Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa

Vai että Puuttini on lähtenyt valkoisella ratsullaan pelastamaan Ukrainaa natseilta :D

Tämän tarinan kun kuulin ekaa kertaa repesin ihan huolella että miten voi kaveri keksiä noin paskan selityksen hyökkäykselle.
Se sakki miltä Putin sanoi lähtevänsä "pelastamaan Ukrainaa", koostuu n. 2000 idiootista. Ukrainassa 45 miljoonaa ihmistä. Venäläiset tappavat siellä vanhuksia, naisia, lapsia. Toinen oli se, että mennään "vapauttamaan venäjää puhuvat". Sitten nämä samat ihmiset keitä "menty vapauttamaan", pakenevat Ukrainasta, mm. Suomeen, ja kysyvät miksi venäläiset tappavat heitä. Silti nämä selitykset menee joillekin ihmisille läpi. Helvetin surullista.
 
Eduskunta hyväksyi Suomen Nato-jäsenyyden. Vastustajat olivat kuusi vasemmistoliiton kansanedustajaa sekä tietenkin VKK:n Ano Turtiainen.
Koodi:
JAA    184
EI       7
TYHJIÄ   1
POISSA   7
Seuraavaksi valtioneuvosto esittelee Nato-sopimuksen voimaansaattamislain tasavallan presidentin vahvistettavaksi ja samassa yhteydessä presidentti hyväksyy Suomen osalta sopimukset.
Sauli Niinistö aikoo vahvistaa omalta osaltaan tämän välittömästi. Sitten vain odotellaan Orbanin ja Erdoganin ämpyilyä asian tiimoilta.


E
Orpan -> Orban
 
Viimeksi muokattu:
Kiinalaisilta vaalirahaa saava persujen Mika Niikko, ulkoasiainvaliokunnan entinen puheenjohtaja, äänesti tyhjää ainoana kansanedustajana. Melkoinen tyhjä arpa äänestäjälle tuollainen, joka ei saa edes näin tärkeässä asiassa mielipidettään sanottua. Toivottavasti tippuu eduskunnasta. Tuon parempaa yksimielisyyttä ei kyllä eduskunnasta saa missään vaikeassa kysymyksessä. Nyt sitten arpa on heitetty Suomen osalta.
 
Tismalleen samaa mieltä. Osa porukasta esim. uskoo vieläkin valheisiin rokotteiden vaaroista, vaikka luulisi tässä vaiheessa olevan kaikille selvää, että rokotukset eivät johtaneet massakuolemiin. Mutta minkäs teet.

Ps. Jos oisin pahansuopa niin sanoisin, että kannattaa soittaa vaikka sille lainaamalleen historioitsijalle, jos kokee 2020-2022 olleen suomalaisen median synkintä aikaa. Sen verran historiaa tuntemattomalta (plus toki kaikelta muulta, mutta ei mennä siihen) väittämä kuulostaa. Mutta oletetaan, että tarkoitit jotain lyhyempää ajanjaksoa, jolloin väittämä kuulostaa, noh, kaikelta muulta - eikä mennä siihen.
Hyvä. Just tuollainen fanaattisuus on vaarallista kun sitä on nykyisin vähän jokaisessa asiassa kuten tässä Ukrainan asiassa. Korona asiassa sekoiltiin urakalla ja nyt yritetään jälkipyykkiä pestä kaikessa hiljaisuudessa. Kovimmat öyhöt oli jo nahkurin orsille viemässä rokottamattomia eli media ja valtion johto ohjasi kansaa kuten nyt ukrainan asiassa. Siksi on virkistävää nähdä joskus pientä orastavaa puolueetonta älyllisyyttä ylelläkin kuten tässä jutussa. Arvatenkin toimittaja nauttii nykyään työttömyyspäivärahaa

https://yle.fi/a/74-20019659?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

