Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Joystiqin ensituntemuksia.

While many will decry the change, we could see ourselves spending many hours creating vehicles and experimenting with how they effect the world and vice versa.

In a memorable moment, we walked up behind a fellow attendee who appeared to be piloting some sort of submarine (as the vehicle was underwater) when suddenly he pulled up and the thing pointed to the clouds and took off into the sky. It was really impressive until he ran out of fuel and hit the ground where the vehicle exploded into all of its component pieces.

:D
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Siis jos joku peli näyttää hemmetin hauskalta superpöljäilyltä, niin tämä! Pakko-ostos :p
EDIT: Grafut ja ulkoasun tyyli tukee peliä 100% myös.
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Ensimmäinen Rare tuotos, joka kiinnostaa kovasti. Sisäinen Lego-insinööri herää. :D
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Hauskalta näyttää! Youtubesta löytyy videoita pelistä ja melkoista ajoneuvo/tasohyppelykohellusta lienee luvassa. Hieman littlebigplanet-meiningiltä vaikutti. Hienoa että tulee tällaisia vähemmän väkivaltaisiakin pelejä välillä. :)
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Hyvältä näyttää toivottavasti ei mee ryssimään tätä.
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Videon perusteella vaikuttaa ihan lupaavalta. Tainnut ottaa vaikutteita Gta:n vapaudesta.
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Tämä on kyllä oman odotuslistan kärjessä. Banjo-Kazooie ja Banjo-Tooie olivat niin loistavia pelejä omaan aikaansa, että tämä on pakko saada julkaisunpäiväksi kotiin.

Pirun hyvältähän tuo näyttää varsinkin näiden uusien videoiden perusteella http://xbox360.ign.com/dor/objects/15334/banjo-kazooie-nuts--bolts/videos/banjo_commentary_p1.html.
Kunhan vain ei jää liikaa pelin alkuperäisidea tuon amisraksailun varjoon. :D

Videon perusteella vaikuttaa ihan lupaavalta. Tainnut ottaa vaikutteita Gta:n vapaudesta.
Olihan noissa N64 Banjoissakin suhteellisen paljon vapautta, tuo on nyt vain tuota uuden sukupulven tuomaa lisäpuhtia. ;)
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Jos haluat hyötyä tuosta ennakkotilaustarjouksesta (Alkuperäinen Banjo-Kazooie Live Arcadesta ilmaiseksi 2 viikkoa ennen varsinaista julkaisua), pitänee täällä Pohjolassa turvautua GameStoppiin.

Rare just released a list of retailers who would be offering the recently announced pre-order bonus for Banjo Kazooie: Nuts & Bolts. Those who reserve the title at the participating locations (the complete list of which is located below) will receive a code which will allow them to download the XBLA re-release of the original Banjo Kazooie free of charge -- and two weeks earlier than its official launch date. We're usually pretty stringent with our Lincolns, but we're not sure we'll be able to resist that bird-filled-backpack-wearing-bear's siren call.

* UK: Amazon, Play.com, Game and Gamestation
* USA: Amazon, EBGames, GameStop and GameCrazy
* FRANCE: Micromania and Game
* SPAIN: Game
* ITALY: GameStop
* SCANDINAVIA: Game and GameStop
* CANADA, JAPAN, IRELAND, GERMANY, AUSTRIA, BENELUX, SWITZERLAND, AUSTRALIA and NEW ZEALAND are participating, but participating retailers have yet to be confirmed.

http://www.joystiq.com/2008/09/27/r...-bolts-pre-order-locations-for-xbla-banjo-bo/
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Vaikuttaa kyllä ihan hyvältä, jopa nousee ihan ostoslistallekkin, jos vain lopullinen tuotos vakuuttaa. Hienointahan olisi, jos Rare palaisi tällä pelillä takaisin sinne AAA -pelien luokkaan, johon yhtiö on suurimman osan ajasta kuulunutkin.

Ikivihreät Killer Instinct, Snake Rattle 'n Roll, Donkey Kongit ja muut vanhat klassikot lämmittävät mieltä edelleen vuosien jälkeenkin. Ja olihan tuo aikaisempikin Banjo N64:lla huhujen mukaan erinomainen tekele (omistin kyllä N64:n, mutta jostain syystä en koskaan tähän Raren helmeen törmännyt).
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Demoisia uutisia:
Content: Banjo Kazooie N&B Demo
Price: Free
Availability: All Xbox LIVE regions
Dash Text: [ESRB: E10+ (Everyone 10+) CARTOON VIOLENCE,COMIC MISCHIEF] Build awe-inspiring vehicles and tackle the Jiggy challenges in any way you see fit! Show your creations off over Xbox LIVE.
Size: 1.07 GB
Lähde: Major Nelson
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

On muuten aika törkeen hyvän näköinen peli. Rarelle tyypillisesti kaikki on käytössä FSAA:sta parallaxmappeihin. Tekstuurit on sairaalloisen teräviä ja varjot komeita. Ruudunpäivitys tasaiset 30fps maailmassa (välianimaatoissa hieman vaihtelee). Musiikit klassisesta Rare-hyvästä orkesterimusiikista 70's loveboat funkkiin. Grafiikat varmasti häviää jonkin verran loistoaan SD:nä kun tehoja menee rankasti teräviin tekstuureihin, bumpmappeihin ja piirtoetäisyyteen mutta HD:nä on superia nannaa. Fysiikatkin on hyviä, miltei kaikkea voi töniä ja valtava iglu sortuu niskaan jne.

