Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battle Royale -remake

Leo Stenbuck

Active Member
Etusivulta:
New Line Cinema uusii Battle Royalen

Lähivuosina Hollywoodin tuotantokoneisto on puskenut pihalle uusintaversioita uusintaversioiden perään, eikä studioiden uudistuskyvyttömyydelle näy vieläkään loppua, kun New Line Cinema ilmoittaa tekevänsä remake-version väkivaltaisesta tieteiselokuvasta Battle Royalesta.

Alkuperäisen Koushun Takamin romaaniin perustuvan Battle Royale -elokuvan ohjasi Kinji Fukasaku vuonna 2000. Elokuva sijoittuu sekasortoiseen lähitulevaisuuden Japaniin, jonka kouluissa vallitsee hallitsematon väkivalta. Luokallinen nuoria opiskelijoita kärrätään eräälle Japanin saarista, jossa he pääsevät osallistumaan joka vuotiseen Battle Royale -tapahtumaan. Eikä kyse ole Rion karnevaaleista. Ei sinne päinkään.

Elokuvasta on tehty myös jatko-osa Battle Royale II vuonna 2003.
On taas hierottu tulehtumiseen asti aivonystyröitä Hollywoodin päässä, että on tämäkin "elokuvaidea" saatu aikaiseksi. Näyttää aika heikolta, jos mitään muuta ei enää keksitä kuin remake ja taas remakeja... :p
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Melkeinpä eniten ärsyttää juuri näiden suht uusien aasialaisten elokuvien uudelleenfilmatisoinnit. Scorsese puuhailee Infernal Affairsin parissa ja kauhuelokuvien remakeille ei näy loppua.

Voisi se kansa opetella lukemaan tekstityksiä, niin jäisi aikaa miettiä ihan oikeita leffaideoita.
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Ei kyllä mitään järkeä... jo siinäkin mielessä että hollywoodissa tuosta leffasta ei tule läheskään niin raakaa kuin japnin poikien tekemänä jo pelkästään ikäräjojen (ja muun hömpän) takia. Ja kakkihan jotka tuon leffan on katsonut tietää että se brutaali tappaminen on BR:n selkäranka.
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Ei kuulosta hyvältä. Saatan katsoa koska leffan sitten kun se tulee, koska pidin aidosta, mutta en odota leffalta yhtään mitään.
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Todella inhottavaa. On vaan niin ******** ärsyttävää, että nämä amerikkalaiset re-maket ratsastavat alkuperäisen teoksen maineella eikä kukaan edes ole kuullut "aidosta" versiosta vaan ylistää taivaisiin uusintaversion. Toivottavasti Oldboysta ei tule Hollywood-remakea, intialainenhan siitä peräti on jo. :D
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Jätän kyllä suosiolla väliin koska jenkki käännökset ovat aina täyttä peeaskaa.
 
Vastaus: Battle Royale -remake

Tämä kyllä oli mahdottoman huono elokuva. Remaket on yleensäkkin huonoja mutta tämä oli valmiiksi huono niin ei tarvitse vaivautua.
Hemmot taistelee ja ottaa kymmenittäin luoteja rintaan mutta myrkkyyn kuolee kumman nopeasti. Ja loppu oli kyllä niitä huonoimpia.
 
Ylös Bottom