Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Assembly '06

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nisupulla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Assembly '06

No niin, eli iltapäivästä alkaen yötunteihin asti voi yrittää bongata meikäläistä KonsoliFin-paidassa Waterfieldin läppärilaukun kera. Jälkimmäiseen on kätkettynä vitivalkoinen Macbook. Saa morjenstaa.
 
Vastaus: Assembly '06

Lauantai aamu. Toinen herääminen kylmässä jäähallissa. Nyt yöunet jäivät vähiin, vain muutamaan tuntiin, mutta Hesen kahvilla tässä päivä pian käynnistetään silti reippain mielin. Viimeisen 12 tunnin aikana ovat compotkin päässeet vauhtiin jo täydellä terällä. Mieleen jäi puolen yön jälkeen esitetty OldSkool musiikkikompo. Commodore 64 osoitti kaikista epäilyistä huolimatta hengittävän ainakin tässä genressä vielä vahvasti.

Tämän aamuyön muotia on ollut karjuminen miesporukassa tai tämän, kanssaihmisten hermoja raastavan pelin pelaaminen, vahvalla äänentoistolla tietysti (osallistui pelinkehityskompoon): Racing Pitch by tAAt 2006 & Skinflake :eek: :D Muuten täällä hakkaa tasainen tekno, pum pum. Rinnalla näitä vanhoja assy-klassikoita, kuten Maista maista porkkanaa ja Röda Helikopter :)

Noin 3000 koneessa pyörii peleistä useimmiten WoW. Kountteri se jaksaa kuitenkin vielä, vaikka onkin nyt joutunut viimeistään luovuttamaan kuningaspelin paikan. Meillä boksilla Dead Rising ja kaikkia mahdollisia kaksinpelejä/co-oppeja mitä löytyy, pleikkarilla Flat Out 2 ja Manhunttia viimeiseksi. Boksia näkee vahvasti siellä täällä, käytävillä ja myös näytönohjainvalmistajan Atin osastolla kytkettynä tft-monitoriin. Kompoja konsoleille löytyy omien havaintojen pohjalta vain jo mainitut DoA ja Guitar Hero. Creativen seminaariin osallistuneet saivat beta-testiin oikeuttavan koodin peliin Battlefield 2142.

Noita pelinkehityskompon esityksiä kannattaa kokeilla sikäli kun ne omassa koneessa vain pyörivät (windows/linux). Varsinkin tuo aiemmin mainittu Racing Pitch edustaa innovatiivisinta kärkeä ja on vieläpä kotimainen. Radalla etenevän neppiksen vauhtia säädetään omalla äänellä :)
 
Vastaus: Assembly '06

Heh, varttia yli puolenyön huomasin että jotkut sentään kapinoivat Xbox 360:n ylivaltaa vastaan. AMD oli häipynyt ständiltään yöksi, pari kaverusta valtasivat paikan Gamecubelleen. Peliä en tunnistanut, joku tasohyppely (?).

ATIn ständille pitää antaa ehdottomasti assyjen mukavimman ständin palkinto. Mukavat säkkituolit ja vaihtoehtoista ohjelmaa; DOA4 tai Star Wreck :p (ja jääkaapissa punaista härkää)

edit: 4k introja odotin mielenkiinnolla, jäi kuitenkin vähän pettymykseksi koko kompo. Fairlightin tuotos jäi mieleen, muut eivät oikein. Instrumentaalimusakompossa oli pari hyvää kipaletta (Heavy Metal Ownage ja sitten se Agentti-kappale)
 
Vastaus: Assembly '06

Nisupulla sanoi:
Noita pelinkehityskompon esityksiä kannattaa kokeilla sikäli kun ne omassa koneessa vain pyörivät (windows/linux). Varsinkin tuo aiemmin mainittu Racing Pitch edustaa innovatiivisinta kärkeä ja on vieläpä kotimainen. Radalla etenevän neppiksen vauhtia säädetään omalla äänellä :)
Muuten hauska peli, mutta ainakin itselleni ei löytynyt tarpeeksi matalaa asetusta. Piti hoilata falsetissa ennenkuin auto suostui edes liikkumaan ja pitemmän päälle se rasittaa kurkkua sairaasti.
 
