Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Netflix-yksinoikeus Valiant Hearts: Coming Home saatavilla nyt mm. konsoleille ja henkilökohtaisille tietokoneille. Saatavilla joko erikseen tai kahden pelin kokoelmana.

Arvostelujen perusteella ei niin hyvä peli mitä ensimmäinen. Paljon samaa ja tarina on edelleen hyvä, mutta pelimekaanikat tylsiä sekä toistavia.
 
bafkreiavzpnxnmkgpcadx2h436tqrms2vrm5h2sqcttooboyyi75booaqq@jpeg

bafkreic4xifmp3gag7zq2ah2mfcb6pe5k3tkmyiivkplzswfk4ybtunjmq@jpeg

Viime aikoina kerrottuja pelijulkaisuja.
Knoebel Bluesky
 
Alone in the Dark yksi läpipeluu kestää juostuna 8h ja molemmat hahmot pitää pelaa että näkee koko tarinan, eli 16h yhteensä. Toivon vaan että ne kaksi eri hahmoa eroaa tarinoiltaan paljon eikä vaan pari cutsceneä siellä täällä. Eri paikkoja mihin pääsevät ja erilaisia pulmia jne. Sarjan uusi tuleminen on ollut aika kuoppaista menoa, toivotaan että nyt onnistuu.

 
Embracer on myynyt Saber Ineractiven joka ottaa Metro studion 4A mukaansa, mutta Metro nimikkeen tulevaisuus on vielä epäselvä. Jääkö se Embracerille joka tuskin tekee sillä mitään vai saako 4A vielä tulevaisuudessa tehdä Metro pelejä.

 
Conan Exiles tekijöiltä tulossa Dune: Awakening MMO.

Dune: Awakening combines the grit and creativity of sandbox survival games with the social interactivity of a large, persistent multiplayer game to create a unique and ambitious Open World Survival MMO.

 
Nyt ei ole edes aprillipäivä joten voisiko tuo miehen sanaan (tämän pelin kohdalla) edes jollain tapaa luottaa ja uskoa !? pieni ihmehän tuo olisi jos sieltä jotain oikeasti ”valmiin tapaista” tulis JO NYT ulos ! :D

Nimittäin melkoisen monen vuoden vääntämisen jälkeen kyllä ja tässä tapauksessahan tuo viimeinen pikainen loppurutistus voinee tarkoittaa vielä mooooonta vuotta vielä, jos pelin kehityskaarta kahteloopi..

..jos sieltä tosiaan muka suht lähiaikoina tyyliin 1.0 versiota pukkaa (joka olis jo oikeasti ehyt ja kokonainen peli) ja siinä oli ihan kelpo yksinpeli kampanja sitten niin voisi jopa erittäin vahvasti ja mielenkiinnolla tämän jopa napsastakin.

Chris Roberts says Star Citizen is finally pushing for the 1.0 'finish line'
https://www.pcgamer.com/games/mmo/c...en-is-finally-pushing-for-the-10-finish-line/
 
Sengoku Dynasty:
Vielä ei ole virallisesti ilmoitettu konsoliversioiden päivää, mutta tulossa on myös videon kommenttien perusteella. Ihan hyvin näköjään pelin kehitys edennyt ja juuri tuli iso päivitys early access-versioon.

 
Sengoku Dynasty:
Vielä ei ole virallisesti ilmoitettu konsoliversioiden päivää, mutta tulossa on myös videon kommenttien perusteella. Ihan hyvin näköjään pelin kehitys edennyt ja juuri tuli iso päivitys early access-versioon.


Itsellä nämä pelit näyttäytyvät vain loputtomina Valheim, Palworld yms. peleinä, joita tuntuu olevan 13 tusinassa.
 
Itsellä nämä pelit näyttäytyvät vain loputtomina Valheim, Palworld yms. peleinä, joita tuntuu olevan 13 tusinassa.
Craftauspelejä kaikki, mutta Medieval- ja Sengoku Dynasty ovat vähän realistisemman tyylisiä sekä mahdollistaa kevyttä strategointia myöskin.
 
No sieltähän päsähti oikein kunnon Marvel-projekti Amy Hennigiltä:
Näyttää kyllä mielenkiintoiselle ja trailerista ei kyllä selviä onko Disney plussaan tulossa oleva sarja vai peli, sen verran näyttävä cinematic cutscene
 
Mikähän ihmeen anime villitys on yht'äkkisesti Konamin toimareihin iskenyt :D siis tuon oman bittijalkapalloilunsa kyseessä ollessa..
.
eFootball™ 2024/ Ver.3.4.0 Trailer
 
Ylös Bottom