Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Vastaus: Julkaistut multiplatformit, Xbox 360 vs PS3

En oikein lämpene näille epävirallisille kovoille. Viimeisten toimien valossa, tiedä ansaitseeko noistakin joskus bannia liveen tai jotakin muuta yhtä hirveää.

Ihan täysin offtopicina ja henkilökohtaisena kysymyksenä; miten iso kovalevy sinulla on, monta peliä pelaat kerrallaan ja mikset pysty vähäksi aikaa poistamaan yhden pelin tietoja kovalevyltä, jotta pääset pelaamaan tätä peliä, joka selvästi kiinnostaa?

Jos ihan oikeasti kiinnostaa, niin en usko, että saat banneja Liveen tai muutakaan hirveää, jos ostat tuon kohtuullisen mukavaan hintaan myytävän kovalevyn. Jos siis oikeasti kiinnostaa.

250GB kovalevy kotiinkuljetettuna 52.68 euroa - ei hassummin.
 
Vastaus: Julkaistut multiplatformit, Xbox 360 vs PS3

...miten iso kovalevy sinulla on, monta peliä pelaat kerrallaan ja mikset pysty vähäksi aikaa poistamaan yhden pelin tietoja kovalevyltä, jotta pääset pelaamaan tätä peliä, joka selvästi kiinnostaa?
Vastaan omalta osaltani. 120 gigan limppu on jatkuvasti täynnä, vaikka sinne ei ole asennettu juuri muuta kuin noita GH/RB-sarjan pelejä. Ei noita pelata yleensä kuin muutaman kerran kuussa, mutta erityisesti musapelissä ei halua kuunnella DVD-kiekon pyöritystä. Tilaa siis on uponnut aika hyvät määrät, kun siellä on neljä eri GH-peliä (2/3/5/Metallica) ja yhtä monta Rock Bandia (1/2/Beatles/Lego). Niin, ja DLC:tä on erinäinen määrä. Ja taisinpa sen Lips: Number One Hitsinkin asentaa.

Ainoa asennettu ei-musapeli on Mass Effect, joka saa kyllä väistyä läpipeluun jälkeen. Muu tila kuluu erinäisiin demoihin, trailereihin, XBLA-peleihin sun muuhun tauhkaan.

250GB kovalevy kotiinkuljetettuna 52.68 euroa - ei hassummin.
Tuo tarjous todellakin kiinnostaa, mutta tuon vehkeen (epä)virallisuus todellakin epäilyttää. Ja harmaa kotelo ei näytä kivalta muuten mustassa Elitessä, heh.

Entä miten mahtaa käydä vanhan datan letkutus tuohon uuteen?

PS. Kuten ehkä huomasittekin, siirsin viestit pois tuolta multiplattariketjusta, ja muokkasin saman tämän ketjun otsikkoa sopivammaksi.
 
Vastaus: Julkaistut multiplatformit, Xbox 360 vs PS3

Vastaan omalta osaltani.

Ymmärrän kyllä, että kovalevy saattaa olla täynnä, mutta tässä kohtaa kyse ei oikeastaan ole siitä. Jokaiseen hyvään tarjoukseen rookie keksi miksei voisi pelata Bayonettaa XO:lla, vaikka selvästi haluaisi ja kaikki indikaattorit osoittavat, että tässä on todellakin sellainen multiplatform, joka on sössitty pahemman kerran PS3:lle. Haluaisin kuulla siksi juuri rookien näkemyksen aiheesta.

Itse en tuosta kovalevystä tiedä mitään, mutta aion kyllä ottaa selvää, kun taas XO:n olen takaisin hankkimassa. Halpa se ainakin on.
 
Vastaus: Mass Effect 2 [X360 @ 28.01.2010]

Ei ole tuolta ostettu.

