Action Replay -keskustelu (kaikki mallit)

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan mcduck
Tarkistapa Paulie muuten vielä, että sinulla on PS2:n asetuksissa valittuna "Component Out: RGB".. Vakiona tuo asetus on muistaakseni väärä.

Muuta en sitten enää keksikään. Koneen ilmanottoaukot kannattaa pitää puhtaana. Ja jos haluat laserin puhdistaa, pumpulipuikko+isopropaania apteekista on oikea ratkaisu. Sama kama sopii myös levyille. (itseasiassa useimmat cd-puhdistusaineet on pelkkää isopropaania...)

Testasin omalla koneella ja 2 teeveellää sekä kaverin koneella ja teeveelle noita ja tuo region X on ihan ookoo mutta Rgb ei pelannut kaverillakaan, ihan sama enpä filmifriikista tilaa enää mitään.

Olisko joku linkki miten tuon laserin voi putsata, tai miten kokomasiinan saa edes auki - että ne pölyt saisi putsattua?
 
Ajattelin tilata AR 2 V2 tässä elokuun viides päivä ja en ole ihan varma niin voiko sihen ar 2:seen sitten lisätä niitä koodeja ihan padin kautta jos netistä niitä kattoo ja lisää sihen? että ei tarvitte mitään x porttia hankkia? kertokaa te viisaammat.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Blaxor
Ajattelin tilata AR 2 V2 tässä elokuun viides päivä ja en ole ihan varma niin voiko sihen ar 2:seen sitten lisätä niitä koodeja ihan padin kautta jos netistä niitä kattoo ja lisää sihen? että ei tarvitte mitään x porttia hankkia? kertokaa te viisaammat.
Joo, padilla voi lisätä, tai jos satut USB-näppäimistön omistamaan, niin sillä sujuu tietenkin helpoiten.
 
AR2 V2 kysyy DVD Movie Player- koodeja yrittäessäni käyttää sen DVD-katseluohjelmaa. Tämä "vika" ilmeni kun ostin uuden koneen, joka näyttäisi olevan V7. Koneen ajurit ovat 2.13E toisin kuin kaken mukana tullut 2.10E. Tuon kaken mukana tulleen ajurin kanssa AR2 toimi ongelmitta. Yritin sähköpostittaa Datelille, mutta vastausta ei tullut. Codejunkies taasen yritti tyrkyttää minulle DVD Region X:ää. Onko kenelläkään siis hajua, että toimiiko tuo DVD Region X näiden uudempien ajurien kanssa?
 
News Flash

Datel julkaisee syksyllä täysin uusitun version Action Replay-huijauslevystään Action Replay MAX:in.

AR MAX:ista löytyy uusi käyttöliittymä ja uusia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi varoitus, jos valittu koodiyhdistemä saattaa kaataa pelin. Mukana on myös DVD-elokuvien aluekoodin valinta ja muistikortin tilaa säästävä kompressointi, jotka ovat tuttuja ominaisuuksia Datelin muista tuotteista.

Suurin uudistus on kuitenkin tuki PlayStation 2:n verkkoadapterille, joka mahdollistaa koodien imuroimisen netistä suoraan Pleikkarille, jättäen unholaan hankalan koodien naputtelun ohjaimella.
 
X-Port

Saako tota X-Porttia ostettua enää mistään täällä Suomessa kun tuo www.Konsolinet.fi linkki ei tunnu enää toimivan:confused:
 
RegionX ja US PS2 konsoli

Tietääkö kukaan kääntääkö uusi DVD REgionX jenkkiversio (for US consoles only) PAL formaatin NTSC muotoon. Ja jos näin toimii,tietääkö kukaan mistä suomesta semmoisen löytäisi. Onko kenelläkään. Elikkä tarttis saada toi jenkkipurkki toimimaan suomalaisille dvd-leffoille myös.Kaikki vastaukset tänne tai tonne: pfihlman@hotmail.com
 
Parin päivän päästä pitäisi tuon Maxin saapua testiin. Toivottavasti sen DVD-Player tykkää enemmän tuon uuden PS2:n ajureista.
 
Re: RegionX ja US PS2 konsoli

codejunkies välitti tämmöisen vastauksen:
Unfortunately with the NTSC Console you can only play other NTSC Region
DVD's, it will not allow you to play PAL DVD's. We are sorry about this but
should you have any further queries please do contact us.

Kind Regards
Sarah Blackburn
Codejunkies Support

Toimiskohan toi rgb piuha tässä apurina? En saanut meinaan toimimaan koska :"wrong tv format" Oisko kellään tietoa miten sais homman skulaa?
 
Meni vähän tavallista pitempään, mutta tänään se onneksi tipahti postiluukusta. DVD-Region X toimii tämän uuden PS2:n kanssa. Laite on todella monipuolinen ja käyttöliittymä on muutamaa hieman loppuunhiomatonta kohtaa lukuunottamatta todella näppärä. Max on myös todella hienonnäköinen. Kaikki on nyt trendikkäästi kolmiulotteista. Koodilista on myös erittäin kattava. Nyt koodeilla on myös selostukset eli mitä ne tekevät jne. Levy tarjoaa myös useita valmiita tallennuksia peleihin.

