Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Helldivers 2

Näköjään peli rikkonut jo 250K pelaajaa stiimissä yhtäaikaa, TOP 40 joukossa jo alltime listalla. Olisi kiva jos saisivat nuo AMD 7xxx sarjan korttien ongelmat korjattua niin voisi liittyä pippaloihin.
Kyl tolle 7900xtx on ihan toimivat säädöt, itsellä 20 tuntia takana. Toki jotkut säädöt jos on pääl niin crashaa, pitää vaan tietää mitkä ne on ja fps cäpännyt 60. En oo uusilla Helldivers 2 optimoiduilla ajureilla vielä koittanut mitkä tuli eilen.
 
Kyl tolle 7900xtx on ihan toimivat säädöt, itsellä 20 tuntia takana. Toki jotkut säädöt jos on pääl niin crashaa, pitää vaan tietää mitkä ne on ja fps cäpännyt 60. En oo uusilla Helldivers 2 optimoiduilla ajureilla vielä koittanut mitkä tuli eilen.

Joo en ala ostaa peliä jos pitää rampauttaa grafiikka asetuksia että se toimii. Odottelen rauhassa että peli toimii. Seurailen miten noi uudet ajurit vaikuttaa asiaan.
 
Ihan helvetin hauskaa ja luoja olen koukussa.Ei oo näin hauskaa kyllä ollu randomien kans sitte no niinkö ikään. Poois vaan pleikalla moteonnblurrit ym ja sharpers täysille.

ihan vitun hyvä peli..
Kiinnostais tietää mikä tässä toimii muita kilpailijoita paremmin?
 
Ihan helvetin hauskaa ja luoja olen koukussa.Ei oo näin hauskaa kyllä ollu randomien kans sitte no niinkö ikään. Poois vaan pleikalla moteonnblurrit ym ja sharpers täysille.

ihan vitun hyvä peli..
Täytyy kompata, on kyllä loistava peli ja hauskin nettipeli pitkään aikaan. Joku tuossa vaan klikkaa, johtuisko se eniten siitä, että tuo pelattavuus on todella mahtavan tuntuinen, aseissa on potkua ja kaikki orbital striket ym räjähdykset on upeaa katseltavaa/kuunneltavaa. En ole vielä tehnyt tehtäviä kuin enintään medium vaikeustasolla ja ihan riittävästi on siinäkin jo tekemistä, että pysyy hengissä. Kaverin kanssa tuossa päivällä pelailtiin tuota, ja kun kumpikaan ei oikein osaa niin siinähän lahdattiin enemmän toisiamme kuin vihuja, ja sekös herätti hilpeyttä melko reippaasti.. Arrowhead ilmeisesti palkkaa jo lisää porukkaa, joten sekin lupaa hyvää tulevaisuuden kannalta.

Täytyy vielä lisätä yksi tapaus tämän päivän peleistä..Oltiin juuri saatu yks vihujen tukikohta siivottua vihuista ja tilasin alukselta supply dropin, ja hetken päästä viereen konekiväärin. Kaveri ei tiennyt muutakuin tuosta supply dropista, sanoi tulevansa kans täyttämään panokset, juoksi nurkan takaa hakemaan panoksia ja samassa kun olin mikkiin sanomassa: "Älä tuu sii....." niin konekiväärin sisältänyt kapseli putos kaverin päälle ja räjäytti hänet atomeiksi. :cool:
 
Viimeksi muokattu:
Kiinnostais tietää mikä tässä toimii muita kilpailijoita paremmin?
No sehän tässä vähän hauskaa onki ku mihin tätä silleen ees vertaa?

Ei oo loottishootteri aka destiny tai division. Tätä vaan on niin kiva ja hauskaa pelata ja kehittää hahmoo ja laivaa ja jotenki on vaan se tunne ku random ien kans menee vaikka ei silleen ees kommunikoi muutaku emouteilla niin kaikki tietää joo heittä sää nyt se homma sinne jne.

Tavallaan ehkä parhaiten tehty että hahmo kehittyy samalla ku itse pelaaja ja saa sen tunteen.

Emmää osaa selittää pelatkaa niin huomaatte. ☺️
 
Onko tässä millanen tilanne jos haluaa pelata yksin? Vai kannattaako kuitenkin ottaa random porukkaa mukaan
 
Eiköhän tämä sitten lähde peluuseen. Gameplay videoiden perusteella ainakin kiinnostavalta vaikutti.
 
Pitää tämä hakea Powerista liikkeestä noudolla tämä, kun on nuo - 20% alet siellä vielä tänään. Kyllä tuosta tuon 30e uskaltaa maksaa.
 
