Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Black Ops Cold War

Jos joku ei vielä ole huomannut niin täältä voi seurata mitä ongelmia kehitystiimillä on korjauksessa ja mitä uutta sisältöä tulossa.

 
En suosittele edes aloittamaan moista pelimuotoa. Olihan se ihan hauska silloin joskus WAW -aikaan, mutta sen jälkeen ihan kamalaa kuraa.
Aijaa... omasta mielestä paras zombi ja 30h jo tullut pelattuakin sitä. Nyt sitten vain odottamaan seuraavaa mappia ja tarinalle jatkoa.
 
Ai tässä alkaa näköjään suoraan Prestige kun on maksimi rankki saavutettu. Toisaalta ihan sama kun tuossa ei menetä aseita yms. niinkuin ennen.
 
Jos joku ei vielä ole huomannut niin täältä voi seurata mitä ongelmia kehitystiimillä on korjauksessa ja mitä uutta sisältöä tulossa.


Tuo trello on kyllä loistava ohjelma kaikkeen seurantaan ja työtehtävien tekoon. Meilläkin on tuo töissä laajasti käytössä.
 
Nyt on kampanjaa vedetty jonkin verran ja täytyy sanoa että olen todella vaikuttunut sen laadusta, ampumista on todella paljon vähemmän kuin ennen ja tuntuu että enemmän ajasta olen hiippaillut ja tutkinut paikkoja. Toki niitä action kohtauksia täytyy olla mukana vaihtelun takia ja tuntuu että pelissä on löydetty loistava tasapaino näiden kahden välillä, ainakin toistaiseksi.

Ääninäyttely on top luokkaa ja juoni vaikuttaa todella mielenkiintoiselta joten tämä puoli on todella isolla rahalla tehty ja se näkyy ja kuuluu kaikesta, muutenkin soundi puoli on aivan huikea kun räjähdykset luo kunno basson jytinän ja aseet kuulostaa hyvältä.

Jos jotain miinuksia pitää etsiä niin se on tämä CODin vanha tuttu umpi surkea ja sokea tekoäly niin omien kuin vihollistenkin puolesta. Sekä ei nyt miinus mutta vähän harmittaa että vanhat ääninäyttelijät ei ole mukana, uudet kuitenkin hoitavat hommansa niin hyvin kuin voisi toivoa.

Tehkää myös itsellenne palvelus jos Blops 1 ei ole muistissa ja pelatkaa se ensin läpi tai katsokaa tuubista, pelin tarina ja tapahtumat nojaavat vahvasti nostalgiaan jonka ensimmäisen pelin ystävät tästä saavat.

Toivoin paljon tämän pelin tarinalta ja kampanjalta koska Blops 1 on niin kova, mutta se on totaalisesti yllättänyt laadullaan.
 
Kampanja läpi.

Upeasta grafiikasta,korvia hivelevään soundtrackiin ja upeaan äänimaailmaan. Tämä oli todellinen AAA agentti seikkailu joka ei jättänyt kylmäksi ja lopussa tarjosi sellaisia yllätyksiä etten kyllä nähnyt tulevaksi. Treyarch, Sledgehammer Games ja 5 muuta studiota ovat kyllä kasanneet sellaisen paketin että kelpaa vetästä läpi.

Eipä kertaakaan tullut sellainen olo että olipa ärsyttävä kohtaus joka oli toteutettu päin persettä kuten tuli välillä Modern Warfaren kohdalla vaikka olikin todella kova muuten.

Peli myös todistaa yhden asian jonka laitan spoilereihin koska se oli aika ylläri itselle. Lue siis vain jos et välitä spoilereista tai olet pelannut pelin läpi.

Black ops ja Modern Warfare pelit sijoittuvat samaan universumiin koska Imran Zakhaev vilahtaa pelissä mukana.

Tässä tehdään myös paljon valintoja mutta ei hajukaan onko niillä vaikutusta mihinkään, ainakin luo illuusion näennäisistä vaihtoehdoista.

4.5/5 toiminta hiippilu agentti seikkailu, ainoat miinukset tulee tuosta tekoälystä joka vähän syö immersiota ja yhdessä kentässä varsinkin vaikutti todella typerältä.

Nyt sitten voi keskittyä multiplayeriin.
 
