Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 3

lande

New Member
Niin edomessa luki näin PS3:sta:

"PS3 alkaa hahmottua

Playstation 3:n rakenne alkaa hahmottua, sillä Sonyn viime syyskuussa varmistama prosessori-patentti mahdollistaa useimpien arvioiden mukaan halpojen monitoimi-viihdekeskusten rakentamisen. Itse asiassa yhtiön on tarkoitus käyttää samaa teknologiaa kaikenlaisten tietokoneella varustettujen laitteiden valmistamiseen, aina pelikonsoleista kannettaviin elektronisiin muistikirjoihin saakka.

Suuret peliyhtiöt ovat viime viikkojen aikana saaneet selville mm. sen, että Sony on upottanut yhdelle PS3-sirulle peräti 72 prosessoria. Teknisesti se hajoittaa monimutkaiset ongelmat pienempiin osiin ja jakaa ne useiden eri rinnakkaisprosessoreiden käsiteltäväksi. Tämän vuoksi Sony on vakuuttunut siitä, että sirun laskentateho vastaisi noin sataa Pentium 4:ta ja tuhatta PS2:ta. Pelinkehittäjät ovat tosin varoittaneet, että sirun monimutkaisen rakenteen vuoksi pelien suunnitteleminen ja ohjelmoiminen sille voi osoittautua painajaismaiseksi urakaksi.

Uusien sirujen odotetaan pääsevän massatuotantoon vuoden 2004 aikana. Pelinkehittäjät odottavat kuitenkin sekä Sonylta että Microsofilta ja Nintendolta tarkempia tietoja näiden tulevien konsoleiden teknisistä ominaisuuksista jo lähikuukausien aikana. Jokaisen yhtiön arvioidaan julkaisevan seuraavat laitteensa vuoden 2005 aikana. Koska pelien suunnittelu uusille konsoleille vie noin kaksi vuotta, työ on aloitettava melko pian. "


En tiedä, että onko tuo nyt sitten jo vanhaa tietoa, mutta ainakin minulle toi on uutta.
 
joopa joo niinhän sen ps2 piti myös olla tuhat kertaa psone, tai ainakin sata kertaa. Totuus taitaa kyllä olla lähemmäs kymmenen kertaa. Joten jäitä hattuun!
Ja voihan prosessori olla vaikka kuinka nopea (kuten se nykyinen emotion engine) varmasti kirjoitus virhe en jaksa tarkastaa. Niin ei se riitä jos kompastutaan jällen nykyisiin ongelmiin josaa näyttö kortilla ja koko koneella on aivan minimaaliset muistit. 4/32 mekaa, oli uutta joskus yhdeksänkymmentä luvun alkupuolella.
pakko nostaa hattua sille että pelit pystytään silti venyyttämään kilpailijoiden tasolle.
joten ennenkuin minä innostun asiasta, haluan nähdä koko paketin sekä myös sen mitä kilpailiat tarjoavat.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Neo
... Niin ei se riitä jos kompastutaan jällen nykyisiin ongelmiin josaa näyttö kortilla ja koko koneella on aivan minimaaliset muistit. 4/32 mekaa, oli uutta joskus yhdeksänkymmentä luvun alkupuolella.
pakko nostaa hattua sille että pelit pystytään silti venyyttämään kilpailijoiden tasolle.
joten ennenkuin minä innostun asiasta, haluan nähdä koko paketin sekä myös sen mitä kilpailiat tarjoavat.
Joo, mutta kuten faktaa on, ei PlayStation konsolit ole Windows pohjaisia tietokoneita.

Vai voitko väittää että 300MHz, alle 64MB muistila varustettu tietokone pystyisi edes samaan kuin mitä teknisesti keskinkertaisimmat pelit PS2:lla.

Luulisi sen jo olevan selvää ettei PC:itten ja (ei pc rautaa käyttävien)konsoleitten muistimääriä ja megahertsejä voi verrata suoraan keskenään.
 
Hehe, "Sony on vakuuttunut siitä, että sirun laskentateho vastaisi noin sataa Pentium 4:ta ja tuhatta PS2:ta" voi elämä mikä vitsi. Tiesittekö että yksi GameCube vastaa tuhatta PS2ta? Nimittäin jos lasketaan samalla tavalla kuin Sony, eli oletetaan että vanhalla emuloitaisiin uutta (eli, totta munassa jos PS2 pistetään emuloimaan GameCubea niin sen pyörii tuhat kertaa hitaammin kuin alkuperäinen).
 
Sonyhan on suorastaan erikoistunut tuollaisiin täysin tuulesta temmattuihin (ja suorastaan mahdottomiin) hypetyksiin tulevia tuotteitaan mainostaessaan. Kaikki varmaan muistavat kuinka Irakiin tilattiin PS2-koneita ohjusjärjestelmien pohjaksi ja että PS2 pystyy simuloimaan pelihahmoille aitoja inhimillisiä tunteita...
 
