Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assassin's Creed 2:n tallennusongelma

pulttiboi

New Member
Elikkäs tallennusta ei löydy pelin alkuvalikoista vaikka boxin kovalevyltä se löytyy ihan normaalisti. En ole tietääkseni kämmännyt mitään kuten sammuttanut konsolia kesken pelin tallennuksen. Pikaisella googletuksella en löytänyt netistä että kenelläkään olisi ollut vastaavaa..
Olisin todella kiitollinen jos joku osaisi auttaa, Kiitos!
 
Vastaus: Assassin's Creed 2:n tallennusongelma

Ei ole todellista tämän pelin kanssa! Aloitin uuden tallennuksen ja kas kummaa, tällä kertaa tallennus löytyy myös pelistä itsestään, mutta se on aivan pelin alussa. Peli on Game of the year -versio ja boksini joku pari vuotta vanha ilman hdmi-liitäntää. Tallennukset ovat tallennettu kovalevylle.
Eikö todellakaan kenelläkään ole vastaavaa käynyt? Netin syövereistä en löydä mitään.. Vaiko onko tämä minun boxin pelin yhdistelmä väärä?
 
Vastaus: Assassin's Creed 2:n tallennusongelma

Sama vika oli, ekaa kertaa kun pelasin pari tuntia ei ollut tallentanut ollenkaan. (Valitti kerran ettei pysty tallentaa tai jotain. Rämpläsin asetuksista tallennuspaikkaa jne ja luulin et toimis.) Tossa hatutuksessa sitten tänään aloitin alusta ja otin varmuuden vuoksi usb-tikun pois lootasta niin ei oo valittanut sen jälkeen vaan kovolle on mennyt tallennukset hyvin. Ainakin näin tarkistin kun lopetin.
 
Ylös Bottom