Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Bayonetta 2

JTahti

Well-Known Member
  • Beat 'em up
  • Wii U julkaisupäivä: 24.10.2014
  • Switch julkaisupäivä: 16.2.2018
  • Yksinpeli ja kahden pelaajan online co-op
  • Konsolifin pelisivu
Viime yönä tuli Nintendo Direct aiheesta. Youtube materiaalille on laitettu ikäraja, mutta jos upotan videot tähän niin ei tarvi Google tunnusta.

Nintendo Direct 5.9.2014:


Ylläolevan videon lopussa tullut traileri:


Pelistä tulee First Print Edition, jossa tulee Bayonetta 1 & 2 ja taidekirja komeassa kotelossa:

Bayonetta 1:n saa myös eShop ostoksena, jos missaa First Print Editionin.
 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: Bayonetta 2

Pelistä julkaistaan Euroopassa myös Special edition, jossa on ensimmäinen Bayonetta mukana. Eli ei ole pakko ostaa tuota kalliimpaa "First Print Editionia", jos haluaa vain molemmat Bayonettat.
 
Vastaus: Bayonetta 2

Pelistä julkaistaan Euroopassa myös Special edition, jossa on ensimmäinen Bayonetta mukana. Eli ei ole pakko ostaa tuota kalliimpaa "First Print Editionia", jos haluaa vain molemmat Bayonettat.

First print edition on game.co.uk eksklusiivi.

Special edition lähtee itselläni verkkokauppa.comista ennakkotilaukseen. Tämä on itselleni SSB:n ohella loppuvuoden odotetuin peli. Viimeisin direct nosti odotusintoa entisestään.

Toivottavasti myy hyvin. Palvelisi kenties meitä pelaajia tulevaisuudessa vastaavanlaisina pelijulkaisuina.
 
Vastaus: Bayonetta 2

Veikkaan että First print edition on Game yksinoikeus vain Briteissä. Se missä kaupoissa tuota myydään Suomessa jää nähtäväksi.
 
Vastaus: Bayonetta 2

First print edition myytiin Verkkokauppa.commista silmänräpäyksessä loppuun ennakkoon. Suomalaiset Nintendo fanit rohmuavat nykyään erikoisversiot todella tehokkaasti. Mario Kartin sinisen kilven sai kyllä varattua helposti ilman kissan refleksejä.
 
Vastaus: Bayonetta 2

Itsekin tuossa justiinsa kattelin Special Editionia Verkkokaupan sivuilta. Tiedän, että ihan kovin äkkiä tuon kimppuun ei ehdi, mutta silti nuo sanat "Rajoitettu erä" taitavat pakottaa tekemään tilausta jo mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Pääasia, että sekä Bayo ykkösen sekä Bayo kakkosen omiin käsiini saisin.
 
Vastaus: Bayonetta 2

Japanilaisen Famitsu-aviisin mielestä Bayonetta 2 on parempi kuin Super Smash Bros. 3DS:llä. :)

Ei vaan, lehti arvioi Bayonetta 2:n pisteillä 38/40, kun SSB sai 37/40. Lehti antaa yleensä aika kovia arvosanoja, mutta tykkäsivät joka tapauksessa Bayon paluusta.
 
Vastaus: Bayonetta 2

THE EDGE MAGAZINE antoi Bayonetta 2:lle täyden kympin....! Toi on kyllä aika kova. Julkaisuviikon myynnit Japanissa ovat olleet kyllä melko heikot (alle 40k), mutta silti moninkertaiset Platinumin edellisen Wii U-pelin, eli TW101:n avausviikon myynteihin (joka oli myös synti, loistavasta pelistä kuitenkin kyse).
 
Vastaus: Bayonetta 2

Demo meni läpi, pelasin ja katsoin GamePadilla kun tv oli varattuna. Vaan huh huh, sekopäistä tavaraa vyöryy ruudulle hirvittävästi eikä meno hyydy missään vaiheessa. Demon perusteella Bayonetta 2 tuntuu siltä kuin pelissä tulisi pomotappelua pomotappelun perään!

Melkoista rytinää. Ja hauskaa.
 
Vastaus: Bayonetta 2

On muuten aika kova metascore tällä hetkellä, 91. Muun muassa Destructoid, Joystiq, Gamespot, ja EDGE antoi pelille täydet pisteet tähän mennessä.
 
Vastaus: Bayonetta 2

Aikamoista ylistystä saanut kyllä osakseen tämä peli, nyt kun noita arvosteluja on alkanut ropisemaan. Tässähän alkaa hypettymään!
 
Vastaus: Bayonetta 2

Ensimmäinen Bayonetta tuli aikanaan läpäistyä ja vaikka viihdyttävä peli olikin kyseessä, jotakin kokonaisuudesta tuntui uupuvan. Kakkonen tuli tässä taannoin läpäistyä ja täytyypä sanoa, että peli iski yllättävän kovaa - läpäisin pelin kahdessa päivässä, mikä on nykyään melko harvinaista minulle. Taistelusysteemi on monipuolisuudessaan täyttä rautaa, johon eri aseyhdistelmät tuovat syvyyttä ja vaihtelua. Aluksi pelaaminen oli lähinnä kaoottista nappien hakkausta, mutta kun systeemi alkoi avautua, kokemus muuttui kertaheitolla kiinnostavammaksi.

Muistikuvat ensimmäisestä osasta ovat hieman hataria, mutta tuntuu, että tässä kakkosessa on enemmän ympäristöjen tutkimista mukana, vaikka tämä ominaisuus ei kovin syvällinen ole edelleenkään. Ympäristöt näyttävät hyvältä ja maisemia pysähtyi välillä ihan vain ilokseen tutkailemaan 1st person -kuvakulmasta. Sinne tänne sijoitetut "haastekentätkin" tuli vissiin kahta lukuunottamatta suoritettua.

Sen verran hyvä tämä oli, että piti tuon eShop-tarjouksen myötä ladata ensimmäinenkin osa ihan vain kannatuksen vuoksi. Ehkä senkin voi sitten aikanaan läpäistä ja katsoa, että onko meno muuttunut alkuperäisestä versiosta - vertailua pääsee tekemään XO:n Bayonettalla, joka löytyy edelleen hyllystä.

Suosittelen lämpimästi Bayonettan toista tulemista kaikille toimintapelien ystäville. ;)
 
Ylös Bottom