Siinä mielessä on totta, ettei lähteillä ole nykyään merkitystä, koska mikä tahansa niistä voidaan sivuuttaa joko propagandana tai salaliittohörhöilynä. Nykyään sitä voi tehdä omat tutkimuksensa, valita omat faktansa ja lähteä ylväänä taistoon fanaattisia lampaita vastaan.
Tämäpä. Somessa on nähty, että esitti mitä tahansa niin se väännetään kuten sanoit ja siksi on ajan haaskausta alkaa laittamaan jokaiselle vänkääjälle yhtä ja toista lähdettä. Tämä siis yleistäen, ei pelkästään ketjun aiheesta.
Puolustusvoimamme ovat Euroopan mittapuulla varsin suuret ja tietysti maastomme ja talvemme ovat aivan erilaisia kuin Ukrainassa, mutta Venäjään verrattuna olemme kovin pieni kansa. Kulutussodassa tuskin kovin kauaa kestäisimme ilman apua jos Venäjä laittaisi edes kohtuullisen mobilisaation päälle ja olisi ehtinyt taas täydentää kalustoaan ja varastojaan. Se vain lukujen valossa on näin. Ymmärtääkseni Nato ei loppujen lopuksi kovin kallis olisi, kun käytämme jo tällä hetkellä puolustusmenoihin lähestulkoon Naton edellyttämän osuuden BKT:stamme. Jos esim. arvio 50 miljoonasta vuotuisena jäsenmaksuna pitää paikkaansa, on se kuitenkin todella pieni erä (0,3 promillea) BKT:stä, josta julkisiin menoihin menee kokonaisuudessaan 160-170 miljardia euroa (165 mrd € vuonna 2021). Esimerkiksi Helsingin Kruunusillat-raitiotiehankkeen budetti tulpaantui 400 miljoonasta 800 miljoonaan. Tuolla 400 miljoonalla maksaisi Natojäsenyyden jo 16 vuodeksi oletetulla 50 miljoonan vuosikustannuksella. Tietysti turhuuksiin en itsekään kannusta kuluttamaan, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on tässä tapauksessa erittäin hyvä. Enkä koe itseäni Nato-kiihkoilijaksi tai muutenkaan fanaattiseksi, itseasiassa pienenä lapsena pelkäsin hammaspeikkojen (ja sitä kautta hammaslääkärin lisäksi) jossain vaiheessa Natoon liittymistä (ja sitä kautta armeijaa), koska luulin Natojäsenyyden tarkoittavan sitä, että joudun Persianlahden sodan kaltaisiin konflikteihin sotimaan.

"Naton pyörittäminen maksaa vuosittain noin 2,5 miljardia euroa. Suomen osuus Naton koko budjetista olisi arvioiden mukaan 30–50 miljoonaa euroa, eli noin prosentti maamme puolustusbudjetista.
Nato on asettanut puolustusmenojen kansalliseksi tavoitteeksi kaksi prosenttia bruttokansantuotteesta. Tämä on vain suositus, eikä Natolla ole oikeutta määrätä, miten paljon sen jäsenmaat käyttävät puolustukseensa."



Onhan tämäkin mahdollista, mutta itse koen suurempana uhkana sen, että jos Venäjä selviää voittajana Ukrainasta, niin Venäjä etsii seuraavan kohteen, kuten Halla-ahokin Gimblen linkkaamassa haastattelussa sanoi. Venäjä on Yhdysvaltojen tavoin jatkuvasti jossakin konfliktissa mukana. En usko, että näin kävisi välittömästi, mutta 5-10 v sisällä voisi hyvinkin, kun Venäjä olisi taas saanut täydennettyä joukkojaan ja kalustoaan. Tähän mielestäni paras puolustus on Nato, koska sen pelotevaikutus on niin suuri. En myöskään usko, että Yhdysvallat lähtisivät hyökkäämään Venäjälle. Tästäkin olen samaa mieltä Halla-ahon kanssa. Aina sitä "oppii" uutta...

