Jäsenen Verdat uusimmat tuotokset

 1. V

  Marvel’s Avengers

  Tykkään kovasti MCU:n tuotoksista ja peli samasta aiheesta olisi luonnollinen jatko, mutta näyttipä viedoiden perusteella tylsältä. Vaikuttaisi tarjoavan sitä samaa mitä muutkin toimintaseikkailut tarjoaa. En ihan kokonaan kuitenkaan heitä kirvestä kaivoon ja odottelen kunnollista gameplay- videota.
 2. V

  PC-pelaaminen

  Mulla on ollu vuoden verran HyperX Cloud 2 ja oon kanssa taistellu tuon mikin kanssa. Usealla kaverilla kanssa on sama headset ja on kyllä pirun hankala välillä kuulla. Ehkä sitä sitten pitää mikrofonikaupoille lähteä.
 3. V

  Final Fantasy VII Remake

  Alue mikä Remakessa käydään läpi on Midgar, joka alkuperäisessä kesti noin 3-5 tuntia, alkuperäisen kokonaispeliaika on 35-40 tuntia. Eli ajallisesti Remake käsittelee pelistä noin kahdeksasosan. Siitä että jatkuuko tulevat osat samalla kaavalla, ei ole mitään tietoa. Seuraavaa osaa ei edes ole...
 4. V

  Final Fantasy VII Remake

  Jaaha pitääpä lähteä samantien poistamaan yksi kappale itselleni.
 5. V

  Google Stadia - pelit striimaten

  Sain käsiini buddy passin ja pääsin testailemaan. Destinya pelatessa en huomannu minkäänlaista viivettä. Muutaman kerran oli latauksen jälkeen grafiikat vähän suttusia, mutta sillonkin vain muutaman sekunnin. Kaiken kaikkiaan hyvä ensikokeilu :) yhteys 100/10 Mbps.
 6. V

  PC-pelaaminen

  GTX 1060 ja esim. ryzen 5 2600 ja siihen päälle varmuuen vuoksi 16gb ram-muistia, niin aletaan olla aika lähellä sitä halvimman pään vr-kokoonpanoa.
 7. V

  Death Stranding

  Ite kanssa alottelin maanantaina plein ja aika samoilla linjoilla sinun kanssa oon. Himpun verran tympeä pelimekanismi tuo kallistelu, mutta toisaalta ymmärrettävä lisä. Ja tunnelma on todellakin erinomainen. Olin menossa ensimmäisen tehtävän kohteeseen ja siinä mennessä alkoi soimaan Low Roar:n...
 8. V

  Laatusarjat televisiossa ja muualla

  The Marvelous Mrs. Maisel. Suorastaan naurettava komedia. Tony Shalhoub tekee kerrassaan erinomaisen suorituksen. Eivätkä muutkaan näyttelijät todellakaan kalpene Shalhoubin rinnalla. Perjantaina tulee 3. kausi.
 9. V

  eFootball PES 2020

  Pelailin tuossa myClubia ja sai riittää mulle. Muuten tosi hauskaa pelaamista, mutta tuo, että ennen ottelua jo määräytyy kumpi voittaa, ei enää houkuta. Oli tuossa äskeisesseäkin matsissa useampi suorastaan avopaikka, mutta jotenkin kummasti vastapuolen mokke vain ne kaikki nappasi. Sitten...
 10. V

  Black Friday 2019 - tarjoukset ja tärpit

  Päissään on aina parasta tilata :D ite en ole vielä mitään ostanu. Kattelen jos tulisi SSD- levyjä tarjoukseen, muuta tarvetta ei sitten olekkaan.
 11. V

  PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot

  Tuleeko nuista kaupoista varaus heti maksettavaksi vai tuleeko se lasku sitten tilauksen saapumisen yhteydessä? EI huvittaisi näin aikasin ennakkoon maksaa tuommosia summia.
 12. V

  Jedi: Fallen Order

  Olekko huomannu aukoa niitä oikoreittejä, jolla se matka tallennuspaikalle lyhenee huomattavasti? Latasin tämän pelin, kun tuli EA Originissa saataville, enkä kovin paljoa tältä oottanu. Mutta jokusen tunnin pelin jälkeen olen todennut, että onpa hauskaa menoa. En hirveästi SW- elokuvista pidä...
 13. V

  The Outer Worlds

  Boxilla pelaajat pääsevät jo pelamaan, kunhan vaihtavat alueeksi uuden-seelannin asetuksista.
 14. V

  The Outer Worlds

  Sen verran hyviä arvosteluita, että piti game pass tilata. Nyt pitää vain toivoa, että kone pyörittäisi riittävän hyvin :)
 15. V

  The Outer Worlds

  On alkanu heräilemään mielenkiinto tätä tekelettä kohtaan. Varsinkin kun sitä täälläkin verrataan falloutiin. Onneksi tulee nuo arvostelut aikasessa, niin voi tehdä valistuneen päätöksen:)
Ylös Bottom