Assetto Corsa

#61
Vastaus: Assetto Corsa

Tosiaan Aksulle jo eilen sanoinkin, että voisin tulla ajelee muttei uskalla luvata varmaks että pääsee paikalle. Näillä näkymin kyllä onnistuu huominen Monzan kisa.

Onkos tänään mitään treeniservu meininkiä? Ja onko teillä jotain ryhmää missä jakelette setuppeja yms vai onko jokainen omillaan. Voisin jakaa ton setupin millä ajoin 48.6, siitä sais vielä ehkä pari kymppää pois.

PSN mihalur
 
#64
Vastaus: Assetto Corsa

Spahan ei tullut paljon setuppeja testailtua...Monzaan on ehtinyt vähän enemmän tutustua ja aika lailla eri säädöt nyt.


Kyllähän hyvät säädöt aina kiinnostaa, vaikka tuskin ne omaan vauhtitasoon tuo juurikaan muutosta!:)
 
#66
Vastaus: Assetto Corsa

On siinä ja tässä, ehdinkö kisaan. Tällä hetkellä vaikuttaa pahalta mutta radalla nähdään, mikäli tilanne paranee. Yritän ennättää ainakin jälkimmäiseen mittelöön.
 

ohjeah

Active Member
#68
Vastaus: Assetto Corsa

Jooh.. Siitäpä ei paljon jäänyt kerrottavaa.. Ensimmäisen kisan puolivälin paikkeille sujui kaikki oikeastaan täydellisesti ja oli varmaan melkeinpä parasta suorittamista omalla simu-uralla. Aika-ajoista yllättäen toinen sija ja kisassa pysyin suht lähellä Sisua, eikä Thutokaan pehmeämmillä renkailla päässyt pahemmin ahdistelemaan. Sitten päätinkin hölmöillä kaksi kertaa 20 sekunnin rangaistuksen ja sepä olikin sitten siinä. Toiseen kisaan hyvistä lähtöasetelmista, mutta ensimmäisen mutkan ohitusyritys zaneislandista päätyi muugimanin takakonttiin ja loppukisa olikin sitten linkuttamista rikkonaisella autolla lähinnä odottaen kisan päättymistä. Pahoittelut muugille ja muillekin, jotka tuohon rytäkkään joutui mukaan, oli aikamoinen aloittelijamoka meikäläiseltä..

Positiivisena puolena Imola ensi viikolla ei voi ainakaan paljon huonommin mennä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Aksu

Well-Known Member
#69
Vastaus: Assetto Corsa

Tulokset ja pistetaulukko päivitetty.

Aika-ajoissa sain lopulta hyvän kierroksen, mutta se maksoi sen että en ehtinyt tankata.

Ensimmäisen kisan lähdössä koitin ottaa varman päälle, mutta jouduin väistämään nurmikolle ja siitä seinään, loppukisan ajelin terveisiä :D

Toisessa startissa lähdin ensimmäisen ja pidinkin sen sijan 9 kierrokselle asti, sitten Sisu tuli konttiin kiinni ja en siinä kummemmin viitsinyt alkaa taistelemaan, koska se ois todennäköisesti maksanut 2 sijan.

Oli vähän semmoinen itse aiheutettu huono olo niin ei oikein napannut. Imolaan sitten uudella tarmolla :)
 

Oeppae

Active Member
#70
Vastaus: Assetto Corsa

Kiitos järjestelyistä. Olin positiivisesti yllättynyt kun viime aika-ajoon tuli roima parannus ja rikkonaisellakin kierroksella irtosi 8 sija. Odotin, että tällä kertaa pysyn vähän paremmin muiden vauhdissa kuin viimeksi.

Ekassa kisassa hyvä lähtö ja nousin sijan jo lähtösuoralla. Pääsin ilman osumia ensimmäisen shikaanin mayhemin läpi sijalla 4 vai 5, piti kyllä nopeasti antautua kerran heti. Sitten ajelin pari ihan ok kiekkaa näillä sijoilla, kunnes koitin vähän liian aggressiivisesti puolustautua tokassa shikaanissa-> renkaat lukkoon ja ihan milli pitkäksi. Mutta tässä kohtaa rataa on rankut todella herkässä ja 5sek penaltiahan sieltä tuli. Hoidin sen vielä huonosti kun kaksi kertaa nostin sen 0sec takaisin viiteen ennenkuin pysäytin auton about kokonaan. Tässä tuli varmasti 15sek takkiin ja muut menivät menojaan. Kovasti koitin lopussa miccoa kiinni, mutta kun olin vihdoin suht. lähellä niin ohjeah oli myös tulossa minusta ohi, taisi sitten jonkinlainen 3-way tulla ekaan mutkaan kun itsellä lukittui jarrut pahasti ja jysäytin ohjeahin ympäri, pahoittelut siitä. Lopulta sija 8 kun muugi taisi ajaa ulos jossain kohdin ja akituksella oli ongelmansa.