Joka tapauksessa, huolemme tai vähintäänkin näiden huolien "tärkeysjärjestys" on meillä eri ja molemmilla on omat perustelunsa, joten minä hyväksyn tämän.
Tuo on juuri se miksi pitää olla natostakin huolissaan. USA ja Venäjä ovat todellakin konflikteissa jatkuvasti. USA vielä paljon useammin. On käyttänyt myös raukkamaisesti ainoana ydinpommia. Myös Nato pommitti Libyaa vaikka pitäisi olla puolustusliitto. Aiheutti samalla vakavan tulijavirran mantereelta kohti eurooppaa. Ihan samoinhan voidaan sanoa, että Venäjä puolustaa vähemmistöjään naapurimaassa ja on oikeutettu toimiinsa. Ei se silti oikeutettua ole.
Venäjä on arvaamaton naapuri mutta toisaalta me olemme saaneet olla sen kanssa rauhassa hyvin kauan eikä se ole antanut merkkiäkään agressiosta. Mutta Suomi jos natoon päätyy niin aivan varmasti meidän rajalle ilmestyy raskasta kalustoa. Natossakin on se, että ensimmäinen isku tulee meidän omille puolustusvoimille jos Suomi halutaan vallata. Jotenkin tuntuu, että ihmisillä on vääristynyt kuvitelma, että sieltä jysähtää tunnissa koko USA:n ja Englannin ykköskalusto puolustamaan naton väreissä. Viroltakin tulee pari jamppaa rintamalle kun on nato maa.
Se mikä yhdistää sekä NATO-jäsenyyden puolesta puhuvia, että sitä vastustavia yhdistää pelko. Toiset pelkäävät joutuvansa Venäjän kanssa konfliktiin NATOn takia ja toiset siksi ettei kuuluta Natoon. Tätä yhteistä pelkoa ei mielestäni tunnuta ymmärtävän. Syy pelkoon ei ole NATO eikä se mitä me päätämme tehdä vaan VENÄJÄ.

Olen jo vuosia ajatellut asian niin, että joskus vain pitää valita puolensa ja sillä sitten mennään. Itse seison länsimaisen elämäntavan puolella.
Eihän nato kanta sulje pois länsimaista elämäntapaa.
Laitan tähän vaan tiedoksi Quantumin lähteet: Putinin trollit, MV-lehti sekä oma mielikuvitus. Ei mulla muuta.
Surullista kun et osaa kehittävää keskustelua.
Eduskunta hyväksyi Suomen Nato-jäsenyyden. Vastustajat olivat kuusi vasemmistoliiton kansanedustajaa sekä tietenkin VKK:n Ano Turtiainen.
Koodi:
JAA    184
EI       7
TYHJIÄ   1
POISSA   7

Sauli Niinistö aikoo vahvistaa omalta osaltaan tämän välittömästi. Sitten vain odotellaan Orbanin ja Erdoganin ämpyilyä asian tiimoilta.


