Aftercharge

Gimble

Well-Known Member
Julkaisupäivä: 10.01.2019
Kehittäjä: Chainsawesome Games
Julkaisija: Chainsawesome Games
Moottori: Unity
Lajityyppi: 3 vs 3 PvP
Alusta: PC, Xbox One, Switch (Crossplay kaikkien alustojen välillä)
Kotisivu: http://afterchargegame.com/
Steam sivu: TÄÄLLÄ.

Mielenkiintoinen 3 vs 3 rymistely, ei vaikuta kovin väkivaltaiselta voi perheen pienemmätkin pelata ja olla samassa tilassa kun muut pelaa. Perhana kun missasin Betan olisi varmaankin ollut aika helppo tehdä mahdollinen ostopäätös sen perusteella. Noh, katsotaan nyt millaisella hintalapulla sitä lätkästään ja näin päin pois...

Tuliko joku muu koittaneeksi Betaa? Jos tuli onko kommentoitavaa?

Tämä kaveri oli koittanut ja kommentoinut ihan asiallisesti mistä on kyse. On kyllä ihan omanlaisesta tapaus, en muista ainakaan nähneeni mitään edes orastavasti tämän tyyppistä aiemmin.

 

Gimble

Well-Known Member
10.päivä Game Passiin.
Juu tuo oli kyllä positiivinen yllätys että päsähtää Game Passiin joka on tämäntyyppiselle "vähän erikoiselle" pelille oikein hyvä, koska minusta tuntuu että on sarjassamme näitä pelejä joita tarvii itse koittaa ennen kuin voi sanoa että koliseeko vaiko eikö? Ja että videosta ei oikein juttu välity. Saa kyllä Passin kautta räjähtävän lähdön ihan hyvä juttu. Toivottavasti toimii teknisesti hyvin Day 1 koska ensivaikutelma on tärkeä. Mulla nyt ei passia ole, mutta hinta on kuulemma vain pari kymppiä joten eiköhän tästä kauppaa tehdä.

Juttelin kehittäjien kanssa Discordissa, Xbox One S & X kanssa HDR mutta ei 4K. (no näillä grafiikoilla ei toki 4K lisäarvo, mutta HDR kylläkin)

Switch versio ei tule 10. päivä vaan myöhemmin. Cross-Platform tiimiytyminen ei toimi lähteissä, mutta kuulostivat aika päättäväisiltä että se lisätään siihen sen jälkeen kun saadaan korkamman prioriteetin hommat pakettiin kuten mm. se Switch versio viimeisteltyä ja ulos.

Laitetaas vielä tähän Release Trailer kun unohtui kelkasta viime viestissä.

 
Viimeksi muokattu:

Gimble

Well-Known Member
Noniin tämä on nyt julkaistu aivan pikaisesti kerkesin koittamaan, ensivaikutelma ihan hyvä mutta varoitus tulee bottimatseja vaan alkuun siitä syystä että jengi ei menisi heti online noboileen liiaksi kun tiedä edes nappeja. Ongelma on vain siinä että peli ei millään tavoin näytä tätä pakollista "botti-aikajaksoa" Täytyy kokeilla tänään tarkemmin.

 
Ylös Bottom