Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Battlefield: Bad Company [PS3]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja dante_727
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

trophyja on tarjolla playstation 3-pelaajille.

ainakin nämä löytyvät:
  • Squad Medication Trophy
  • Best Squad Trophy
  • Wheels of Hazard Trophy
  • High Card Trophy
  • Avenger Trophy
  • Saviour Trophy
  • Combat Aviator Trophy
  • Naval Surface Trophy
  • Tank Warfare Trophy
  • Transport Vehicle Trophy
  • Big Guns Trophy
  • Winning Team Trophy
  • Emplacement Trophy
  • Clear Skies Trophy
  • Squad Member Trophy
  • Objective Defender Trophy
  • Objective Attack Trophy
  • Objective Destroyer Trophy
  • Rocket Launcher Efficiency Trophy
  • Shotgun Efficiency Trophy
  • Frag Out Efficiency Trophy
  • Mine Placement Efficiency Trophy
  • Light Machinegun Effiency Trophy
  • Medic Trophy
  • Combat Engineer Trophy
  • Mortar Strike Efficiency Trophy
  • Compact Assault Rifle Efficiency Trophy
  • Target Tagging Efficiency Trophy
  • Demo Pack Efficiency Trophy
  • UMP Trophy
  • Explosive Efficiency Trophy
  • Melee Combat Efficiency Trophy (Dogtag)
  • Combat Efficiency Trophy
  • Kill Assist Trophy
  • Grenadier Efficiency Trophy
näin kertoo gametrailersin jäsen rEeee,
liitettyään PSN ID-tunnuksensa EA-tunnukseensa.
Eikö se jätkä voi ymmärtää että ne on pelin sisäisiä palkintoja. Itsellä on tuo acco tuolla
noin ja onhan siellä achievmentitkin vaikka olen pelkästään PS3 rekannu enkä mihinkää x360. Nimessäkin näkuu se että pelkästään PS3.

Ai sitäkö varten se merkkaus ase on tarkoitettu. Minäkun luulin että sillä vaan merkataan jalkaväkeä mutta nihin onkin pikkasen vaikeeta osua. Pari kertaa olen ampunut ja merkannut infiä.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

oikeastaan, olen alkanut pitämään pelistä puutteineenkin hiukan yllättäen.varsinkin loistavan taistelijaparin kanssa eteneminen on yhtä juhlaa.
toinen ottaa recon- ja toinen assault-setin, johan on tappava taistelijapari.

Puolustuksen kivijalkana on usein toiminut demolition+support-parivaljakko. Itse pelailen vuoroin molemmilla, mutta puolustaminen on enemmän omaan makuun.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Vielä noista tunnelmista pelissä, siis sellaisista joihin harvemmin törmää (varsinkaan public-servulla).

Eilen oli joukkueellemme napsahtanut puolustusnakki. Siellä täällä hajanaisia laukauksenvaihtoja ja satunnaisia artillaryjä pehmittämään tahtoamme. Sitten, täysin varoittamatta lähtee hyökkääjä puskemaan koko kalustollaan samanaikaisesti ja laajalla rintamalla. Pienen kyläpahasen kapeilla kujilla nähtiin huima spektaakkeli valtaajien lanatessa taloja matalaksi ja puolustajien etsiessä suojaa viimeisistä talon rähjistä. Hätäiset katseet pelaajilta toiselle viestittivät kyllä hiukan ehkä jo pakokauhun ilmapiiriä (tai sitten vain jokainen tsekkas, onko sisään suojaa hakemaan tullut oma vai joku muu :p). Tässä kohtaa tuli sellaisia tunnelmia, mihin ei ole koskaan aiemmin pelaajauran aikana törmännyt. Ehkä jopa kalpea aavistus siitä, mihin nuoret miehet on pantu tämän päivän todellisilla rintamilla. Tuhovoima on ihan jotain toista, kuin mihin ihmisen käsityskyky voisi yltää. Kun kaikki viedään, eikä anneta edes mahdollisuuksia selviytyä, ne viimeiset hetket ennen täysosumaa.

