Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Apple iPad (kaikki mallit)

Pelaajan sovellus meni rikki saittiuudistuksen myötä. Kestää vielä tovin, että saavat App Storeen päivitetyn version, joka pelaa yhteen Pelaajalehti.comin uudistuksien kanssa.
 
Vastaus: Apple iPad 2

.. joku Tintti-setti jossa pitäisi olla paljon Tintti-sarjiksia. Tuo Tintti ainakin harmittaa kun maksoikin vielä 4 euroa. Onko vika minussa vai laitteessa vai Applessa?

Tintin osalta vika on Applessa, kun päästävät tuollaista kuraa läpi. Kyse on lähinnä huijauksesta. Vastaavanlaisia huijaussovelluksia siellä on ollut aiemminkinm mm. eräs "näe kaikki maailman tv-kanavat ilmaiseksi". Kannattaa reklamoida Applelle, koska ostoksissa oli joku oikeus peruutukseen. Luulisi Tintin tekijänoikeudet omistavan tahonkin olevan kiinnostunut tuosta yritelmästä.

Ei hitto, mistä tuon automaattisen sanojen korjailun saa pois päältä, onpa kyllä rasittava ominaisuus :)

Heh, itsekin aloin ymmärtää jenkki-talkshow vitsit aiheen tiimoilta, sen verran lennokasta tekstiä tuo sanojen arvausominaisuus saa aikaan :D
 
Jees, pitää reklamoida tuosta sitten. Voiko sen tehdä suoraan app store sovelluksesta, vai pitääkö se tehdä muuta kautta?
 
Vastaus: Apple iPad 2

En ole itse koskaan kokeillut, mutta ongelman raportointi onnistuu iTunesin kautta.

How to get a refund from the iTunes App Store - Know Your Mobile

How to Return Apps Purchased from iTunes Store and Get Full Refunds

Näemmä tuo sovellus on jo vedetty pois Storesta.

Kiitti, tein ohjeiden mukaan. Androidin kanssa yleensä tarkkana softien suhteen mutta app storesta oli käsitys että sinne ei pääse toimimattomia/huijaus-sovelluksia niin enpä sitten miettinyt yhtään ennenkuin ostin vaikka kyllähän toi setti oli liian hyvä / halpa ollakseen totta :)
 
Onko KonsoliFIN medialle tulossa HTML5-tuki jossain vaiheessa? Ei taida päästä katsomaan videoita ollenkaan iPadilla tällä hetkellä...

Toinen kysymys, onko mitään sovellusta/alle 50€ ratkaisua iPadin näytöltä videon nauhoittamiseen, joka ei vaadi jailbreakkiä?
 
Eikös videon kaappaaminen onnistu helpoimmin tuolla näytönoeilauksella...toki vaatii et on entuudestaan videonkaappauslaitteita.
 
kanbela: Mediaosio on toteutettu valmisohjelmalla ja sen kehittäjä tuntuu vaipuneen horrokseen jo vuosia sitten.

HTML5-tuki taitaisi vaatia koko mediasoftan korvaamista jollain toisella ratkaisulla.
 
Eikös videon kaappaaminen onnistu helpoimmin tuolla näytönoeilauksella...toki vaatii et on entuudestaan videonkaappauslaitteita.

Njoo, asiaa tarkemmin tutkittuani näin taitaa olla. Ei sekään mikään optimaalinen ratkaisu piuhojen yms. takia. Pitänee tutkiskella asiaa vielä. Ärsyttävää ettei tuota varten ole sovellusta olemassa.

TT-2k: kiitti tiedosta, harmillinen juttu :-/
 
Vastaus: Apple iPad 2

Tuossa tuli jokin aika sitten imaistua laitteelle tuore iOS-päivitys. Ilmeisesti siinä samassa hötäkässä katosi APN-osoite, koska nyt sen lisääminen toi 3G -mobiilidatan takaisin. Sen harvan kerran kun siihen tarvitsee tukeutua.
 
Vastaus: Apple iPad 2

Tuossa tuli jokin aika sitten imaistua laitteelle tuore iOS-päivitys. Ilmeisesti siinä samassa hötäkässä katosi APN-osoite

Sama kävi täällä iOS 5 päivityksen kanssa kanssa, mutta seuraava pikkupäivitys sen sijaan ei mitään hukannut.
 
Vastaus: Apple iPad 2

Toivottavasti iPad 3:ssa on perusmallissa 32 gigaa muistia. Alle giga enää vapaata tilaa 16 gigan pädissä, ja hieman suoraansanottuna vituttaa kun ei laajennusmahdollisuutta ole. Jos kolmosen karvalakkimallissa on 32 gigaa muistia, niin vaihtanen samantien kakkosen kolmoseen kun se joskus ~4kk päästä tulee myyntiin...
 
Veikkaan et näyttö maksaa niin paljon, ettei karvalakkimalliin tule isompaa muistia. Sitten taas kun niiden hinta laksee niin nelosessa voidaan laittaa malleiksi 32, 64 ja 128.
 
Vastaus: Apple iPad 2

1. Read It Later: Käsittämättömän näppärä sovellus. Helpottaa netistä bongattujen artikkeleiden lukemista tekemällä niiden uudelleenlöytämisestä ja lukemisesta vaivatonta.