Miten siitä nyt banaania tulee jos on tollanen erilainen kovo? Onko niissä jotain tunnistedatoja sisällä, en noista tiiä. jos halvalla saa ni mikä estää ostamasta tollasen. Eikä tossa alemmassa linkissä ainakaan mitään mainintaa ollu että pitäis peli ostaa samalla, senkus läiskäset ostokoriin kovon ja kassalle. Ainakin tuolla on ihan hyviä kommentteja liittyen tohon 250gb tavun kovoon, helppo käyttää, toimii moitteetta eikä mainintoja banneista

Onkohan Gamestopilla keskiyön julkaisua täällä pohjolassa? Jenkeissä on ilmeisesti MAGiin ja Massaan liittyen sellaset

Niinpä sehän siinä juurikin epäilyttää koska MS ei myy itse noita erikseen kaupoissa vaan ne tulee noitten xbox 360 bundlejen mukana jos on tullakseen. Ei voi ainakaan MS virallista 250gb kovoa ostaa kaupasta. Jos tohon mun uutiseen on uskominen minkä löysin. Ja kuinka tarkasti noita sivuja lukaisit vähintään joka toinen sanoo foorumeilla et ne on jollain hackil duunattu + pari sanoo et banniakin on rapsunu monelle jotka on tollasen ostanu.

Its possible to use a aftermarket drive, look up hddhackr and you will see they can fake the certificate and make new 20, 60, or 120gb drives assuming you can buy the 2.5" drive of the correct series.

Good or bad... but it is possible for them to detect the faked serial and technically possible for them to ban. Don't know if they would.

5 of my friends got these 120GB hacked drives and all got banned from xbox live.

Microsoft can see it because the firmware on the hddgot a serial code. And if two or more people go online with it they can see it.

Well I am only saying you can do whatever you like :)

Toki kukakin voi ostaa mitä tahtoo. Itse en viitsi ottaa riskiä jos levyn saa halvalla ja hetken päästä pitääkin ostaa sitten uus boxi kun tuli live bannit. Hyöty on aika olematon :D

Edit: Niin ja vielä toi hinta 250gb levyn saa samaan hintaan mitä 120gb. Jotenkin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta.
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Itse en ainekaan näe syytä olla ostamatta "samaa" tuotetta halvemmalla, tietenkin mahdollisuus on että bannataan livestä, mutta sitten tekemään vain vihaista soittoa MS:lle. :mad:

en kannusta piratismiin, mutta tässä tapauksessa fyysiseen tuotteen korvaaminen toisella täysin samanlaisella on minusta käyttäjän oma oikeus, tietenkin jos se rikkoo X0:n jotenkin niin turha sitä on mennä MS:lle itkemään :rolleyes:

Itselläni ei ainekaan ole kiinnostusta maksaa kovalevystä tuplahintaa vain sen takia että se on pakattu kauniiseen muovipakettiin

125eur virallinen 120GB kovalevy X0:lle
58eur WD1600BEVS (Tosin 160gigainen = menetät 40gigaa kun käytetään hddhacker kanssa)
(hinnat otettu MBnetin hintaseurannasta 26.1)
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Mainostetaanpa sen verran,että itselle tulee tällä viikolla TAAS uusi konsoli ja sen mukana 120Gb kovo,joka jää kuitenkin ylimääräiseksi. Eli jos jollain tarvetta niin tarjoappa rohkeasti. Samalla jää yksi langallinen ohjain + headset ja 20Gb kovo ylimääräiseksi.
että näin ja anteeks aiheen sivusta puhuminen.
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Huomasin tuossa että xboxlivecodeen tulee myyntiin uusia 250 GB kovalevyjä helmikuun lopulla. Hintaa tulee postikuluineen tommonen 106,5 €. Ei varmaan taida mistään saada tolla hinnalla ainakaan mitä oon itse kattellu. Tiedä sitten muuttuuko hinta kun saa tavaraa vasrastoon...

Tossa viä linkki Xbox 360 Kiintolevy 250 GB : xboxlivecode.net
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Taitaa tuo xboxlivecode kaveri tilailla noita tuotteita Dealextreme.comista ja sitten myydä hyvällä katteella eteenpäin. Ainakin täsmälleen samat tuotekuvat on kaikissa noissa tuotteissa.

Eli suosittelen tilaamaan ihan suoraan tuolta Dealextremestä, saat paljon halvemmalla.