Kunhan pelaajat vain ymmärtävät yhteistyön voiman, tai vähintään hahmoluokkansa tehtävän kentällä niin hyvä tästä tulee. Paljon muuta sotailuja enään tähän kesään taida sitten edes mahtua.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

juu on noita tullu pari vastaa... Siinä ei paljoa 2x demo kitti auta :D
Ite tykkään mennä kopterilla lentäjänä tai sitten taisteluparina Recon+Support. sniper ja kk yhdessä on aika paha, kun vielä laitetaa snipulle laaseri ja kk-miehelle krh-keskitys unlockit nii on aika paha kaksikko. Toimii varsinkin hyökkäyksessä ihan pirun hyvin. Yhdellä rundilla pelasin snipulla ja sain fiksun kk-miehen rinnalle; se ei ampunu turhaan vihollisia vaan ootti, että ammuin ensin varman osuman ja jos vihu ei kuollu nii se ampu sarjan perään. Laiteltiin sitte keskityksiä/pommeja vuorotellen viholliskeskittymiin ja tuettiin omia assault-joukkoja n. 150 metrin päästä. Omat tankki/APC tyypit pelas fiksusti ja anto assaulttien mennä edeltä ja tukivat lähietäisyydeltä.
Se rundi oli ihan puhdas teurastus, puolustuksella ei ollu yhtään mitää mahiksia kun kaikki meidän joukot hyökkäs AINA samalle laatikolle ja järjestelmällisesti.
Omien chatistä päätellen kaikki mikillä varustetut oli 20+v Jenkkejä, eli oliskoha sitten ihan jotai alan koulutustakin takana?


PS. Toivottavasti koko pelissä ei ole tuota rasittavaa nimi/neliö näkyvyyttä... Väijytykset menee ihan hukkaan ku kuutio paistaa toiselle puolelle mappia:rolleyes:
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Tossa kyllä mitä oon ite pelannu ni 80% voitoista menee hyökkääjille.

Se onkin enemmän mun hommaa koska tykkään istuskella siinä tykissä :D
Vaikka se onkin vihun kannalta helvetin ärsyttävää on se vaan hupaisaa pommittaa joku snipu matalaks pusikosta jossa se luulee olevansa hyvin piilossa.

Tosiaan hyökkäämisen tossa tekee helpoks se että niitä laatikoita voi ampua hajalle eikä tarvii sitä pommia laittaa. Siitä saa ampumalla viellä paremmat pojot. Räjäytys anto sen 30pistettä mutta ampuminen tais antaa 70pistettä.

Se olis tosiaan hyvä jos edes sitä kevyintä ajoneuvoa nopeutettais. Sehän menee tällä hetkellä jotain hummerin vauhtia ja hummeri menee just just tankin ohi... Bf2 ne kirput olis just makeita koska niillä oikeesti pääs hirveetä vauhtia :D Vaikkakin ne meni paskaks tosi helposti oli se silti kivaa luukutella niitten kanssa jostain metsän läpi selustaan.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Ei hitto kyl tämä imas mukaansa viimestää tänään. :D Eka olin et taitaa jäädä hyllyyn tämä peli mut ei.. mahtavaa mättöä. Yhtä hauskaa ku Warhawk. (CoD4 on hyvä muttei oikeastaan hauska)
Tänään ihmettelin (vaikka olen veilä suht huono) et mite ownasin koko porukkaa. Oma tiimi kyl lopulta hävis.. olin iha lopussa yksin muita vastaan :D:D mutta pisteet oli lopulta mun noin 500 kun toisella joukkueella paras oli jotain 300 paikkeilla. :p
Tykillä on kyl hauska mättää mut aina joku sniputtaja menee piiloon ja räiskii heti ku pääsee tykille.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

