Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kehis
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

jryi sanoi:
Itsekin törmäsin tähän pätkimiseen, ja loppua kohden se muuttui entistä pahemmaksi. Kaikkein ärsyttävintä tuo oli aivan viimeisessä tehtävässä, jossa (kai) viimeisen checkpointin jälkeen täytyi tyhjentää talo vihollisista, ampua muutama kranaatinheitinpartio ja tuhota muutama panssaroitu ajoneuvo. Tuossa loppuvaiheessa tykkiä kääntäessä kuolo tuli, ja meinasin ihan vapaaehtoisesti heittää Wiimoten telkkarin ruudusta läpi, kun takapakkia tuli ihan riittävästi.

Ilman noita pätkimisiä olisin antanut pelille seiskan, bugit tiputtivat arvosanaa vielä miinuksen verran.

http://www.konsolifin.net/arvostelu.php?site=cube&id=348
Aika villaisella painoit nuo nykimiset. Itse en jaksanut kolmatta tehtävää pidemmälle noiden takia, kun mitään noissa tilanteissa ei voinut tehdä kuin katsella kun jätkä liukuu seuraavat 5 sekuntia johonkin suuntaan ottaen kunnolla turpiinsa ja lopulta kuollen. Muuten ohjaus kyllä tuntui ihan toimivalta, ja hauskaa oli pelatessa aina kun ohjaus toimi. Mutta tuota nykimistä oli kyllä niin paljon, että ei siinä hermot kestä yrittää peliä läpäistä.
 
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

Nyt meni hermot tuohon lagaamiseen. Tietääkö joku sivun mistä pystyy lataamaan eurooppalaisia tallennuksia wiihin? Haluan pästä koittamaan toisia kenttiä, mutta en pääse tuosta yhestä lagaamisen takia.
 
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

Joo samaa täälläkin, eli kun on paljon liikettä, niin peli unohtaa että pitäisi tuota ohjaintakin kuunnella siinä sivussa, että mitä se pelaaja tekee...

Siis oikeesti, tuntuu että NIIN typerästi koodattu, että ohjaimen "lukeminen" on niin alhaisella prioriteetillä, että se jätetään välillä prosessoimatta jos on liikaa graffaa ruudulla! (Ja kaikkihan tietää, että se "liika" graffa on surkeesti koodattua eikä todellakaan wiitä hyvin hyödyntävää =P).
 
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

On varmaan moni huomannu että ps2 Call of Duty 3 ei eroo paljoo wiin CoD:stä
 
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

Täytyy nyt itsekin kommentoida tätä peliä.
Ostin kyseisen pelin ensimmäiseksi "kunnon" peliksi (Zeldaa en omista), ja nyt läpi pelanneena voin sanoa että olen hieman pettynyt. Ohjaus toimi muuten todella hyvin ja tarkasti, mutta välillä ohjaimet eivät skulanneet ollenkaan ja se johti usein kuolemaan :mad: Mutta onneksi sitä sattui vain tietyissä kohdissa, joten ei se niin paljoa haitannut. Loppua kohti kuitenkin häiriöt lisääntyivät.
Lisäksi peli oli todella lyhyt.

Mielestäni peli on kyllä kohtuullisen hyvän näköinen. "Jerryt" erotti hyvin kasvillisuuden seasta.

Kokonaisuutena hyvä mutta hieman keskeneräisen oloinen.

Pitää varmaan hommata se Zelda, niin olisi edes yksi hyvä peli.
 
Vastaus: Call of Duty III lagaa jä pätkii! Miksi?

Itse olen huomannut lagia ainoastaan kun patterit(akut) ovat olleet palkkien mukaan kahden tai alle varauksessa. tosin voi olla vaan "tuuriakin". Muissa peleissä akkujen varauksella en ole huomannut olevan merkitystä.
 
Ylös Bottom