Vastaus: Assembly '06

"Jos sun lysti on, niin kädet yhteen lyö" klap klap :p

Kello 20 alkaneet mobiilidemot olivat mielenkiintoista katseltavaa, varsinkin kun mukana oli GBA- ja PSP-demot. Myöskin lyhytfilmit olivat suurimmaksi osaksi oikein hyviä; Pirkin alku"juonto" oli ainakin mainio :)

edit: Bitit liikkumaan
Muutakin kuin kauntteria tai wowia, Mortal Kombat: Deadly Alliancea siis...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Assembly '06

Indy sanoi:
Demot olivat aivan upeita... ne olivat suorastaan taidetta.

Sitähän ne. Nykytaidetta parhaimmillaan, jossa yhdistyy monen ammattilaisen kädenjälki muodostaen katsojaa koskettavan kokonaisuuden. Huh, menipäs viralliseksi :) Toivottavasti kaikki olivat tehneet omaansa eivätkä lainanneet muilta. Vuoden 2004, 4k-compon voittajan biisi oli suora copy-paste toiselta ja vieläpä todella näin härskisti. Omasta mielestä taso ei kokonaisuudessaan yltänyt kuitenkaan aivan sinne toissavuoden korkeuksille. Pitää vielä himassa imutella noita pc-versioita ja käydä läpi.

Hauskaa oli nähdä mobile-kompossa nämä GBA ja PSP. Vuoden päästä näemme sitten PS3:n siinä kaikkein pyhimmässä mukana, itse demo-kompossa? :rolleyes:

XRay sanoi:
"Jos sun lysti on, niin kädet yhteen lyö" klap klap

Tää tämän vuoden assy-hitti, miesörinää: "aaarrggghhhh, aaarrrggghhh...", menee kyllä aikavarmasti suoraan klassikoihin :) Kurkut käheenä saa taas täältä kotiin palata :) Tietääkö kukaan mistä tämän löytäisi mp3:na?

Kapteeni Pirkin allekirjoituksella varustettu, uusimman elokuvan myyntiversio löytyy nyt tuolta kassin pohjalta. Hauska kaveri myös 'siviilit päällä' kun pääsi lyhyen aikaa häntä jututtamaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Assembly '06

Kiitos Indylle linkistä!

Vihdoin himassa ja loppuseremoniat palkinnonjakoja myöten seurataan nyt sitten verkon kautta. Tapahtuma noin muuten lunasti odotukset ja paljon jäi sulateltavaa, kuten nämä hauskat pelit sekä hienot demot ja biisit. Vuoden päästä taas uudestaan ja silloin mukaan lähtee vain hd-näyttö ja PS3 :)
 
Vastaus: Assembly '06

Kokeilin huvin vuoksi yläkatsomossa WLANia PSP:llä...signaali pomppi 1 - 70 prosentin välillä, nettismurffauksesta ei tullut oikein mitään. No, tulipahan sekin testattua..

Kuudes assyni on pulkassa.

Väsyttää, mutta hauskaa oli. ASM07:aa odotellessa...
 
Vastaus: Assembly '06

Kävin vielä läpi tuota assy-aineistoa ja sieltä löytyi pari kaverin kuvaamaa pätkää torstai-illalta, klo 23 alkaneelta Pelinkehitys-komposta. Eli yleisölle esiteltiin nyt ensimmäisen kerran kilpailun osanottajat ja tämän jälkeen pääsi äänestämään SMS-viesteillä omat suosikkinsa.

Video (48 Mb, .MPG) - Frets on Fire by Unreal Voodoo.
Upea Guitar Hero kopio PC:lle. Voitti skaban ja oli suosittu peli pitkin tapahtumaa monen koneessa.

