Backbone-tuotteet nyt virallisesti saatavilla myös Suomesta – Backbone One PlayStation Edition saapui lisäksi Androidille

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Ohjain- ja oheistuotevalmistaja Backbone on laajentanut virallisen laitemyyntinsä ja palvelunsa Suomeen.

Backbone-alusta mahdollistaa suoratoiston ja peruspelaamisen mobiililaitteilla. Puhelimeen kytkettävä laite tarjoaa tutut tatit, napit ja ristiohjaimen, joten mobiililaitetta voi hyödyntää helpommin pelaamiseen. Tukea on tarjolla niin Apple Arcaden tarjontaan kuin suoratoisto- ja pilvipalvelupeleihin muun muassa Xbox Game Passin ja Nvidia Geforce Now'n kautta. Backbone-sovellus yhdistää palvelut yhden appin taakse.

Vuonna 2022 iOS:lle julkaistu Backbone One PlayStation Edition -ohjain on lisäksi nyt myös saatavilla Androidille. Uusi versio on suunniteltu yhteistyössä PlayStationin kanssa, ja sen ulkoasu seurailee PS5:n ohjaimen linjoja niin nappien kuin muotoilun osalta. PS Remote Play -sovellus tunnistaa Backbonen DualSenseksi, joka parantaa yhteensopivuutta.

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa 119,99 euron hintaan tietyistä verkkokaupoista. KonsoliFINin arvio Backbone Onen iOS-versiosta julkaistaan lähitulevaisuudessa.

[[{"fid":"92289","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"height":1229,"width":2048,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]


Lue juttu sivustolla...
 
Ylös Bottom