Mikäs tälle on lähin kilpailija?
Omalla kohdalla tulee jatkuvasti verrattua Exoprimaliin, joka omaan makuun tuntuisi toimivan jopa Helldiversia paremmin.

Pitää nyt vielä antaa tällekkin pelille mahdollisuus, mutta toistaiseksi fiilikset ovat jääneet vähän kädenlämpöisiksi.
 
Yli 30 tuntia peliä jo takana, peli sen kun paranee vaan mitä enemmän pelailee. AMD:n näyttiksellä jos pelaa niin kannattaa helldivers 2 launch optionsiin laittaa -use-d3d11 niin peli toimii directx 11 tilassa. Sen jälkeen itse pitänyt kaikki asetukset täysillä, otin 60 framerate capin pois, eikä oo kaatunut sen jälkeen enää.
 
Itsekin hurahdin ihan täysillä tähän peliin. Kaikessa on tekemisen meininkiä ja eeppisiä tilanteita riittää. Peli pyörii myös sulavasti pleikkarilla, joten mikäs tässä pyyhkiessä ötököillä ja roboteilla maita ja mantuja.

Erittäin hauska ja koukuttava peli.Tuli ihan näin puun takaa tämä :)
 
Minkäslaisia PS5 asetuksia/ohjainherkkyyksiä/tähtäysherkkyyksiä jengi käyttää? Tai ootteko keksineet Quick grenadelle jotain hyvää komentoa? PS5:n ohjaimella paha keksiä mitään mikä menis päälle. Noin vinkkinä, että Stratagems käyttö kannattaa laittaa L1 holdilta L1 tapiin niin napauttamalla saa sen auki ja voi juosta samalla (karkuun) kun käyttelee noita nuolia oikealla kädellä nopeammin niin saa kaverit henkiin... Aika tärkeetä tuntui olevan kans look sensitivyt yms., ittellä näin tärkeimmät muutokset:

Gameplay
  • Remember aim mode - Per weapon
  • Remember weapon functions - Yes
Visuals
  • Camera shake strength - 0 (ei ole aikaa katella moisia)
  • Vertical field of view - 70 (näkee enempi mitä sivuilta tuloo)
  • Motion blur - 0 (ei täs oo aikaa sumutella)
  • Depth of field - off (näkee kauemmat objektit terävänä vs. sumeena)
  • Bloom - off
  • antialiasing - on
  • Sharpness - 1,0 (todella kauas tähtää/osuu paljo helpommin)
HUD
  • HUD curve - 0,5 (jotenkin paljon helpompi nähdä tv-ruudulta stratagems-komennot vs default 0)
  • Reticle visibility - Visible (näkyy tähtäin aina ennen tähtäämistäkin!)
  • Compas ordinal directions - Visible (näkee asteet, ei tartte puhua ilmansuunnista / sekoilla niistä)
Accessibility
  • Reticle color - keltainen
Controller

  • Change bindings
    • stratagems TAP L1 sen holdin sijasta niin voi juoksennella stratagemsejä näppäillessä
    • kuka keksii hyvän nappulan quick grenadelle? Niitä ois kiva nakella ilman nuoli oikeelle -painamista
  • Look Sensitivity - 5,5...5,8 (se on vähän niin ja näin, 5,8...6,0 kääntyy pirun paljo nopeemmin 180 astetta ku 5,5 ja saa tykiteltyä nopeesti eri suuntiin mutta helposti kyllä menee ylikin... Vielä hakusessa, että mikä on hyvä 5,5...5,8 välillä mihinkin pyssylajiin)
  • Look Sensitivity Vertical Multiplier - 0,6...0,66
  • Aim Sensitivity - 0,5...0,65
  • Scope sensitivity - 0,5 (tätä ei kannata nostella siis default-arvosta, kokeilin)
  • Deadzone - 0,03 (pistää niin pieneksi, ettei driftaa itteksiin yhtään, planukartalla driftaus ei sinällään haittaa)
  • Controller Sticky Aim - 0,5
  • Acceleration Speed - 0 (<-tämä on stratagems TAP L1 ohessa kaikkein tärkein muutos ps5:lla pelattavuuden eteen! Saa siis täysin lineaarisen katsonnan ilman mitään kiihtyvyyshumpuukeja ja homma pysyy hallussa)
  • Acceleration Exponent - 3 (<-tää ei vaikuta enää yo. 0-arvon jälkeen mitään)
 
Kiihtyvyyshumpuuki tuli kans itekki heti otettua pois ja paransi kyllä huomattavasti. Tap L1 pitää kyllä kans ite laittaa.

Muuten aika lailla samat vaikka look sensitivity kyllä muistaakseni aika paljon pienempi mut tuo aika lailla makuasia mihin tottunut.
 
Ylös Bottom