Video (60 Mb, .MPG) - Racing Pitch by tAAt 2006 & Skinflake.
Taattua tAAt-laatua ja nyt mennään ääniohjatulla kilpurilla :) Tuli toiseksi.

Muuten tässä odotellaan milloin Shortfilm-kompoon osallistuneet pätkät saapuvat verkkoon. Ovat luvanneet loppuviikosta näin tapahtuvan. Muutama olisi hauska nähdä vielä uudestaan, kuten tämä voittanut 'What's up with adults' by maxon, joka oli koskettava ja loistavasti toteutettu. Viimevuoden esitykset löytyvät ainakin PixxOffista. Hauskana yksityiskohtana tuo demokompon voittanut teos, joka oli Amigalle :eek:
 
Vastaus: Assembly '06

XRay sanoi:

[ Short Film competition ]

1 8134p Wild Food by Tekotuotanto
2 7420p What's up with adults by maxon
3 3707p Lelulaatikon demohetki by Plaumau pluki pluki


ftp://ftp.nebula.assembly.org/asm06/results.txt

Hmm, omasta mielestäni "What's up with adults" olisi saanut voittaa...

Kappas vaan, jäi se siltikin toiseksi. Ei tuo voittanutkaan mikään kehno esitys ollut. Itseasiassa todella hieno sekin ja ansaitsi vahvat isot kädet ja muutamat vihellykset perään :) Silti toiseksi tullut vain kolahti vielä paremmin. Molemmat hyviä esimerkkejä koti-Spiilbergeille, miten hauskan pätkän tekeminen onnistuu myös ihan kotikonstein ja kestää silti useamman silmämunan tarkastelun.
 
Vastaus: Assembly '06

Joo-o, olipaha shöy taas. Lyhytfilmit oli aika hauskoja, vaikka osa jäi kun kaverit värväs mukaan siihen ATIn bluetooth-kisaan. 64k introja odoteltii innolla ja se tokana ollut oli kyllä todella upea, harmi vaan kun kisa keskeytyi ja erityisesti sanat "aloitetaan alusta" oli liikaa väsymystilalle, joten pakattiin kamat ja lähdettii ajamaan takas kotiinpäin (oltiin jo siinä vaiheessa oltu liikaa aikaa päivälipuilla ja järkkärit vähä huomautteli).

Pirkin alkujuonto oli väsynyt, kuten koko äijäkin. Sen sijaan se Baabel-miehen ylipitkä puhe oli kyllä omalla kierolla tavallaan hauska, odotin koko ajan, että sieltä tulee lopuksi "Kill all lights and audio". Mobiilidemoissa ihmettelin Bytereapersien PSP-demon surkeutta, peleissä on nähty alusta asti parempaa tykitystä.

Juonnot tosin voitaisiin ihan reilusti ja rehellisesti vetää suomeksi, porukasta niin suuri osa on kuitenkin suomalaisia ja screeniltä näkee briteiksi kuka mitä hä. Nyt vain saa ihmetellä erilaisten juontajaheebojen tankeroenglannin kanssa, josta ei meinaa saada mitään selvää.

WLAN toimi vaihtelevasti. Kill all lights and audion aikana se toimi todella kivasti, muuten oltiin läppärilläkin helisemässä. Signaalia kyllä oli, bitti vain ei liikkunut.

"Hon heter Anna, Anna heter hon..."
 
Vastaus: Assembly '06

designed sanoi:
"Hon heter Anna, Anna heter hon..."

Boten Anna :D Ite kyl pitää päästä tonne joskus. Jos vaa sais kavereit messii nii sit. Yksin ei viittis lähtee.
 
Vastaus: Assembly '06

Onko kukaan uskaltanut vielä asentaa tuota tapahtumassa jaettua Windows Vista beta-2:sta koneelleen?
 
Ylös Bottom