Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Auto Modellista

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja trend
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

trend

New Member
Kertokaahan peliä pelanneet tuunailusta innostuneet tyypit, että mitkä on tunnelmat kyseisen ajelun pohjalta.

Onko autojen laitto kuinka vapaata, ja saako esim Skylineen paria erinlaista wingswestin etupuskurispoileria vai onko tarjolla aina vain yksi, per valmistaja tms.

Entäpä saako asennettua ilokaasut jotka toimivat kuten oikeastikin, nappia painamalla ja entäpä saako valita renkaan leveyden esim 215 ja 285 väliltä.

Entäpä auton maalaaminen, onko kuinka vapaata, ja kuinka tarkkaa jälkeä pystyy tekemään? Pystyykö valosarjoja vaihtamaan, laittamaan kirkkaat takavalot joka autoon tms.

Sisustukselle ei kuitenkaan ilmeisesti voi tehdä mitään?

Vannemäärät ja valmistajat?
 
Mitähän toi tolla pyh tarkottaa, ettei oo hyvä peli vai?! Ite melkein ostin ja uskon että on hyvä autojen tuunailu peli!
 
Aika rajoitettua laittaminen on . NOS:eista ei tietoakaan , ei pysty vaihtamaan renkaan leveyksiä jne. Jokaisella autolla pari kpl. puskuria , maskia , levikkeitä jne. ja ovat vielä järkyttävän näköisiä . Tokyö highway Challenge 2:ssakin on enemmän valintoja . Vanteita oli yli 100 kpl ja tunnetuimmat valmistajat .

Ostin pelin oikeastaan juuri autojen laittamisen vuoksi ja petyin rankasti , taidan mennä pelaamaan THC 2:sta :(
 
Eli homma perustuu vaan siihen että on kohtalaisesti kireitä tuunauskohteita, joihin voi heittää "jomman kumman" spoikan, ja yksilöllisyys haetaan sitten niillä maaleilla? Ja niinkuin muotia meinaa nykyään olla... vanteita on aivan helvetisti. Vähempikin riittäis jos pääsis vaikka profiilia vaihtamaan.

Taidanpa jättää ostamatta, ainakaan uutena. Katotaan jos joku joskus käytettynä möis. Kunnon panostuksella tosta ois voinu tulla autopelien frank, kaikkihan on kiinni vapauden tunteesta, jonka tähän olisi voinut helposti saada. Olisi edes samalta valmistajalta useampi vaihtoehto noissa kalusteissa.

Lehdissä yms. ollaan hehkutettu kavereille hehkuttamisesta laitetuilla autoilla, vaikka todellisuudessa taitaa olla niin että joka viidennellä on sama malli samoilla varusteilla, hiukan eri maaleilla.

Suututtaa.
 
Nettipelillä varustetun version julkaisua on lupailtu Euroopassakin, kunhan nuo netti-vermeet ovat täälläkin saatavilla eli kannattaa odottaa ainakin siihen asti.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jake_N
Ostin pelin oikeastaan juuri autojen laittamisen vuoksi ja petyin rankasti , taidan mennä pelaamaan THC 2:sta :(

Testaa F355 Challenge -peli, siinä saa autoa laittaa just ratkaisevilta osin eli alustan säädöt on vapaasti aseteltavissa. Voit virittää ajokäytöksen vastaamaan omaa mieltymystä ja kokeilla millä pääsee oikeasti nopeimpiin rata-aikoihin. Tosin pelin grafiikka on TODELLA aneeminen, mutta ajettavuus parhaimmasta päästä.
 
Ylös Bottom