Baldo: The Guardian Owls

JTahti

Well-Known Member
Nimi: Baldo: The Guardian Owls
Kehittäjä: NAPS Team
Julkaisija: NAPS Team
Alustat: Steam (Win), PS4, XB1, Switch
Lajityyppi: Toimintaseikkailu
Julkaisu: 27.8.2021
Ghibli Studio vaikutteita.
IGN:n esikatselussa sanottiin että läpipeluuseen voi kestää 50 tuntia.

Julkaisupäivä traileri:
 

Juri

Well-Known Member
Mä näin tästä pelistä joskus jonkun pätkän, ja kiinnostuin heti. Jotenkin unohdin pelin nimen, ja olen siitä asti tätä etsinyt. Ja nyt se löytyi. Paljon kiitoksia! Jotenkin tuo Ni No Kuni mainen graafinen tyyli vain uppoo meikäläisen. Tämä on juuri sellainen, mitä pelaisi Switchillä handheldinä.
 

DestiZ

Well-Known Memberperformance review tuli switch versiosta, ihan hyvinhän se näyttää pyörivän switchillä (solid 30fps) pieniä droppeja sillon tällön, mutta ei mitään sen kummempaan, mutta muutenhan tämä on juuri semmoinen peli. että en edes odota sen enempää rewikoita, joissa mitä luultavammin kestää koska review copyt on vasta nyt lähteneet arvostelijoille ja pelillä pitäisi olla kestoa semmoinen 50 tuntia :), mutta kovastihan tuo switchup tuntuu peliä kehuavan varsinki sen visuaalista tyyliä, mutta tämä on juuri semmoinen peli joka on pakko kokea kovana zelda ja Studio ghibli fanina ja varsinki kun tätä peliä on tullut odotettua ja seurattua ensimmäisestä teaser trailerista alkaen. Vihdoin se on täällä!, huomenna sitten mietteitä pelistä kun ei uskalla kokeilla enää tähän aikaan. vielä harkinassa ostaako switch version vai ps4 version.
 
Viimeksi muokattu:

DestiZ

Well-Known Member
mitä katselin vähä gameplaytä ps4:lla niin näyttäisi tuo ps4 versiokin olevan lukittu 30fps niinku switchikin, vielä pitää odotella pc version tietoja et jos se on 60fps niin sitten tulee ostettua se mutta muuten mennään konsoliversiolla, eiköhän sekin kohta selviä ku peli tuli myös steamissä ulos
 
Viimeksi muokattu:

DestiZ

Well-Known MemberJoo ei taida olla epäselvyyttä mikä versio pelistä kannattaa hommata jos löytyy kohtuu hyvä pc ja Ultrawide monitor, pc versio pelistä näyttäisi pyörivän 60fps
 

Dragonfly

KonsoliFIN AlumniJoo ei taida olla epäselvyyttä mikä versio pelistä kannattaa hommata jos löytyy kohtuu hyvä pc ja Ultrawide monitor, pc versio pelistä näyttäisi pyörivän 60fps

PC versio olisi muuten täysi selviö, mutta Switchin kannettavuus houkuttaa, kuin myös Xbox version achievementit.

Peli miellyttää silmää siinä määrin, että jollekin laitteelle tämä on joka tapauksessa hommattava.
 

DestiZ

Well-Known Member
nyt on baldoa useampi tunti takana :), ja tykkään ihan pirusti :), asioista kyllä huomaa että tämä on indie peli, kovin yllätys onkin että miten vaikea tämä lopulta onkaan, ja eka luolasto ilman miekkaa oli aikamoista tuskaa, mutta ai että sitä iloa kun se miekka lopulta löytyi :), itselleni jopa pelin puzzlet ovat jo alussa yllättävän vaikeita, peli ei missään vaiheessa pidä kädestä kiinni.

Kuvaisinkin tätä Studio Ghiblin tekemäksi Indie Ocarina of timeksi, kaikesta nimittäin paistaa kokoajan läpi että nämä ovat tosiaan olleet ne suurimmat inspiraatiot peliä tehdessä, kokoajan tulee semmoisia hahmoja vastaan että ei voi kun hymyillä, soundtrackkikin maistuu erittäin hyvin. visuaalisesti peli on ihan huippu luokkaa omasta mielestäni

Miinuksena antaisin tuon että pelissä tosiaan kuolee muutamasta iskusta, että varsinki semmoiselle joka vihaa peleissä kuolemista tämä voi aiheuttaa harmaita hiuksia, checkpoint on kumminki heti sen huoneen alusta, jossa kuolit joten ei tuossa kuolemalla menetä kun korkeintaan 1 minuutin progression. joten siihen vain kannattaa tottua.

Tämä kanssa semmoinen peli että tätä on erittäin vaikea lopettaa kun sen käynnistää :)

edit

Mutta semmoinen lisäys kumminki että ei tämä täydellinen ole mitä tulee gameplayihin, se että peli todella brutaali ja noita kuolemia tulee et tiput veteen kuolet yms niin se voi tosiaan turhauttaa ihmisiä kun noita vahinko kuolemia tulee, että valehtematta olen kuollut pelin ainakin jo 50 kertaa :D, että ainaki alussa peli on todella brutaali mutta kun sen miekan sai niin vähä helpotti mutta silti kuolemia tulee suht usein. plus että pienetkin pudotukset on insta death.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
^Siinä olikin sitten ihan kivasti listattu asiat joita vihaan joten kiinnostus tippui nolliin.
 

PeWi

Well-Known Member
Varovainen kiinnostus tätä kohtaan. Muita pelejä pelaus/ostoslistalla nyt liikaa, mutta eritoten jostain tarjouksesta voisi Switchille hommata myöhemmin.
 

fader

Active Member
Tämä peli olisi muuten kyllä hyvä mutta vaikeustason säätämisen puute ja aivan ylivoimainen ensimmäinen ns. boss fight tekevät sen että mieli tekisi vaatia rahoja takaisin. Ei vaan millään meinaa saada sitä ekaa bossia hengiltä vaikka kuinka yrittää eri tavalla. Suoraan sanottuna menee mielenkiinto koko peliä kohtaan vaikka potentiaalia olisi ollutkin paljon enempään. Trailerin perusteella mietin vielä että täähän vois olla muksuille kiva peli mutta jos aikuinen ihminen ei pääse kolmen eri yrityskerran jälkeenkään tuota kohtaa läpi (ja jokainen kerta ollut vähintään sen puoli tuntia ja 15+ uudelleenyritystä) niin ei tämä kauhean kiva ole.
 
Ylös Bottom