Itse suosittelen opettelee käyttämään safarin lukukistaa, aivan loistava tuohon tarkoitukseen ja ok vakiona.
 
Vastaus: Apple iPad 2

Tuli meillekin ipadi hankittua, ja miten sitä on ennen tullut toimeenkaan? Ainoa negatiivinen puoli lienee se, että tämä jos mikä tekee ihmisestä sohvaperunan. Kunpa kesällä hankitun Samsung-luurin mailit tulisivat jo äkkiä täyteen, että pääsisi iLuuri kauppaan. Ja toi läppärikin on jo vähän vanhahtava... Eihän tässä näin pitänyt käydä, minulle... Mahti värkki siis kaikenkaikkiaan.
 
Vastaus: Apple iPad 2

Eihän tässä näin pitänyt käydä, minulle...

Heh, jotenkin tuosta tekstistä tunnistaa myös itsensä. Apple-uskovaisten ehdottomuudelle on aiemmin tullut hieman naureskeltua, ja nyt huomaa olevansa kiitotiellä kohti näitä samoja porukoita. Niin kauan kun muut valmistajat ovat jakautuneet joko rautaan tai softaan, voi omenafirma porskutella jo saumattomalla integraatiolla. Insinööriä ei koskaan pidä päästää niskan päälle, taiteilijat ja muut taivaanrannan maalarit sen sijaan kyllä. Pitää olla rohkeutta ideoihin, jotka eivät ole tästä maailmasta. Applella luovuus on valjastettu vetämään rekeä ja mahdottomastakin on voitu tehdä mahdollista. Taulumikrot nyt viimeisimpänä.

Äskettäin julkaistun iCloud pilvipalvelun myötä kiinnostus firman muihinkin laitteisiin herännyt ihan toisella tavalla. Saumattomuus puree.

*lähtee katselemaan youtuben iMac-videoita*
 
Softa se iPadista niin hyvän tekee! Siis se että iPadeja on valtavsti enemmän kuin mitään muuta täppäriä -> kaikki softa tulee iPadille. Teknisesti tuossa laitteessa ei ole enää ylivoimaiset ominaisuudet.
Applen käyttis on ihan oikeasti todella rajoittunut muihin verrattuna. Rajoittunut sekä ominaisuuksiltaan että sulkeituneisuuden vuoksi.
Mutta se käyttökokemus on kuningas... ja se viekoittelee hyväksymään puutteet. Rajoittamalla toimintoja ja karsimalla ominaisuuksia saadaan basic jutut kalashnikov-tasolle ja sehän arkikäytössä riittää JOS ne riittävät täyttämään käyttäjän perustarpeet.

Huono vaan kun ei oikein kilpailua ole. Toisaalta meille kuluttajille tilanne on kuin applen mobiilikäyttis: kun vaihtoehtoja ei ole niin ei tarvitse valita! :D
 
Vastaus: Apple iPad 2

Mun mielestä sen loistavuuden tekee juuri saumattomuus kaikkien muiden laitteiden kanssa.

Itse sain joululahjaksi AppleTV:n ja ai että kun mentiin taas uudelle tasolle.

Alakerran tietokoneelta soi yläkerran telkkarissa AppleTV:n kautta musiikki, samalla kun yläkerran koneesta pyörii kuvat siinä töllöllä. Samaan aikaan surffaan netissä ipadillä ja sieltä tulee videoita jatkuvasti eteen. Kaikki videot toistuu suoraan töllössä.

Lisäksi BooxTV korvaa tallentavan digiboxin, ja kuva näkyy langattomasti töllössä. Omalta koneelta voi kattoa leffoja ipadin välityksellä siten et kuva on töllössä ja ipad jälleen kaukosäätimenä sohvalla.

Jos otan iPhonella kuvan niin muutaman sekunnin päästä kuva näkyy sekä AppleTV:ssä, koneella, että iPädissä.

Kyllä sitten vasta tajuaa ipädien jne Applen laitteiden todellisen arvon muihin nähden, kun sulla on koko talo täynnä omena laitteita ja tajuat miten sulavasti kaikki toimii yhdessä.
 
Vastaus: Apple iPad 2

Samaan aikaan surffaan netissä ipadillä ja sieltä tulee videoita jatkuvasti eteen. Kaikki videot toistuu suoraan töllössä.

Tähän ihan mielenkiinnosta toivoisin tarkennusta, eli onko kyseessä flashit vai mitä pyörität ja miten tuo käytännössä toimii, appletvn kautta kenties? Omassa nettisurffailussa kun kuitenkin erinäiset flash-sivustot on pääroolissa ja niitä olisi mukava katsoa isommaltakin ruudulta (nyt homma hoituu tietokoneen ollessa kiinni telkkarissa ja surffailua langattoman hiiren sekä näppiksen voimalla, mutta olisihan tuo iPad mukavampi). Ehkä tuossa keväämmällä tulee itse sorruttua iPadiin, veikkaisin sitä kolmosen julkistusta kuitenkin maaliskuulle.
 
Ylös Bottom