E
Orpan -> Orban
Vielä odotellaan sitä kansanäänestystä.
Kiinalaisilta vaalirahaa saava persujen Mika Niikko, ulkoasiainvaliokunnan entinen puheenjohtaja, äänesti tyhjää ainoana kansanedustajana. Melkoinen tyhjä arpa äänestäjälle tuollainen, joka ei saa edes näin tärkeässä asiassa mielipidettään sanottua. Toivottavasti tippuu eduskunnasta. Tuon parempaa yksimielisyyttä ei kyllä eduskunnasta saa missään vaikeassa kysymyksessä. Nyt sitten arpa on heitetty Suomen osalta.
Tämä on hyvä pointti. Pätee kaikissa mahdollisissa äänestyksissä. Jos olet kansanedustaja niin sinun on painettava kaikkiin äänestyksiin kyllä tai ei. Ei saisi olla välimuotoja. Ymmärrän silti Niikon toimet koska puoluekuri. Jokaisella pitäisi olla oma päätäntävalta eikä puolueet sanele mitä painat.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvä. Just tuollainen fanaattisuus on vaarallista kun sitä on nykyisin vähän jokaisessa asiassa kuten tässä Ukrainan asiassa. Korona asiassa sekoiltiin urakalla ja nyt yritetään jälkipyykkiä pestä kaikessa hiljaisuudessa. Kovimmat öyhöt oli jo nahkurin orsille viemässä rokottamattomia eli media ja valtion johto ohjasi kansaa kuten nyt ukrainan asiassa.
Yksi syvä henkäys ja vastaus ulos puhaltamalla: Aaaa niin siis nyt puhutkin jostain ylilyönneistä mutta aiemmin puhuit koronaan liittyvistä valheista ja on aivan ilmiselvää ketkä tästä kaikesta ovat esittäneet kaikista pähkähulluimpia valheita mutta ymmärrän ettet todellakaan halua puhua niistä halaistua sanaa koska nämä tyypit ovat juuri niitä jotka pitävät hirveää meteliä valtamedian valehtelusta ja hetkinen ai niin sähän pidät myös mutta tällaista se tosiaan on ja kaikenlaiset neutraaliusvaatimukset kaltaistesi tyyppien suusta naurattavat vähän hemmetisti mutta näillä mennään sanoi entinen paavi thanx bye
 
Hyvä. Just tuollainen fanaattisuus on vaarallista kun sitä on nykyisin vähän jokaisessa asiassa kuten tässä Ukrainan asiassa. Korona asiassa sekoiltiin urakalla ja nyt yritetään jälkipyykkiä pestä kaikessa hiljaisuudessa. Kovimmat öyhöt oli jo nahkurin orsille viemässä rokottamattomia eli media ja valtion johto ohjasi kansaa kuten nyt ukrainan asiassa. Siksi on virkistävää nähdä joskus pientä orastavaa puolueetonta älyllisyyttä ylelläkin kuten tässä jutussa. Arvatenkin toimittaja nauttii nykyään työttömyyspäivärahaa
Mikä fanaattisuus ja mitä siinä korona-asiassa sekoiltiin? Miten valtionjohto "ohjasi kansaa"? Miten ja mitä jälkipyykkiä "yritetään pestä kaikessa hiljaisuudessa"? Miten kansaa "ohjataan" nyt tässä Ukrainan asiassa? Mistä sä ylipäätään puhut? Vai onko tämä niitä "joku on tehnyt jotain"-juttuja?
 
Sama sakki ketkä huuteli salaliitoista maailmanlaajuisen pandemian aikana, pelaa nyt Venäjän pussiin ja uskoo kaiken mitä se pieni rääpäle Putin jauhaa. Ja ne on juuri näitä Ano Turtiainen, MV-lehti jne. hörhöjä. Ja vielä kehtaavat muita haukkua lampaiksi.
 
Myös Nato pommitti Libyaa vaikka pitäisi olla puolustusliitto. Aiheutti samalla vakavan tulijavirran mantereelta kohti eurooppaa.
No, pakolaisvirran kannalta ei varmaankaan ole merkitystä, oliko tämä YK:n päätöslauselma 1973:a toteuttamaan lähtenyt osapuoli Naton nimellä, vai jokainen 14 Naton jäsentä "itsenäisenä" toimijana siten, että Natoa ei olisi mainittu osapuolena.
Mutta Suomi jos natoon päätyy niin aivan varmasti meidän rajalle ilmestyy raskasta kalustoa. Natossakin on se, että ensimmäinen isku tulee meidän omille puolustusvoimille jos Suomi halutaan vallata.
Tästä olen samaa mieltä. Kuitenkin, kuten jo aikaisemmin mainitsin, en usko Suomeen tulevan iskua Suomen kuuluessa Natoon, koska pelotevaikutus toimii. Samoin toimii Venäjän ydinasepelote, eikä kukaan uskalla tosissaan Venäjälle hyökätä. Ei edes iso paha Nato, joka on ollut Ukrainan tukemisessakin hyvin maltillinen ja harkitsevainen. Mielestäni liikaakin, koska sota on vain pitkittynyt. Jos tukea olisi annettu heti sillä mentaliteetilla, että Venäjällä ei ole mitään asiaa Ukrainaan, niin Putin olisi voinut jo luovuttaa tai joutua syrjään.
 
