Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ahdasmielistä porukkaa

upcider80

New Member
On ihmetyttänyt jo jonkin aikaa, että keskusteluja suljetaan välittömästi kun joku ilmaisee mielestänne negatiivisen mielipiteensä esim. cubesta. Tuntuu reagointienne perusteella, että kyseinen henkilö arvostelisi omaa lastanne. Järkeä peliin, pyydän -lapsellista suuttua kun joku ilmaisee, ettei pidä rakastamastanne koneesta, ja sitten vielä käskeä tätä ilmaisemaan mielipiteitään muualla. Nyt on siis kyseessä tuo viimeksi suljettu keskustelu, jonka aloituskommentti oli täysin asiallinen. Moderaattorilla on vastuu miettiä, millaiset keskustelut suljetaan (rationaalisuus kunniaan!!!!). Tuntuu kuin koko konsolifin olisi jaettu pääasiassa kolmeen eri pääLAHKOON: boxilaiset, cubelaiset ja sonylaiset. Yleensäkään noita jaoitteluja eri konsoleihin ei tarvitsisi olla, juuri sen takia että tälläistä sisäsiittoisuutta ei pääsisi syntymään. Kylmää on sota niin fanien kuin peli/konsolivalmistajienkin välillä...NAURETTAVAA!!!!!! Taitaa olla teinipoikien käsissä tämän foorumin materiaalin (keskustelut) tuottaminen??
 
Yleensä threadit joiden sisältö on luokkaa "cube on pasgaa1!!!" suljetaan. Ei kukaan kaipaa ton tasosii threadeja.
 
*Tap... tap*
Olen itsekin tuon järjestelmän uhri. Jos joku sanoo Daikatanasta pahaa, kukaan ei välitä. Mutta jos joku sanoo uuden Zeldan harvinaisen naurettavista grafiikoista jotain pahaa, lentää paskaa niskaan ku saavista kaataen. Ja jos joku haukkuu Pelimestaria, kukaan ei välitä. Mutta jos joku menee haukkumaan Famitsua, tuomitaan hirtettäväksi.

Olen silti sillä kannalla, että se aihe piti lukottaa. Onhan se iloista, että Viller pääsee nyt huristelemaan ja potkimaan PS2:llaan, mutta se ei pahemmin meitä Cuben omistajia kiinnosta.
 
Mielestäni jos oikeasti pitää alkaa avautumaan jostain asiasta (miksi edes alkaa?) Niin olemme koittaneet järjestää boardillemme mm. konsolisota alueen. Tämä alue on juuri siksi että sitä luetaan ns. omalla vastuulla. Sieltäkin tosin ollaan kai joskus jouduttu jotain viestejä lukitsemaan(?).

Olen iloinen jos joku on onnistunut löytämään itselleen "sen" oikean konsolin, ja saahan sitä iloita, mutta mielummin ehkä siellä "sen oikean" konsolin alueella kehua mikä mielestään siinä konsolissa on hyvää, kuin muiden konsoleiden alueella mikä niissä on huonompaa kuin "siinä" konsolissa.
 
Tjaa..

Mielestäni ei ole mitään järkeä tulla cube forumiin sanomaan että meni ostamaan toisen konsolin koska pelitarjonta ei sopinut omaan makuun ja sitten muotoilla asiansa vielä "onneksi pääsi" "mikä onni" tyylisesti.

Ja mitä Zeldan uuteen grafiikkaan tulee
niin se on vähän makuasia ja niistä ei voi oikein tapella.

Mitä tohon famitsuun ja pelimestariin yms tulee niin

Se on semmoinen jännä juttu että jos menee tiettyyn paikkaan jossa on tietynlainen porukka niin tämä tietynlainen porukka ei pakosti tykkää siittä että joku "dissaa" jotain asiaa mitä heidän porukassa (yleensä) arvostetaan, erittäin suvaitsevaista eikö?.

Eli jos menet jotain "pahaa" daikatanasta heittämään anime forumissa niin on erittäin todennäköistä että kukaan ei välitä, mutta jos menet
dissaamaan Kenshiniä niin varmasti joku älähtää.
 