Laitetaanpa nyt tänne tämä.

Etsikää tuolta sellaisen kuin "Insane":n väittämä. Luuletteko, että tuo vois olla mahdollista? Itse ainakin epäilen.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Slash80
Laitetaanpa nyt tänne tämä.

Etsikää tuolta sellaisen kuin "Insane":n väittämä. Luuletteko, että tuo vois olla mahdollista? Itse ainakin epäilen.

Pitänee ottaa selvää. Asuu meinaan samassa kylässä landella kuin allekirjoittanutkin.
 
News Flash

Ensimmäinen kuva PS3:sta? 02.12.2003

Internetissä on liikkeellä kuva, jonka väitetään esittävän Sonyn hahmotelmaa tulevasta PlayStation 3 -konsolista.

Kuva esittelee pyöreän, hopeanhohtoisen laitteen, jonka edestä löytyvät ohjainportit sekä mahdolinen DVD-asema. Laitteen päältä löytyvät ilmeisesti virta- ja reset-painikkeet.

Sony ei ole vielä mitään virallista asiasta ilmoittanut, joten kuvan aitoutta sopii vielä voimakkaasti epäillä.


Kuva
 
Tekisi kyllä mieli näyttää jo sentteriä valmiiksi PS3:lle 4:n ohjainportin puutteen vuoksi. Tosin voihan se olla mahdollista, että PS3:sta löytyisi nuo 4 porttia, mutta enpä usko. Pystyykö kukaan vahvistamaan ohjainporttien määrän? Joka tapauksessa tuokin hype vehje löytää tiensä tähän huusholliin, oli sitten kuinka typerä vehje tahansa.
 
NewsFlash

Sinistä sädettä PlayStation 3:een? 31.03.2004

Sonyn johtajiin kuuluva Kiyoshi Nishitani kertoi japanilaisessa lehtihaastattelussa yhtiön harkitsevan PlayStation 3:n tallenneformaatiksi Blu-ray ROM -levyjä.

Sonyn yhdessä lukuisten muiden yhtiöiden kanssa kehittämä Blu-ray -tekniikka käyttää sinistä lasersädettä nykyisin käytössä olevan punaisen sijaan ja levylle mahtuu jopa 25 gigatavua dataa yhdelle kerrokselle. Blu-ray Disc suunniteltiin alunperin uudelleenkirjoitettavaksi mediaksi, mutta PlayStation 3:een on siis harkinnassa vain luettava levy.

Mitään lopullisia päätöksiä PlayStation 3:n käyttämästä tallenneformaatista ei ole kuitenkaan vielä tehty.
 
NewsFlash

Ensimmäinen PS3-traileri (tavallaan) 04.04.2004

Digital Extremes, joka on aikaisemmin lähinnä tehnyt Unreal-pelejä eri alustoille, on ilmoittanut kehittävänsä uutta Dark Sector -nimistä futuristista FPS-peliä PlayStation 3:lle ja Xbox 2:lle.

Houkutellakseen pelijulkaisijoita, on Digital Extremes julkaissut pelistä trailerin, joka on yhtiön mukaan tehty täysin pelimoottorilla. Pelimoottori on suunniteltu vastaamaan tulevien pelikonsolien oletettua suorituskykyä.

Trailerin voit katsastaa GameTrailers.comissa .
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan keiu
Hehe, "Sony on vakuuttunut siitä, että sirun laskentateho vastaisi noin sataa Pentium 4:ta ja tuhatta PS2:ta" voi elämä mikä vitsi.

:D :D Ai ai vieläkin naurattaa. Kiva että välillä löytää tällaista huumoria. Sääli etten voi imutella noita trailereita.
 
Huhhuh..
Näyttti kyllä erittäin hyvältä IMO :cool:
Todella nätti grafiikka ;)
Oliko toi nyt niinku peli, vai vaan pleikkari 3:sen näyttö tulevasta suorituskyvystä ??
 
Tähän aiheeseen en viitsi ihmeempiä kommentoida, odotan vain PS3:sta ja sittenhän sen näkee millainen siitä tulee.

Yhden kommentin haluan vain sanoa. Lähes kukaan ei ole ymmärtänyt sitä tunne-hypeä, eikä sitä, että se oli monella tapaa totta. Enpä viitsi tarkentaa. Jos se kaikkien mielestä oli paska-puhetta, niin sitten oli. Mutta silloin oli myös odotukset asetettu väärin, eikä oltu ymmäretty, mitä Sony tarkoitti lausunnoillaan tunteista ja asioiden tunnusta.
 
Ylös Bottom