Edelleen Venäjä on varuskuntia ja aseistusta lisännyt Suomen rajalla koko Putinin imperialistisen vaiheen ajan. Toisaalta ko. kalusto ja miehet ovat sittemmin kasvaneet auringonkukkaa Ukrainan pelloilla. Venäjähän on tyhjentänyt sotilaat ja kalustot nimenomaan Nato-rajoiltaan nyt konfliktin aikana. Ehkä se kertoo enemmän kuin venäläisten puheet siitä minkälaisena uhkana Venäjä Naton kokee.
 
Jos näkee asiat vain sotilaallisesti, Ukrainan sota loppuisi, jos Suomi ja Puola keskittäisivät joukkonsa Venäjän rajalle. Putinin olisi pakko sitoa joukkoja pois Ukrainasta ja silloin Ukrainan vastahyökkäys voisi onnistua. Onneksi kukaan länsimainen päättäjä ei ajattele asioita pääasiassa sotilaallisesti eikä Putininkaan olisi kannattanut. Maailma ei enää toimi niin kuin sata vuotta sitten. Nato tai länsimaat eivät siis tosiasiallisesti uhkaa Venäjää, mutta voisivat tarvittaessa kyllä uhata ihan konkreettisesti.
 
Vai että Puuttini on lähtenyt valkoisella ratsullaan pelastamaan Ukrainaa natseilta :D
Ryssät elää vieläkin 40-lukua.
Mikä fanaattisuus ja mitä siinä korona-asiassa sekoiltiin?
Joidenkin mielestä koronarajoituksia ei olisi ollenkaan tarvinnut. Eivät vaan tajua sellaista juttua, että niitä heikkoja/vanhuksia/riskiryhmään kuuluvia ei olisi muuten ennen rokotteiden tulemista pystynyt suojaamaan.
 
Ihan hyvää viteota tältä jätkältä kuten aina! Karilta löytyy paljon aika ässää ja silmiäavaavaa matskua Ryssän sielunelämästä, joka avaa hivenen sitä miksi tähän tilanteeseen on tultu. Tietää mistä puhuu.

 
Yksi syvä henkäys ja vastaus ulos puhaltamalla: Aaaa niin siis nyt puhutkin jostain ylilyönneistä mutta aiemmin puhuit koronaan liittyvistä valheista ja on aivan ilmiselvää ketkä tästä kaikesta ovat esittäneet kaikista pähkähulluimpia valheita mutta ymmärrän ettet todellakaan halua puhua niistä halaistua sanaa koska nämä tyypit ovat juuri niitä jotka pitävät hirveää meteliä valtamedian valehtelusta ja hetkinen ai niin sähän pidät myös mutta tällaista se tosiaan on ja kaikenlaiset neutraaliusvaatimukset kaltaistesi tyyppien suusta naurattavat vähän hemmetisti mutta näillä mennään sanoi entinen paavi thanx bye
Hahha mitähän se sitten oli kun yhteiskuntia melkein suljettiin ja kaiken maailman kurituksia mietittiin rokottamattomille. Kaikesta pitäis näköjään olla hiljaa ja antaa oikeuksien mennä kankkulan kaivoon.

Kuinkahan kalliiksi koko farssi tuli. Mulla ainakin melkein tutut ja jopa sukulaiset nauro kuinka helvetin pässejä täällä ollaan.

