Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

3D Dot Game Heroes [Hype]

equinoxster

New Member
Kumma ettei tästä ole vielä omaa ketjua. Kyseessä kuitenkin nostalgiaa pursuava zelda-klooni:
YouTube - 3D Dot Game Heroes Trailer

Harmittavasti tämä saapuu hyllyihin samana päivänä kuin ikuisuusprojekti Alan Wake, joten kolikkoa pitää heittää kumman ostaa 14.5.

Tuo traileri pisti mukavasti hymyilyttämään Zeldamaisilla musiikeillaan ja gameplay-videot näyttävät jatkavan samaa nostalgista linjaa.
Vaikka peli onkin 3D, sitä pelataan kuin vanhoja Zeldoja. Grafiikat vain ovat sitä kuuluisaa 3d:tä. Itse ulkoasu näyttii muvan nätiltä ja lisä plussaa tulee lego(tm)maisuudesta. Palikoiksi hajoavat vihut ovat kirsikka kakun päällä.
Hintakin on sopivasti jokusen kympin "normipelejä" halvempi, joten taidan kallistua 3D Dot Game Heroesin kannalle kuukauden kuluttua.

Edit.
Pelin kotisivut: http://www.3ddotgameheroes.com/
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Kuvittelin ensin, että tämä on oikeasti 3D-peli, mutta nimessä fiksusti käytetään vähän hyväksi tätä meneillään olevaa 3D-hypeä. Hauskalta tämä kuitenkin vaikuttaa ja testiin menee ehdottomasti.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Muistelin että tästä olisi joskus keskusteltu aiemmin, mutta en mene vannomaan. Tähän tuli törmättyä ainakin Atluksen sivuilla Demon's Soulsin julkaisun myötä. Näyttää aika röyhkeältä Zelda rip-offilta, mutta trailerien perusteella aika kieliposkessa väännetty peli muutenkin :D "Natural Sword Enhancement"
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Ei kyllä vakuuta noiden videopätkien perusteella. Näyttää vähän Zeldalta joka tehty opinnäytetyönä pikkubudjetilla.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Näyttää siltä, että 20 euron PSN-julkaisuna olisin voinut ostaa. 40 euroa on himppa liikaa.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Lisää arvosteluja. Peli lainaa sieltä sun täältä, tuo mukaan tyylitellyn lego-grafiikan ja kutkuttelee paappojen nostalgisia muistoja pelaamisen aamuhämärästä.

3D Dot Game Heroes is a game that will link veteran gamers to the past and reminiscence from their childhood gaming memories. The classic feel will bring veterans and new-comers together wanting to see what games were like in the 80s and 90s. The ability to create your own character is a nice addition to gamers who would want their imaginary hero to come true. Overall, 3D Dot Game Heroes is a must-have for every gamer who wants a charming retro gaming experience. It’s a great way to bring the past into the present!

4.5/5

Lähde: 3D Dot Game Heroes Review|Just Push Start
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Tänään ilmestynyt myyntiin Pohjois-Amerikassa ja meillä perjantaina 14.05.

Laitetaan muutama hauska pätkä:

 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Kyllä tätä peliä olen odottanut jo kauan .. tai no siitä lähtien kun ekat mainokset näin.
Oma kappale lienee postissa matkalla kohti Suomea ja pitää jotain tuntoa kertoa kun sen käsiin saan.
Varmaan jaksokin tästä Gameriin pitää kuvata jossain vaiheessa.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Nyt on tullut noin nelisen tuntia pelattua ja on kyllä ollut harvinaisen lennokasta meininkiä. :)

Tähän mennessä on parodioitu Mega Man 2sta, Final Fantasya, Dragon Questia, Zeldaa (kumma juttu?) ja Demon's Soulsia. Varmasti myös enemmänkin ollut, mutta en ole vaan ymmärtänyt tai tajunnut.

Eikä pelikään ole sen hullumpi. Toki olen kaivannut jo pitemmän aikaa vanhaa kunnon Zelda tyylistä seikkailupeliä, joten tämä iskee siihen nälkään kuin miljoona volttia. Ainoa mikä pelissä hieman häiritsee on suht. helpohko vaikeustaso. Ei ainakaan tuskahikeä ole tullut kahden luolaston läpäisyn aikana. Kenties loppua kohden tilanne muuttuu, jos arvosteluihin on uskomista.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

Jo pelivideot olivat sellaista matskua että kuola tippui, mutta kun nyt pääsi itse pelaamaan niin johan entisestään tuli rakastuneempi olo.
Peli vaan näyttää, kuulostaa ja tuntuu niin oikealle.
 
Vastaus: 3D Dot Game Heroes [Hype]

No niin, tuli tämäkin peli pelattua läpi. Tai oikeastaan "läpi". Ilmiselvästi pelissä on vaihtoehtoinen tai jopa vaihtoehtoisia loppuja, mutta tästä ei sen enempää.

Armottoman hyvä peli ja erittäin hyvä Zelda kloonikin. Joten jos olet kaipaillut uutta 2D Zeldaa niin tässä on sinulle erittäin hyvä vaihtoehto.
 
Ylös Bottom