Kameo ei koskaan saanut arvoisaansa arvostusta ja Viva Pinata on liian niche pelityyppinä, mutta tälläkertaa Raren tekninen mestarillius pääsee parrasvaloihin kunnolla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

vähän jäi harmittamaan se englanninkielisen tekstin paljous. Poika(8v) kun pelasi niin eipä noita satoja rivejä tekstiä oikein jaksanut alkaa tulkkaamaan. Suomennetaankohan tätä julkaisuun?

Mikähän se lienee pelin idea noin lyhykäisyydessään? Ilmeisesti tarkoitus saada ovia auki ja sitten pääsee yrittämään haasteita joista saa palapelin palasia. Mitäs muuta?
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Varmaan laitteiden rakentelu ja hiekkalaatikkosysteemi on perusidea. Itse tein helikopterin ja lentelin sillä ykkösmaailmaa ympäri. Valitettavasti lentokoneen osia en löytänyt ja kakkosmaailmaan ei demossa pääse (tulee vain video).
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Varmaan laitteiden rakentelu ja hiekkalaatikkosysteemi on perusidea.

Tältä se vaikuttaa, ikävä kyllä. Maantasalla ajelu ei ole mitenkään älyttömän hauskasti edes toteutettu. Fysiikat kyllä pelittävät, mutta tässä tapauksessa se ei välttämättä kyllä käänny hyväksi pelattavuudeksi. Tehtävät ainakin olivat kuivia, esim. suojelutehtävä jossa tökit vihuja pois tai jalkapallonpeluu autolla... Ei ei ei, nämä voisivat toimia suoraan Banjoa ohjastettuna tasoloikkana, mutta ei ainakaan näillä autokontrolleilla. Hauskuus oli ainakin itseltäni noissa kateissa, ja teki mieli hypätä autosta pois. Harmi vaan että Banjo tuntuu todella hitaalta ja "rajoitetulta" (pitäisi ehkä käydä punttiksella). Itse olisin ottanut paljon mieluummin perinteisen lineaarisen tasohyppelyn kuin tällaisen open world lego-pelin... Täytyy nyt illalla vielä koittaa uudestaan jos saisi enemmän tuosta irti, alku ainakin tuntui pettymykseltä.

Graafisesti peli on toki hieno, ellei jopa hienoin. Framerate ei kyllä aina pysy tasaisena, ja sainpa demon kerran täysin kyykkyynkin. Törmäsin eräässä race-tehtävässä suuntatauluun ja peli pysähtyi hetkeksi kokonaan, ja lähti liikkeelle pikku hiljaa kiihtyen 5 fps eteenpäin... Mutta demo kyseessä kuitenkin. Rare voisi kyllä melkein keskittyä tekemään pelimoottoreita Microsoft Game Studiosille ja jättää itse pelisuunnittelun innostuneempien käsiin...
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Minulle demo oli pettymys monellakin saralla. Grafiikka oli ihan nättiä ja sahalaidatonta, mutta tekstuurit pomppivat näkyviin viipeellä kuin Mass Effectissä ikään. R&C saa silti pitää karkkigraffojen kruunua tiukasti päässään.

Fysiikasta oli puolestaan melkein enemmän harmia kuin hyötyä. Kärryjen ohjaaminen oli ihan tuskallista. Ja komppaan ppsa_:ta siinä, että peli olisi voinut toimia paremmin lineaarisena. Jak II:n avoimen maailman kanssa meni jo hermot, ja tässä pitäisi vielä itse kyhäillä ajoneuvotkin.

Mutta katsotaan, millainen valmiista pelistä muodostuu. Vielä trailereissa peli näytti oikein pirteältä, mutta kärsivällisyyteni ei riittänyt edes demon vapaan maailman kanssa...
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Tuota tekstuurien pomppimista ei kyllä tapahdu, ainoa instanssi missä jokin pompsahtaa ruutuun on alun laatikko-pääkallolle kohdan jälkeen vapaan maailman käynnistyminen jolloin sen asukit ilmestyy ruutuun. Sen jälkeen jos kaukaisuudessa tuijottaa jonkin suuren esineen LOD-asteen muuttumista, saattaa muljahtelua huomata mutta tekstuureissa se ei näy.

Eihän tuo täydellinen peli varmasti ole ja nassikkana alkuperäisiä pelanneet eivät ole tyytyväisiä ja same-old-same-old miehet haluaisivat vain sitä samaa ilman mitään uutta. Uusien konseptien tekijä ottaa aina riskin eikä niihin riskeihin ole enää varaa kuin isoilla studioilla, muut kloonaavat toisten ideat suoraan.
 
Vastaus: Banjo Kazooie: Nuts and Bolts

Tyyliseikat sikseen, Rarelle täytyy (taas) nostaa hattua kevytmielisyydestä. Nykyään isot pelit tuppaavat olemaan vähän turhankin vakavahenkisiä tai realistisia. Ei voinut kuin hymähtää, kun näki kasan Grabbed by the Ghoulies -pelejä romulaarissa ja Kazooien marmattamassa laiskasta pelisuunnittelusta. Bottlesilta voi muuten kysyä mitä myyrä tietää Killer Instinct 3:sta. Pelinhän on huhuttu olevan Raren seuraava Xbox 360 -projekti. :rolleyes:
 
Ylös Bottom