voi niitä tuhota aseillakin. Demo-kitin sinko, specsin C4 ja assaultin nuubituubi hoitaa homman aika hyvin. Tietty sniperilla M95 ja/tai laaseri aiheuttaa myös vahinkoa.
Mutta kaikista nopein ja tehokkain keino on juuri O-pläntti. Pläntäämisen huono puoli on sireeni ja sen aiheuttama vihollisaalto, joten specsin C4 on aika jees jos haluaa varmasti ja hiljaa tuhota boxia;)
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Eikun planttaat räjähteet paikalleen ja sitten sen ympyrällä asennettavan. Sitten kun ukot ilmestyy purkamaan pommia niin C4:set tulille ;)
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Ihan mikä vaan ase vahingoittaa sitä pakettia. Jopa pistoolilla voi sen tuhota jos panoksia riittää. Ja ampuminen kannattaa aina koska siitä saa lisäpisteitä.

Tankki on melkein paras tapa tuhota paketti ampumalla siinä pitää vaan olla tarkka jotta saa osuttua pakettiin koska panokset eivät tee vahinkoa suurelle alueelle.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Todettiin tossa aamulla jonzen kanssa että mikkipuheet kuuluvat vain oman squadin sisällä. Ehkä ihan hyvä niin mutta ainakaan demossa ei voi valita kenen kassa samassa squadissa menee. :confused: Ellei tee valikosta omaa ja kutsu siihen kavereita.:rolleyes:
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Ennakko-odotukset on mennyt vuoristorataa kun on lukennut uutisia ja katsellut videopätkiä, mutta demon perusteella ihan hyvä peli. Kestää varmaan aikansa ennen kuin pääsee kunnolla sisälle ja saa kotrollit selkäytimeen. (1,5h takana).
Grafiikka tosin tuntuu COD:in jälkeen liian pehmeältä.

Pelaan stereo kuulokkeilla ja oman aseen ääni kuulostaa todella pehmeältä ja ikään kuin tulisi kauempaa. Tuli sellainen fiilis, että 5.1:stä stereoon miksatessa keskiäänet olisivat kadonneet. Sivuilta tulevat äänet kuulostavat todella hyviltä. (Peli itsessään pukkaa varmaan 5.1:stä ulos josta PS3 muuntaa stereoksi?)
Kun kerran kukaan muu ei ole valittanut vastaavasta ongelmasta... täytyy tutkia illalla ps3:n ääniasetukset.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Äänistä puheenollen... Olettekos huomannut paikoittaen olevaa kärpäsen surinaa? Itseäni hämännyt todella paljon kun oon luullut että joku kärpänen pörrää niskan takana kuulokkeilla pelattaessa!:D Eli ei voi muuta kun kehua noita äänisuunnittelijoita tässä pelissä.:p
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Mun mielestä nuo äänet on erittäin realistiset. Onko täällä porukka kuullu ihan oikeasti kun kauempana ammutaan konetuliaseilla? Saati sitten tankilla / tykistöllä?
Siitä tulee sellaista vaimeaa jymähtelyä, eikä mitään tärykalvoja puhkovaa pauketta.
Varsinkin aseiden äänet sisätiloissa tuo hymyn huulille.
Lopullinen äänien tason arviointi onnistuu kun saa PKM:n kouraan... Tuli sillä kuiteski intissä ammuttua tuhansia panoksia Toveri Jantterista läpi:D

EDIT: @kukkoset: juu oon huomannu, luulin ensin että äänet bugahti:) Myös siitä tulee hieno ääni ku luoti menee tarpeeks läheltä. Jos kuulu viuhumista ei tartte huolehtia, mutta jos kuuluu *naps* eikä osunu nii läheltä menee.
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Joo, tässä pelissä äänimaailma on iha toista luokkaan kuin missää muussa pelissä!
Erittäin realistinen ja kun äänet pukkaa DTS:nä ulos ni voi pyhä sylvi kun on mahtava pelata! :cool:
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Vielä noista tunnelmista pelissä, siis sellaisista joihin harvemmin törmää (varsinkaan public-servulla).