Kaiken kaikkiaan laitteesta jäi hyvä maku suuhun. Alun suhteellisen pitkä latausosio osoittaa kuitenkin, että hiottavaa löytyy. Levyn automaattinen tunnistus on myös jännä toiminto, vaikkei ehkä niinkään käytännöllinen. Max siis tunnistaa pelin ja hakee tälle cheatit automaattisesti. Laitettaessa DVD-levy sisään Max vie sinut ystävällisesti DVD-Region X ruutuun ja säästää näin rannettasi ja sormiasi :p.
 
Vielä lisäyksenä tuohon ylempään. Eli siis, jos satut omistamaan tämänhetkisen uusimman PS2-mallin, eli 50003- mallin, jonka tunnistaa ehkä helpoiten hopeasta väristä (saatavilla on myös tavallinen, mutta kuka sen nyt ottaisi :p). AR2 MAX DVD-Region X toiminto tarvitsee päivityskoodin, jotta DVD:t lähtevät pyörimään 50003-mallin ajureiden kanssa.

Jos kyseiseen koodiin tulee siis tarve, MAX kysyy sinulta koodia, kun yrität käynnistää levyä DVD-Region X toiminnolla.

Built in to MAX is our renowned multi-region player, DVD Region X. Upon using MAX with one of these new models, when attempting to use Region X you will be asked for a code (the actual message is along the lines of 'you do not have the correct driver, please enter update codes') and all you have to do is plonk in the below:

10BJ-BTA7-KXGAE
JVMM-MEJA-KMNCP
JVMM-MEJA-KMNCP
F7R9-2Z2W-FJ0PQ
3EAV-5YAJ-2UG41
ZQ5E-TWJB-1JNZF
BB6Y-Y3KM-UPYVZ
JC1G-MJ6A-Q7GDE


Linkki sivuille: Codejunkies
 
Sarah Blackburn Codejunkiesien asiakaspalvelusta ilmoitti tuossa viikko sitten (sori, kun en aikaisemmin postannut tätä) uuden version Region X:stä saapuneen myyntiin.

Tämä versio toimii uusimmillakin (hopea PS2) Pleikkareilla. Jos haluaa varmistaa, että saa uusimman kannattanee tilata oma kopio suoraan Codejunkiesin sivulta.

Omani on tilattu ja tulossa. Kerron sitten toimiiko vai ei :)
 
Ja toimiihan se!

Täältä siis saa uudessa Silver Satin PS2:ssakin toimivaa DVD Region X:ää --

www.codejunkies.com

Konsolinetissä näkyykin olevan jo myynnissä uutta kaukosäädintä, joka toimii uusissa PS2:issa joissa on sisäänrakennettu IR-vastaanotin. Tilaukseen vaan :)
 
PS2 mallia SCPH-50004 ja Region X

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Anjuna
Ja toimiihan se!

Täältä siis saa uudessa Silver Satin PS2:ssakin toimivaa DVD Region X:ää --

www.codejunkies.com

Konsolinetissä näkyykin olevan jo myynnissä uutta kaukosäädintä, joka toimii uusissa PS2:issa joissa on sisäänrakennettu IR-vastaanotin. Tilaukseen vaan :)

Mulla ei ole Silver - mallia (ainakaan kuoret), mutta pakkauksessa on SCPH-50004 PAL ja tarkoitus olisi jostain saada Region X - levy.

Onko sulla Anjuna samaa mallityyppiä toi silverisi?
Tarvitseeko tuonne codejunkies:lta tilattaessa erityisesti kertoa mihin malliin Region X tarvitaan? (hyvä ilmeisesti olisi)

Katselin ko. paikan support-keskustelua ja mulle ainakin tuli sellainen tunne ettei tälle mallille 50004 toimivaa RX:ää ole saatavilla!?

Entä mistä tähän malliin voisi tilata hyvän ja toimivan RGB-Scart -piuhan? Tarkoituksena olisi siis katsella DVD-elokuvia ko. kaapelin kautta
RGB-moodissa, kun en nyt omista muuta DVD-soitinta ja haluaisin nauttia hyvästä kuvanlaadusta.

konsolinetissä on joku kaapeli myynnissä (RGB Stereo RCA 14 eur), olisiko tuo sopiva?
Edelleen filmifriikissä löytyy RGB-scart 10 euroa, olisi vaan hyvä jos jollakin on kokemuksia noiden laadusta

S-video-kaapelikin varmaan tulee kysymykseen jos toimivaa Region X & RGB-Scarttia ei kohtuuhinnalla ja vaivalla löydy.
 
Kysymys

Tarvitsen region-x:än mutta kannataako ostaa mielummin mod-piiri?
Lähinnä että vaikuttaako piiri jotenkin verkko pelaamiseen?
Toimiiko kopio pelit verkossa?
Tietokone peleissä tämä estetään asennus koodilla mutta sellaseen en ole törmännyt ps2 peleissä.
 
Re: Kysymys

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan tonttu [WC]
Tarvitsen region-x:än mutta kannataako ostaa mielummin mod-piiri?
Lähinnä että vaikuttaako piiri jotenkin verkko pelaamiseen?
Toimiiko kopio pelit verkossa?
Tietokone peleissä tämä estetään asennus koodilla mutta sellaseen en ole törmännyt ps2 peleissä.
taitaa käydä niin ettet MODin asennuksen jälkeen enää ainakaan SOCOM2 pelaa?!
en ole ihan varma :confused:
 
Ainakin omassa koneessani olevan piirin saa kokonaan pois päältä, joten esim. nettipelienkin pelaaminen pitäisi onnistua.
 
Ylös Bottom