Mä en voi täysin yhtyä edellisen kirjoittajan hehkutukseen. Olihan se visuaalisesti hieno jne, mutta kaikki CoD-kliseet oli käyty läpi jo varmaan vartin pelaamisen jälkeen. Ihan viihdyttävä kokemus silti, hiippailutehtävät varmaankin kampanjan parasta antia. Ampuminen tuntuu hemmetin hyvältä ohjaimen antaessa kunnolla palautetta.
 
Yksi asia joka tuossa eilen tuli kanssa huomattua niin kun poistaa kaikki turhat modit pelin koko tippuu todella paljon, kampanja sekä zombi modet pois niin 148GB -> 68GB. Sitten jos on pelkkä zombi pelaaja ja pudottaa kampanjan ja multiplayerin pois pelin koko putoaa sinne 30GB paikkeille. Tämä siis PS5, en tiedä miten muilla alustoilla ne koot menee.
 
Jäätyykö muilla peli niin, että ei pysty enää lainkaan pelaamaan (ehkä max 5min) vaan jumiutuu ja sammuttaa koko boxin? :O

Eli series X (cross gen) versio kyseessä
 
Jäätyykö muilla peli niin, että ei pysty enää lainkaan pelaamaan (ehkä max 5min) vaan jumiutuu ja sammuttaa koko boxin? :O

Eli series X (cross gen) versio kyseessä
Juuri näin tekee ja moninpelissä ainakin Moskova kartassa kun tähtää niin saattaa nykästä ikävästi.
Patchia odotellessa....

-Finplayer76
 
Onko jollain mahdollisesti ps5-versio cold warista? Jos on niin onko teillä hävinnyt kampanjan edistyminen? Eli single playerin tiedot nollaantuneet?
 
Onko kukaan saanut Nuketown 84 easter eggiä, eli ampuu kaikkien mannekiinien päät.? En ole oikeen varma edes mitä siitä käy mutta muistan jostain nähneeni että jotain.

Yritin yhden rundin niitä etsiä ja ammuskella eilen, kaikki mitkä löysin niin ammuin kyllä mutta voi olla että niitä on jossain jemmassa.
 
Onko kukaan saanut Nuketown 84 easter eggiä, eli ampuu kaikkien mannekiinien päät.? En ole oikeen varma edes mitä siitä käy mutta muistan jostain nähneeni että jotain.

Yritin yhden rundin niitä etsiä ja ammuskella eilen, kaikki mitkä löysin niin ammuin kyllä mutta voi olla että niitä on jossain jemmassa.
Tehtiin custom pelissä, siinä on vissiin vain ensimmäiset 2 minuuttia aikaa tehdä se muuten ei easter egg käynnisty. :D
 
Nyt on tiistai illasta asti käyty taistelu rintamalla mahdollisimman paljon, eli 2-3h päivässä minkä ehtii pelaamaan ja lvl on noussut 12-> 43 kiitos tupla expon. Aseina mennyt pelkästään SMG rintamalla ja MP 5 tuntuu omaan käteen parhaalta toistaiseksi. Nuketownia pelkästään tuli vedettyä tuonne 40 lvl asti mutta nyt alkaa tulla ähky, on se silti loistava mappi edelleen ja alkuperäisen kanssa paras versio.

Todella innoissani olen tuosta uudesta prestige systeemistä kun kaiken saa pitää minkä on avannut ja sitten voit alkaa avata lisää kamaa, isoiso parannus. Ensimmäinen kausi alkaa jouluukn 10 päivä joka on paska aloituspäivä mutta täytyy yrittää pelata aina välillä.

Tähän mennessä ollut ihan koukussa tuohon MP ja parasta sitten Black Ops 2, tuolloin 10 päivä alkaa tulla uusia mappeja myös joten sitä odotellessa.
 
Te ketkä olette menneet prestigelle, niin kertyykö xp enään? Minä juuri tossa pääsin ja muutaman pelin pelannu sen jälkeen, näyttää että xp tulee matsista mutta lvl1 edelleen ja ylänurkassa ei näytä että olisin yhtään expaa saanut. Alustana ps4.. lisäystä tähän, pääsin matsissa level 2 ja vähän jäi uupumaan lvl3, mutta näyttää taas et lvl2 ei ole yhtään xp saatu.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom