Jäsenen Verdat uusimmat tuotokset

 1. V

  FIFA 19

  Aa, aivan no pitääpä ottaa se vähä ilo irti mitä tuosta saa :)
 2. V

  FIFA 19

  EA accessin myötä on FUT-modea tullu pelattua. Kannattaako tässä edes odotella muunlaisia vastustajia kuin chemistry 100 ja rating yli 90? Ei ihan hirveänä innosta jatkaa pelaamista, kun niiltä tulee turpaan joka ottelussa.
 3. V

  EA Access

  Enpä tiiä miksi tuo palvelu vaatiisi ilmasen kokeilun. Kun on tilannut palvelun storesta, niin pelit pitää ladata sen jälkeen kanssa storesta. EA access hub on vain valinnainen sovellus. Eli jos store toimii, niin myös toimii tuo palvelukin.
 4. V

  EA Access

  Eilen tosiaan palvelu tuli pleikkarille. Hintaa 4€/kuussa tai 25€/12kk.
 5. V

  Mikä kirja on luettavana nyt?

  Tässä alottelinjuuri Terry Pratchettin Kiekkomaailman tutustumista, eli Magian värit on työn alla. En ole nyt moneen vuoteen kirjoja lukenut, niin toivottavasti tämä saisi kipinän uudelleen syttymään :)
 6. V

  PC-pelaaminen

  Directx on ohjelmistorajapinta, eli auttaa ohjelmistoa ja laitteiston rautaa keskustelemaan keskenään. Eli sitä direcx 11 kannattaa käyttää. Sen pitäisi tarjota parempaa silmäkarkkia Wikipediassa on aika kattavasti maallikon kielellä asia selitetty https://fi.m.wikipedia.org/wiki/DirectX Uusin...
 7. V

  Kysy mitä vain -ketju

  Kreetalla joku vuosi sitten kävin pakettinatkailemassa. Oli kyllä oikein mukava saari. Hotelli oli hanian kaupungin lähettyviltä. Että jos sitä rantaa haluaa, niin suosittelen :)
 8. V

  Miten puhdistatte pelikonsolinne?

  Tällä ohjeella ite puhistin ekan kerran ps 4:n. aika simppeli homma on. Ulkoisesti sitten puhistan pölyt ajoittain.
 9. V

  PlayStation 5, Xbox "Scarlett", Switch 2 - konsolipelaamisen 9. sukupolvi

  Oon ps 1:sta asti ollu sonyn leirissä, mutta vaaka on on tasapainottunut huomattavasti. Microsoftin kokonaisvaltainen lähestymistapa pelaamisen mahdollistamiseen on huomattavasti mielenkiintoisempi lähestymistapa kuin Sonyn, ainakin toistaiseksi, suljettu ympäristö. Mielenkiinnolla odotan Sonyn...
 10. V

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  :eek: Tämmösiäki tulossa! On menny aivan täysin ohi. Nämähän tosiaan olisi aika jymypaukku tämän vuoden e3:een, mutta näkyy olevan vielä aika alkutekijöissään, mitä uutisia kattelin äsken. Kiitti vinkistä :)
 11. V

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  Kovasti toivon pc:lle jotain uutta RTS:ää tyyllin command & conquer. tämähön ei tule toteutumaan, mutta saapi sitä haaveilla :)
 12. V

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Näkyi olevan versio 1809, ja ongelma tosiaan korjaantui päivittämällä, kiitos vinkistä :)
 13. V

  Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

  Äsken laitoin tilaukseen PC game passin ja lataukseen lähti muutama peli. Jostain syystä latausnappi oli harmaana ainakin Football manager 2019:n ja Mudrunnerin kohdalla, vaikka käsittääkseni ne pitäisi molemmat olla mukana tilauksessa.
 14. V

  E3 2019 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa

  12 minutes on aika vahva ehdokas e3:n parhaaksi peliksi, oli todella kuumottava!
 15. V

  PC-pelaaminen

  Aah, sieltähän on tulossa vaikka mitä uutta. Alkaa olemaan kesän lopulla aika päivittää 8 vuotta vanha kone :) tarkotus olisi tällä hetkellä laittaa ryzen 5 2600 ja rtx 2060, mutta pitääpä kattoa nuo uidet tulokkaat.
Ylös Bottom