Vielä vähän aikaa sitten puhuttiin vaikka mistä ja varoteltiin ja kuumoteltiin uusista aalloista, putosin kärryiltä kuinka monta piikkiä monet kerkesi ottamaankaan :D

Kyllä mä sen ymmärrän, harva kehtaa myöntää olleensa samaa mieltä niistä hommista, varsinkin kun nähtiin miten nappiin homma meni.

Tietyt salaliittohommat voi mennä vähän yli itse kullakin mut ajatelkaapas tätä:

Jos monet ei olisi pitänyt niin isoa mekkalaa noista oikeuksista ja rokotuksista niin olisiko toi pähkähullu meininki jatkunut vielä pidempään? Monet ei muutenkaan ymmärrä että osa tästä kaikesta paskasta mitä tällä hetkellä tapahtuu saattaa juontua sille hirveelle rahan pumppaamiselle ja elvytykselle mitä tuosta kaikesta tuli.
 
Viimeksi muokattu:
Hahha mitähän se sitten oli kun yhteiskuntia melkein suljettiin ja kaiken maailman kurituksia mietittiin rokottamattomille. Kaikesta pitäis näköjään olla hiljaa ja antaa oikeuksien mennä kankkulan kaivoon.

Kuinkahan kalliiksi koko farssi tuli. Mulla ainakin melkein tutut ja jopa sukulaiset nauro kuinka helvetin pässejä täällä ollaan.
Korona hoidettiin suomessa aika helvetin hyvin. Alkuvaiheessa, silloin kun oli niitä rajoituksia, suomessa kuoli reilu sata ihmistä koronaan kun taas esim. ruotsissa huideltiin pitkälle yli tuhannessa kuolleessa. Samalla täytyy kysyä että oletko yhtään ajatellut miten kalliiksi se olisi tullut jos meillä olisi kymmenkertainen määrä kuolleita? Ja jos ihmishengistä on kyse niin ei sille voi hintalappua laittaa. Mutta onhan se kauheeta oikeuksien riistoa sellainen että pyritään välttämään turhia kuolemia. Harva valittaa oikeuksista kun pitää esim. mennä armeijaan/sivariin/vankilaan mutta sitten kun
oikein suositellaan kotona makaamista niin johan alkaa meteli...Kauheeta riistoa.:rolleyes:
Vielä vähän aikaa sitten puhuttiin vaikka mistä ja varoteltiin ja kuumoteltiin uusista aalloista, putosin kärryiltä kuinka monta piikkiä monet kerkesi ottamaankaan
Voitko tarkentaa vähän mistä kaikesta vielä vähän aikaa sitten puhuttiin?
Kyllä mä sen ymmärrän, harva kehtaa myöntää olleensa samaa mieltä niistä hommista, varsinkin kun nähtiin miten nappiin homma meni.
Samaa mieltä mistä? Ja mikä homma meni nappiin?

Niistä rokotuksista on ihan oikeasti hyötyä vaikka ne ei täysin tartunnalta suojaakaan. Mun 80v äiti sairasti koronan vähän aikaa sitten ja rokotusten ansiosta oireet jäi lieviksi. Ilman niitä rokotuksia mulla ei välttämättä olisi äitiä enää.
 
No, pakolaisvirran kannalta ei varmaankaan ole merkitystä, oliko tämä YK:n päätöslauselma 1973:a toteuttamaan lähtenyt osapuoli Naton nimellä, vai jokainen 14 Naton jäsentä "itsenäisenä" toimijana siten, että Natoa ei olisi mainittu osapuolena.

