Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Atomic Heart

HideoMiyamoto

Well-Known Member
1676897153086.png

Nimi: Atomic Heart
Kehittäjä: Mundfish
Julkaisija: Focus Entertainment
Alustat: PS4,PS5,Xbox One, Xbox Series, PC
Lajityyppi: Ensimmäisen persoonan toiminta roolipeli
Julkaisu: 21.2.2023
Kotisivut: https://mundfish.com/
KonsoliFIN Pelisivu: https://www.konsolifin.net/peli/atomic-heart




Welcome to a utopian world of wonders and perfection, in which humans live in harmony with their loyal and fervent robots.

Well, that's how it used to be. With the launch of the latest robot-control system mere days away, only a tragic accident or a global conspiracy could disrupt it…

The unstoppable course of technology along with secret experiments have brought rise to mutant creatures, terrifying machines and superpowered robots—all suddenly rebelling against their creators. Only you can stop them and find out what lies behind the idealized world.

Peli näyttää mielenkiintoiselta ja tällainen sci-fi rpg fps kiinnostaa aina.

Pidetään kaikki pelistä ulkopuolinen keskustelu poissa tästä ketjusta. Tänne ei tarvi kirjoittaa että ostaisin pelin mutta Venäjä. Sitä varten on muut ketjut.
 
Viimeksi muokattu:
Kaikki muutkin arviot, jakaa selkeästi ihmiset kahtia. Joko tästä pitää tai ei. Onneksi gamepass tarjoaa täydellisen tilaisuuden kokeilla.






 
Viimeksi muokattu:
Pääseekö uudella seelannilla kokeilemaan jo tänään, kaverin puolesta kyselen :D
 
Oli yks vuoden odotetuimmista peleistä. Melko hyviä arvosteluita peli saanut, ja ihan hyvältä näyttää. Harmi vaan että pelin ostoa joutuu odottamaan ainakin vuoteen 2030 asti näillä näkymin. :(
 
Peli vaikuttaa kaikinpuolin hyvin mielenkiintoiselta ja hyvin Bioshock tyyliseltä. Harmillista, että pelillä on riippakivenä nämä pelin taustoihin liittyvät poliittiset seikat. Itse tulen todennäköisesti kokeilemaan peliä Game Passin kautta, jotta pelin rahallinen tukeminen on ainakin minimoitu.
 
Peli vaikuttaa kaikinpuolin hyvin mielenkiintoiselta ja hyvin Bioshock tyyliseltä. Harmillista, että pelillä on riippakivenä nämä pelin taustoihin liittyvät poliittiset seikat. Itse tulen todennäköisesti kokeilemaan peliä Game Passin kautta, jotta pelin rahallinen tukeminen on ainakin minimoitu.

Enemmänkin Fallout, Bioshockia tässä ei ihan hirveästi ole.
 
No molempia on selkeästi matkittu. Sekoitus molempia ehkä parempi kuvaus.
Joo samaa mieltä. Väkisinhän näissä on apinoitu jotain ja jos esikuva on Bioshock niin silloinhan on hyvä kohde ollut. Mielenkiintoisen näköinen peli ja hyvin erilainen. Ja mikä parasta pyörii hyvin heikommallakin koneella ja PS5/XSX. Kunhan tulee alennukseen niin täytyy ostaa.
 
Nyt kun on 2-3h peliä takana niin täytyy sanoa että kun se alun wau efekti siitä maailmasta häviää, tulee hyvin nopeasti selväksi että pelin pelaaminen ei vaan tunnu hauskalta.

Se on selkeästi kopioinut sellaisia pelejä mitä kannattaakin kopioida ja yrittänyt tehdä niistä sekamelskan joka ei mielestäni oikein toimi. Ensinnäkin kontrollit on niin huonot ettei ampumisesta tule oikeen mitään ja tähtääminen on tarpeettoman vaikeaa. Myös hahmo liikkuu niin töksähdellen että se on joko liian hidas tai liian nopea.

Toisekseen mekaniikat kuten kamerat ja tykit saa vain väliaikaisesti poistettua pois käytöstä joten kokoajan sellainen kiire olo niissä kohdin. Kaikki puzzlet millä availlaan ovia tuntuu tarpeettoman ärsyttäviltä.

Sitten on audiopuoli joka on ihan kauhea sekamelska. Yrität keskittyä kuuntelemaan kun hahmot keskustelee niin 10 muuta ääntä samaan aikaan jokapuolella ja mihinkään pysty keskittymään.

Peli on kyllä suurimaksi osaksi upean näköinen ja sen maailma on loistava. Silloin kun sitä saa tutkia ja lootata rauhassa peli on parhaimillaan mutta kun tuntuu et kokoajan on jotain muuta.

En voi sanoa että olisi pettymys koska odotin täyttä katastrofia, mutta ei kyllä pääse esikuviensa tasolle millään.
 
Pitkin hampain tuli Game passista otettua testiin lisämaksutta ja kyllähän alun musiikki toi heti mieleen Katri Helenan Miljoona ruusua biisin eikä arvaus mennyt edes metsään :D

Liikkuminen on todellakin vähän ”töksähtelevää” ja grafiikka on omasta mielestä oikein silmänmyötäistä. Ensimmäisen tunnin perusteella hyvin vahvat Bioshock Infinite vibat
 
Kaikki muutkin arviot, jakaa selkeästi ihmiset kahtia. Joko tästä pitää tai ei. Onneksi gamepass tarjoaa täydellisen tilaisuuden kokeilla.

Tiedän että tässä aiheessa ei pitäisi puhua kuin pelistä mutta ehkä tämä menee vielä sen alle:

Mietin siis vain että kuinka paljon ulkopelilliset seikat vaikuttavat arvosanaan vai onko peli itsessään noin pelaajia jakava teos.
 
Alku oli tosi upeeta ja mahtavaa +saan kiksejä jos oikean maailman iskelmät alkaa soida pelissä, tällä kertaa Alla Pugachevan esittämänä. Juuri tuon 2-3h jälkeen peli vähän muuttuu sekamelskaks ja saa nähdä jääkö kahden illan peliksi.
 
Ketkä ovat pelaaneet peliä niin onko pelillä mitään omia meriittejä vaiko apinoinut muita vain?
Miljöö vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta minä olen niitä harvoja pelaajia ketkä eivät ole hypäneet bioshock pelien hypetykseen.
 
Niin tämä kohutapaus on tämä peli. Kiinnosti joskus hiukan trailerinsa puolesta, mutta sellaisella "onko vain Bioshockia eri ympäristössä vai ei"- kriittisellä fiiliksellä. Erottui kuitenkin monesta muusta pelistä. Ja Bioshockeista ja esim. Deathloopista tykkäävälle voisi maistua.
Onneksi on niin paljon muutakin just nyt pelattavana, että ei tarvitse ottaa kantaa maailmanpolitiikkaan tässä topikissa, vaan voin todeta että ei tarvitse arvioiden perusteella juosta väkisin ostamaan. Jos nyt ei vielä kokonaan kadonnut tutkalta. Katsotaan josko joskus jossain toisessa tilanteessa.
 
Ylös Bottom