KonsoliFinissä yritetään pitää edes jonkinlaista tasoa yllä. Sanavapaudella ja mielipiteillä ei ole minkäänlaista osuutta asiaan. Ja kuten Wombut sanoikin, yleensä konsolien haukkumiset on sijoitettu konsolisota-alueelle -- itse pelejä (kuten Zeldan grafiikkaa yms.) voi tietysti tulla omiin osastoihinsa haukkumaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan E-Razor
[BMutta jos joku sanoo uuden Zeldan harvinaisen naurettavista grafiikoista jotain pahaa, lentää paskaa niskaan ku saavista kaataen.
[/B]

Et sä voi olla tosissas. En edes jaksa kommentoida tätä mitenkään...
 
E-razorikin saisi lievästi vähemmän kritiikkiä jos koittaisi vaikkapa asiallisesti perustella mielipiteensä, eikä vain heittää taatun akateemiseen tyyliin "naurettavaa roskaa mielisairaan imbesillin suolesta"-tason kommentteja.
 
patriootit ns. nostavat päätään ajoittain, usein jopa syystä... se se vasta onkin typerää. en sanoisi tällähetkellä pahaa sanaa puoleen-tai-toiseen. nintendo on ollut aina lähimpänä sydäntä, vaikka järkiasiat useimmiten ottavat niskavoiton.
ps2:sta en ikinä alennu dissaamaan, xbox näyttää nousevan suurimmaksi & kauneimmaksi konsoliksi...hmm
pelit ratkaisevat, eivät pelaajat (eivät edes e-razor tai telpefion)
:p
viimeisimmän peliasema(!)-lehden luettuani en voinut olla virnistelemättä ea:n ja nintendon suhteelle, saatika sille faktalle että vanha väsyy...voi nintendoa, oih.
 
Vähän sama, kuin jos menisi Valkoisen talon katolle polttamaan USAn lipun ja huutamaan megafonilla, että Jenkkilä on paska paikka. Tosin tässä tapauksessa se ääliö siellä katolla olisi oikeassa.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan deft

ps2:sta en ikinä alennu dissaamaan, xbox näyttää nousevan suurimmaksi & kauneimmaksi konsoliksi...

Tähän ois kiva kuulla kyllä jotain perusteluja? PS2 on myynyt kohta 50 miljoonaa joten Xbox ei MILLÄÄN voi nousta suurimmaksi konsoliksi. Vai oliko tuo koko juttu vain älyäni pilkkaavaa sarkasmia?

ps. En ole PS2-fanboy
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Peoplez
PS2 on myynyt kohta 50 miljoonaa joten Xbox ei MILLÄÄN voi nousta suurimmaksi konsoliksi.

Pelikoneita ei ole syytä arvioida myyntilukujen perusteella. Eiköhän jokaisella ole oma käsityksensä siitä, mikä konsoli on mahtavin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Peoplez
PS2 on myynyt kohta 50 miljoonaa joten Xbox ei MILLÄÄN voi nousta suurimmaksi konsoliksi.

No teoriassa se voi. Ei vain ole mitenkään kovin todennäköistä. GBA nousee varmaankin suurimmaksi konsoliksi jos myyntiluvuista puhutaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Pelikoneita ei ole syytä arvioida myyntilukujen perusteella. Eiköhän jokaisella ole oma käsityksensä siitä, mikä konsoli on mahtavin.

No mutta jos myyntilukujen perusteella ei arvioida SUURINTA ja KAUNEINTA, niin minkä perusteella sitten? Pelien perustella se on hieman vaikeaa, kun mielipiteet ovat niin erilaisia. Myyntiluvuista ei voi kiistellä. Tottaki jokaisella on oma käsityksensä siitä mikä konsoli on paras, mutta alkuperäisessä viestissä luki että "xbox on nousemassa suurimmaksi ja kauneimmaksi" ja tuohon kaipasin vain vähän perusteluja.