Tästä olen samaa mieltä. Kuitenkin, kuten jo aikaisemmin mainitsin, en usko Suomeen tulevan iskua Suomen kuuluessa Natoon, koska pelotevaikutus toimii. Samoin toimii Venäjän ydinasepelote, eikä kukaan uskalla tosissaan Venäjälle hyökätä. Ei edes iso paha Nato, joka on ollut Ukrainan tukemisessakin hyvin maltillinen ja harkitsevainen. Mielestäni liikaakin, koska sota on vain pitkittynyt. Jos tukea olisi annettu heti sillä mentaliteetilla, että Venäjällä ei ole mitään asiaa Ukrainaan, niin Putin olisi voinut jo luovuttaa tai joutua syrjään.
Nato hyökkäsi ei natomaa Libyaan sillä verukkeella, että suojellaan vähemmistöjä. Sitähän Venäjäkin tekee parhaillaan. Kumpikin on rikos.

Luultavasti sitä iskua tule mutta jos tulee niin olemme kahden sotaisan ydinasevaltion kanssa omalla maaperällä. Ja juuri tätä en kaipaa Suomeen. Kuten en tuota suomalaisten uhoamista itänaapuria kohtaan.
Venäjähän ei tule tuossa perääntymään. Nyt olisi Ukrainan vain paras niellä tappionsa ja neuvotella se rauha Kiinan, Suomen tai kenen kanssa tahansa vaikka jotain menettäisi. Suomikin menetti monenlaista hävityssä sodassa (pm voitti kuulemma sodan). Jos Krimille pyrkivät niin silloin lähtee iso pommi tulemaan.
Ryssät elää vieläkin 40-lukua.

Joidenkin mielestä koronarajoituksia ei olisi ollenkaan tarvinnut. Eivät vaan tajua sellaista juttua, että niitä heikkoja/vanhuksia/riskiryhmään kuuluvia ei olisi muuten ennen rokotteiden tulemista pystynyt suojaamaan.
Korona rajoitukset olivat täysin turhia. Rahaa poltettiin valtavat määrät mm. nenän kaivuuseen ja ihmisiltä riistettiin monin tavoin kansalais- ja ihmisoikeuksia (koronapassi, 48a jne). Ja nyt taas tulee muutamille järkyttävä sana eli se psykoosi oli käsin kosketeltavissa maskittomia ja rokottamattomia kohtaan.
Oletko muuten tutustunut Ruotsin toimiin korona aikana? Ja miten on nyt ylikuolleisuuden osalta tilastot? Rokotteidenhan piti estää mm. taudin leviämistä ja olla tutkittua ja turvallista. Aivan kuten maskien piti olla se pelastus.
 
Viimeksi muokattu:
Tietyt salaliittohommat voi mennä vähän yli itse kullakin mut ajatelkaapas tätä:

Jos monet ei olisi pitänyt niin isoa mekkalaa noista oikeuksista ja rokotuksista niin olisiko toi pähkähullu meininki jatkunut vielä pidempään?
Mikrosirut/5G/Bill Gates/Suonet räjähtää -jengin näkeminen kansalaisoikeuksien puolustajina = ok ok cool

Ottaisitte nyt ees hetken oikeasti kantaa tohon sekoiluun, niin jutut olisivat uskottavampia. Mutta ettehän te ota.
 
Nato hyökkäsi ei natomaa Libyaan sillä verukkeella, että suojellaan vähemmistöjä. Sitähän Venäjäkin tekee parhaillaan.
Oletan, että olet tietoinen YK:n äänestyksestä asian suhteen. Venäjällä ei ole YK:n mandaattia asian suhteen, toisin kuin Nato-mailla ja muilla Libyan sisällissotaan osallistuneilla.
Ja juuri tätä en kaipaa Suomeen. Kuten en tuota suomalaisten uhoamista itänaapuria kohtaan.
Tämä on käynyt selväksi. Ei lisättävää.
Jos Krimille pyrkivät niin silloin lähtee iso pommi tulemaa
Itse en pidä asiaa ollenkaan varmana. Toki on ainakin teoriassa mahdollista.
 
Ylös Bottom