Tokassa lähdössä ohjeah sai paljon paremman vauhdin viimeisen mutkan läpi ja en lähtenyt peittelemään, sitten rytisi ekassa mutkassa mutta pääsin vaurioitta lipsauttamaan läpi shikaanista jopa sijalla 2(?), mutta suht huonolla ulostulolla. Sitten tulikin jamppaa ohi vasemmalta ja oikealta ja joku osumakin siinä taisi olla ja oma auto vähä paskaksi ja ympäri ja tipuin aika viimeiseksi. Sitten rikkinäisellä autolla köröttelyä loppukisa. Taas sija 8

peli lagitti kisassa yllättävän paljon ja oli jopa lagin takia vähän ongelmia uskaltaa ajaa monista mutkista.
 
#71
Vastaus: Assetto Corsa

Ehdin onneksi tänään kisaan mukaan ja mukavat kisaillut oliki jälleen kerran. Hieman yksinajeluksi meni välillä, mutta hyviä vääntöjäkin mahtui joukkoon.

Youtubesta löysin ihan pelittävän setupin ja sainkin sillä puristettua kohtuu virheettömästi ajan 1.50.0 tipuin lähdössä heti muutama sijan kun auto jäi sutimaan ja heitin liian aikaisin 2 silmään. Siinä oeppaen kontissa ajelin ekan kiekan jonka jälkeen sain väännettyä ohitse. Sija 5 sija tais lopulta irrota, kun sain 5 sekan rankun shikaanissa ja kaveri meni ohi.
Kärjen vauhtiin ei pystyny tälläkään kertaa vastaamaan muuta kuin ajoittain.

Tokassa lähdössä olin itekki hieman osallisena ekan mutkan mayhemiin. Pieni konttiin ajo ja autoon vähä vaurioita, siitä selvittyä loppu kisa oliki sisuvoiman ja thuton perässä roikkumista. Ajoittain pääsin tuntumaan, mutta lopulta jäin useamman sekunnin päähän. 4 sija siitä ja hyvillä mielin imolaan. Kiitoksia kaikille kisailijoille.
 
#72
Vastaus: Assetto Corsa

Hirveällä höngällä ehdin kisaan mukaan ja säätelin hätäpäissänä autoa mihalon oppien mukaan. Tai ainakin likipitäen, sillä lukulasit oli toisaalla ja osa numeroista meni vähän arpapelillä. Lopputulemana oli auto, joka ei meinannut pysyä käsissä suorallakaan ja jarruissa kärri kaapaisi oikealle ikäänkuin olisi tyhjällä renkaalla ajellut. Arvaahan sen miten siinä pärjää, taistelin kuitenkin urhoollisesti itseni kanssa kisan loppuun.

Toiseen raceen autoon pientä arviokauppasäätöä ja ei ajelu siitä juuri kummentunut. Taitaa meikäläisellä suurin säädön tarpeessa oleva asia olla ajotyyli. Selkäytimeen kiteytyneitä malleja ei saa muutettua campperia ruudulla säätelemällä, valitettavasti. Ehkä asian tiimoilta joskus tulee valaistuminen ja saan sen parin sekunnin eron kurottua kiinni. Ja ohjeahille terkut, aina sattuu kun tapahtuu tai tässä tapauksessa kolisee, en muistele pahalla.
 

ohjeah

Active Member
#80
Vastaus: Assetto Corsa

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella onnistui omat kisat suhteellisen nappiin. Vauhti oli ensin vähän kadoksissa, mutta löytyi oikeastaan viime hetkellä aika-ajoissa. Pari ensimmäistä nopeaa meni pahasti penkin alle, mutta sen jälkeen alkoi kulkemaan ihan kivasti. Todella kova-tasoinen aika-ajo ja monta kuskia parin kymmenyksen sisällä toisistaan.

Ensimmäinen kisa sujui ilman isompia virheitä. Pedron perässä ajaessa meni koko kilpailu, mutta mitään jakoja edes yrittää ohi ei oikeastaan ollut. ice7 ja mihalur tuli perässä yhtä lähellä ja täysillä saikin painaa alusta loppuun, eikä virheisiin ollut varaa. Tuloksena toinen sija.

Toinen kisa alkoi ihan lupaavasti, kun pääsin vähän tuurilla livahtamaan jo ihan hyville sijoille. Shikaanista kuitenkin penalti ja sitä kärsiessä osuma Thuton kanssa ja pyörähdys seinään, täysin meikäläisen piikkiin tuo. Sen jälkeen sitten isolla riskillä nopeita kierroksia ja sainkin hiphein, Pedron ja zaneislandin kiinni. Hipheistä ja pedrosta pääsin shikaanin jälkeen livahtamaan ohi ja zaneislandin onnistuin myös pääsuoralla kuittaamaan, lagaus toi vähän lisäjännitystä. Sen jälkeen sitten virheitä vältellen viimeiset kierrokset maaliin ja loppusijoitus taisi olla 6.

Kiitos aksulle järjestämisestä, jatkoa odotellessa. :)

Nopea kooste vielä toisesta kisasta:

 
Ylös Bottom