Jäsenen TranssiApina uusimmat tuotokset

 1. T

  The Division 2 - peliseura ja klaaniketju

  Alla PSN-tunnukset ja peliseuraa vailla olevat: Kiraih (mikki on) DayWalker_79 (mikki löytyy) Santsaaaa (mikki löytyy) nylund HuttuFIN (mikki löytyy) TranssiApina- (mikki löytyy) Joo, peliin nyt tusinan verran tunteja käytetty tutustumiseen, LVL taitaa tällä hetkellä olla 8. Nyt...
 2. T

  Mutant Year Zero: Road to Eden

  Tämä kiinnostelis kovasti. Jos on mietteitä enemmän heittää niin mielellään lukisin. Kuten onko tarina kuinka syvä, vai toiminnan päälle liimattua huttua? Onko hahmojen varustaminen ja kehitys kuinka monipuolista?
 3. T

  Monster Hunter: World

  Tuli tämä PS Storesta ostettua puoleen hintaan 24,95€. Pitkään kiinnostanut, nyt oli hintakin melkoisen passeli. Jos vielä löytyy pelaajia, ja intoa auttaa uusi pelaaja jaloilleen ja opastaa pelin mekaniikkoihin niin saapi laittaa kaveripyyntöä: PSN TranssiApina-
 4. T

  Diablo 3

  Toimii, itselläni oli myös Reaper of Souls levynä aikoinaan, ja nyt ostin alennuksesta digitaalisena ja vanhat hahmot löytyivät yhä. Ja pelikin edelleen rautaa :)
 5. T

  Red Dead Redemption 2 -keskustelu

  Sori vaan, mutta tästä artikkelista paistaa yksinkertaisesti yksi asia läpi: Kyvytön pelaaja. Peli ei ole täydellinen, mutta listaamasi ongelmat ohjattavuuden, kontrollien ja vaikeustason suhteen vaikuttaa kovin liiotelluilta.
 6. T

  Oo, kiitoksia! Kyllähän se pelotti!

  Oo, kiitoksia! Kyllähän se pelotti!
 7. T

  Call of Duty: Black Ops 4

  Jos koodeja vielä ylimääräisenä PS4:lle löytyy, niin mielelläni vastaanottaisin.
 8. T

  Shadow of War kiinnostaisi myös, kaupat onnistuisi kasvotusten Helsingissä.

  Shadow of War kiinnostaisi myös, kaupat onnistuisi kasvotusten Helsingissä.
 9. T

  Resident Evil 2: vuosimallia 2019

  Miksi niin, kuitenkin "first day on the job"? ;)
 10. T

  Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  Vastaus: Tom Clancy's Rainbow Six Siege Bartlett University lisätty pelattavaksi kentäksi moninpeliin, ei enää pelkästään Terrorist Huntissa :)
 11. T

  Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered

  Vastaus: Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered Toivottavasti, lähtisi samantien lataukseen :) PS-Storen viimeinen joulutarjous?
 12. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 Hardcorea ei ole Operations-pelimuodossa?
 13. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 Mistäs nää Hardcore servut saa näkyviin? En löytänyt millään yhtään, eikä Filtereistäkään löydy mainintaa.
 14. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 Ehkä ne tekee "venepaskaa" :D Kartoista mistä löytyy veneet, otetaan oma paatti ja ajetaan vastustajan paatin respawnin luo. Ammutaan venettä taukoamatta, vene tuhoutuu ja uusi spawnaa, toistetaan : profit. Välillä joku spawnaa veneeseen, jolloin tulee jokunen...
 15. T

  Battlefield 1

  Vastaus: Battlefield 1 [Hype - 21.10.2016] Onko tää pelattavissa jo? Eikö ennakkotilaajien pitäny päästä vasta 18.10 kentille?
Ylös Bottom