E: Aika selvä tapaushan tämä on, että nuo on tilattu tuolta dealextremestä. Kattokaapas vaikka noita kuulokkeita. Sieltä kun klikkaa suurempi kuva, niin siinähän näkyy selvästi kohta mistä on hienosti shopattu www.dealextreme.com teksti pois. Alkuperänen kuva dealextremestä.

Tuon hienon photoshoppauksen lisäksi, niistä tuotteista ei ole saatavilla isoa kuvaa missä on kunnolliset "vesileimat" dealextremessä. Esmerkkinä vaikkapa nuo silikonisuojat ohjaimelle ja kaukosäädin.

Mut eipä siinä mitään, hyvät rahat käärii myymällä noita. Maksaa itte yhestä kaukosäätimestä alle 4€ ja myy eteenpäin kympin kalliimalla. Dealextremestä kun saa vielä alennusta kun tilaa isomman satsin kerralla niin.. Yhen tommosen kovalevyn myymällä saa yli 50€ voittoo.. Jumalauta, taidan itteki ruveta tämmöseks bisnismieheks..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Kysyn tässä vähän aihetta sivuten, että millanen projekti on vaihtaa kuoret tohon kovoon? Uskaltaako sitä mennä avaamaan ihan noin vain vai lenteleekö sieltä jousia ja muita jännittäviä osia :) Kun olis tarkotus vaihtaa Halo Editionin 20 giganen kovo 250 gigaseen mutta haluan tuon Halo värisen siihen isompaan.
Tietäskö joku?
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Kysyn tässä vähän aihetta sivuten, että millanen projekti on vaihtaa kuoret tohon kovoon? Uskaltaako sitä mennä avaamaan ihan noin vain vai lenteleekö sieltä jousia ja muita jännittäviä osia :) Kun olis tarkotus vaihtaa Halo Editionin 20 giganen kovo 250 gigaseen mutta haluan tuon Halo värisen siihen isompaan.
Tietäskö joku?

Ei se ilmeisesti kova homma ole. YouTube - How to Upgrade Your Xbox 360 Hard Drive tuossa video miten se aukaistaan. Ja googlekin löytää suomenkieliset ohjeet "kiintolevyn modaaminen" hakusanoilla. Heti ekana :)

Mutta itse aiheeseen. Mitäköhän kovalevyjä nämä 250gb:set on syöny? Jos avais tuon 60gigasen ja vaihtais.
 
Vastaus: 120gb kovalevy halvalla

[offtopic]
Pakettiin merkityllä arvolla ei ole kyllä mitään tekemistä sen kanssa jääkö paketti tulliin.
[/offtopic]

Kyllä sillä nyt vain on. Myös mitä ilmoitetaan sisällöksi vaikuttaa joutuuko pistotarkastukseen.
 
Vastaus: 120/250 gigan X360-kiintolevy halvalla

Oma kokemukseni 120gb 'tarvikelevystä' a'la Kiinasta ostettu.

Kuoret + tarrat keskinkertaisia kopioita, mutta suurimman yllätyksen aiheutti itse kiintolevy; avaamisen ja tarkemman tutkimisen jälkeen (suoraan kiinni tietokoneessa ja levysektorien luku passelilla ohjelmistolla) ilmeni että se on fyysisesti 80gb levy johon on laitettu 120gb firmware.

Kekseliästä porukkaa nämä Kiinalaiset :D

Ja olihan tuossa vielä alkuperäinen 80gb:n kiintolevyn tarra peitetty 120gb:n levyn tarralla. Boksi näyttää kiltisti olevan 120gb levyn.

Lisäksi näistä tarvikelevyistä puuttuu XBOX-1 emulaattoritiedostot+osio suurella todennäköisyydellä (vaatii hiukan asiaan perehtymistä että emun saa levylle ympättyä kohdilleen jos moista tarvitsee).

Muuten on ~40eur hintainen levy skulannut Ok jo toista vuotta kunhan ei yritä työntää yli 80gb dataa. En usko että noista banneja jaellaan vaikka kukapa M$:stä tietää jos politiikka joskus vaihtuu.
 
Ylös Bottom