Eilen oli joukkueellemme napsahtanut puolustusnakki. Siellä täällä hajanaisia laukauksenvaihtoja ja satunnaisia artillaryjä pehmittämään tahtoamme. Sitten, täysin varoittamatta lähtee hyökkääjä puskemaan koko kalustollaan samanaikaisesti ja laajalla rintamalla. Pienen kyläpahasen kapeilla kujilla nähtiin huima spektaakkeli valtaajien lanatessa taloja matalaksi ja puolustajien etsiessä suojaa viimeisistä talon rähjistä. Hätäiset katseet pelaajilta toiselle viestittivät kyllä hiukan ehkä jo pakokauhun ilmapiiriä (tai sitten vain jokainen tsekkas, onko sisään suojaa hakemaan tullut oma vai joku muu :p). Tässä kohtaa tuli sellaisia tunnelmia, mihin ei ole koskaan aiemmin pelaajauran aikana törmännyt. Ehkä jopa kalpea aavistus siitä, mihin nuoret miehet on pantu tämän päivän todellisilla rintamilla. Tuhovoima on ihan jotain toista, kuin mihin ihmisen käsityskyky voisi yltää. Kun kaikki viedään, eikä anneta edes mahdollisuuksia selviytyä, ne viimeiset hetket ennen täysosumaa.

Kunhan pelaajat vain ymmärtävät yhteistyön voiman, tai vähintään hahmoluokkansa tehtävän kentällä niin hyvä tästä tulee. Paljon muuta sotailuja enään tähän kesään taida sitten edes mahtua.

Juuri kun meinasin jotta peli ei sitten iske, ei yhtään, sä sanot noin...Ton haluan kyllä kokea, piru kun sais tehtyä omia huoneita! No, ehkä kokoversiossa sitten. :)
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Kunhan pelaajat vain ymmärtävät yhteistyön voiman, tai vähintään hahmoluokkansa tehtävän kentällä niin hyvä tästä tulee. Paljon muuta sotailuja enään tähän kesään taida sitten edes mahtua.

Erittäin samaa mieltä. Muistakaa nyt jokainen käydä myös oikeasti nopeasti ulkona. Sää: erittäin kolea. Sitten kunnon sessiot käyntiin!
 
Vastaus: Battlefield Bad Company [PS3 Hype]

Vielä noista tunnelmista pelissä, siis sellaisista joihin harvemmin törmää (varsinkaan public-servulla).

Eilen oli joukkueellemme napsahtanut puolustusnakki. Siellä täällä hajanaisia laukauksenvaihtoja ja satunnaisia artillaryjä pehmittämään tahtoamme. Sitten, täysin varoittamatta lähtee hyökkääjä puskemaan koko kalustollaan samanaikaisesti ja laajalla rintamalla. Pienen kyläpahasen kapeilla kujilla nähtiin huima spektaakkeli valtaajien lanatessa taloja matalaksi ja puolustajien etsiessä suojaa viimeisistä talon rähjistä. Hätäiset katseet pelaajilta toiselle viestittivät kyllä hiukan ehkä jo pakokauhun ilmapiiriä (tai sitten vain jokainen tsekkas, onko sisään suojaa hakemaan tullut oma vai joku muu :p). Tässä kohtaa tuli sellaisia tunnelmia, mihin ei ole koskaan aiemmin pelaajauran aikana törmännyt. Ehkä jopa kalpea aavistus siitä, mihin nuoret miehet on pantu tämän päivän todellisilla rintamilla. Tuhovoima on ihan jotain toista, kuin mihin ihmisen käsityskyky voisi yltää. Kun kaikki viedään, eikä anneta edes mahdollisuuksia selviytyä, ne viimeiset hetket ennen täysosumaa.

Kunhan pelaajat vain ymmärtävät yhteistyön voiman, tai vähintään hahmoluokkansa tehtävän kentällä niin hyvä tästä tulee. Paljon muuta sotailuja enään tähän kesään taida sitten edes mahtua.

Se on kyl erilainen tunne mitä missään muussa pelissä ku näkee et vihut vyöryy hyökkäykseen koko kaluston voimin, ja rupee suojat olemaan erittäin vähissä...

Tulee itellekkin sellainen olo et "omg! omg! omg!".. :D
 
Ylös Bottom