Ja keiulle:
GBA voi hyvinkin nousta suurimmaksi, puhut totta. Itseälläin on jäänyt tämä Advance toistaseksi välistä, mutta sen uuden ostan kyllä!
 
Koko konsolisota on mielestäni aika naurettavaa, mutta jos tulet tänne HUOM cube osastolle mollaamaan meitä Nintendo fanatikkoja niin voisit edes perustella väitteesi niin voin sinulle kunnialla väittää vastaan :D

Elikkä siis jos ketju alkaa tyyliin "vetäkää wittu nintendo kusipäät käteen, nintendo sux0rs xbox rulz0rs!1!1" niin tämänsortin ketjut jaa saa heittää ö-mappiin.

Mutta jos taas saamme palautetta vaikka, että "Zeldan grafiikat ovat mielestäni huonot koska ne ovat lapsellisen näköiset ja raiskaavat zelda sarjaa" niin tähän minäkin viitsin vastata. (toim.huom tuo ei ole minun näkökantani pelistä)

Elikkä siis hyvät ihmiset. Järki käteen.
 
kokemani perusteella (niiden mukaan nämä vertailut tehdään...kös?) ps2:n puhti ei riitä, useimmat multiplatform-pelit ovat huomattavasti parempia/viimeistellyimpiä(?) xbox:ille... ja se on fakta (esim. timesplitters 2).
myyntilukujen seuraaminen taitaa olla täysin näiden "fanittajien(tm)" juttu. on olemassa useita markkina-alueita (ihan oikeesti, on!) ja koska useimmat konsolipelaajat eivät tiedä mitä virkaa olisi omistaa mahdollisimman monta erilaista konsolia...hmm... muuta ei tarvinne sanoa.
sitäpaitsi, xbox live(!) on todettu hyväksi keksinnöksi, sony taasen ei ole tainnut vahvistaa japanin ulkopuolista verkkoyhteisöä, harmi sinäänsä.
nintendo kulkee omia polkujaan ja ikuisena fanina otan vastaan mitä tarjotaan, koska sitähän pelaaminen on. nimittäin löytöretki.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan deft
kokemani perusteella (niiden mukaan nämä vertailut tehdään...kös?) ps2:n puhti ei riitä, useimmat multiplatform-pelit ovat huomattavasti parempia/viimeistellyimpiä(?) xbox:ille... ja se on fakta (esim. timesplitters 2).

Valitsitpa huonoimman mahdollisen esimerkin. TimeSplitters 2 on rakennettu PlayStation 2:ta silmällä pitäen ja jos konsolin "riittämätön puhti" jossain näkyy, niin Xbox- ja GameCube-painoksissa. Ne kun eivät hyödynnä rautaa PS2-version malliin.

Eksyttiin aiheesta.
 
jospa siis selventäisin esimerkkinä käyttämääni peliä.
tämä liittynee epäsuorasti siihen, miksi xbox tulee lähivuosina olemaan jotain...hmm..erilaista/uutta.

timesplitters 2, ps2-versio:
tuossahan on järjettömät moninpeli asetukset, siis ne jotka sattuvat olemaan vakioina...
ihmispelaajien/bottejen lukumäärä = maksimissaan kuusi
elikkäs, täysin eri kalibeeria(?) kuin xbox painoksessa.
nyt tästä(kin) tietysti tulee sanomista; että kun xbox nyt vaan on rakennettu enemmän ns. lähiverkkopelaamisen toteuttamiseen.
- = -
jatkakaa vielä hetkinen...
- = -
thps4, gamecube-versio:
pientä tökkimistä nähtävissä, vaan eipä ps2:lla...?
- = -
lainatakseni tommi liimattaa:
"rautaa on rajalla, kuten aina..."
avot, tämä tässä tälläerää, ei nyt vannota minkään konsolin/valmistajan nimeen, poikkeuksena voidaan hyväksyä super nintendo.
 
Kakarat leikki sanasotaa kuka osaa laittaa hienoimman ja kiinnostavimman artikkelin.Jatkakaa vaan samaa rataa loppua kun ei vaan näy eikä kukaan ole koskaan voittaja.
 
Ylös Bottom