Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare 2019

Codeja ei pysty pelaamaan Veraraani-vaikeustasolla, kyllä se vaan näin on. Itse tykkään haastavista mutta reilulla tavalla haastavista peleistä kuten Bloodbornet, Surget, Hollow Knightit ja Blashphemoukset jne. Codeissa tuntuu että tuo vaikeustaso tehdään kranaattispämmillä jalkoihin ja siihen kun lisätään vielä jonkin tasoinen aimbotti joka ikiselle vihulaiselle niin käsillä on sellainen combo nautintoa että hermot on riekaleina niinkuin Vuorineuvos Tuuralla.
 
Tohtori elää ja on tulossa takaisin. Sitä ennen keräävät pelaajien Warzone-videoklippejä, joista koostetaan ilmeisen upea montaasi.

Hi Champions Club. While Doc is off. We decide to start a new Warzone Highlights series. So if you want to be featured in our videos. Feel free to submit your warzone clips here: https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...Thank you. Doc will be back soon, stronger than ever.

 
On toi vaan niin oma sotansa snipujen välinen taisto kentässä kuin kentässä. Tässä on päässyt ihan uuden äärelle.

 
Huomenna alkaa Season 5. Tätä nelosta ei ehtinyt ihan päätyyn asti pelaamaan, kiitos Ghost of Tsushiman. :D

 
Onpas tullut pelattua. Tuhannen peliä, reilut 50 voittoa.
Graun nerffauksen jälkeen peli oli todella hyvässä balanssissa ja AR-pyssyjä näki vähän jokaista.
Nyt jengi valitettavasti lopultakin huomasi miten hyvä bruen on ja eipä sitä paljoa muuta pyssyjä enää näe. Paitsi fallia, joka buffatiin pilalle. 3 shot kill warzonessa, hyvää työtä :D
Ram7 tuli käytettyä jo ennen graun nerffiä. Aivan jumalapyssy jos vaan keskittyminen on täysin tapissa, että handlaa rekyylin, joka on aika härski.
 
WarZonessa yli 75 miljoonaa pelaajaa.

EemhPVUUwAAywQ9


Lähde
 
Tuli tämäkin installoitua takaisin koneelle hyvinhyvinhyvin pitkän tauon jälkeen. Nyt kun on kunnon vehkeet ja vermeet niin ymmärsi minkälaisen edun sitä antoi kun tätä pelasi 60 FPS vsync päällä telkusta tiiraillen. asetuksia karsimalla sain pelin pyörimään nyt 150-190 FPS perus multiplayerissä ja se ero minkä se tuo tähtäyksen tarkkuuteen on kyllä käsittämätön. 60 FPS tuntuu nyt samalta kuin 30 FPS pelata näin nopeatemposta räiskintä peliä, huhuh mitkä ajat teillä konsolinisteillä on edessä jos ja kun seuraava codi pyörii tehokoneilla 120 FPS. Nyt kun on päässyt sitä kunnon FPS pelaamista maistelemaan PCllä täytyy tuon Black Opsin kanssa olla mukana heti alusta asti, se kun on oma suosikki peli koko sarjasta.

Toivottavasti Black Ops on pienempi kuin tämän nykyinen 230 gigaa :D
 
Tiistai-aamusta aukeaa kausi kutonen. On jo valmiiksi ladattu ja odottelemassa pleikalla.



Joo. Olin siinä uskossa että aukeaa keskiviikkona niinku aina ennenkin. Parempi näin :) kerkesin ladatakin kun kaveri laitto kuvaa aamulla että starttaili kutos kautta.
Suoraa töistä sitten illan naputellu.
Muuten ihan kiva mutta tuntuu kaatuvan suurimalla osalla ihan randomilla. Itelläki kolme ekaa peliä kaatu mutta sittemmin toiminut melkein. Kaks cräshiä vielä illan päälle,toinen vielä hyvästä pelistä aika lopussa...
Aina ne onnistuu jotain särkeä päivityksissä. Nyt meni sitten tosi sököksi.
 
Ei pääse pelaamaan, herjaa alussa "store is currently unavaible" ku haluisi ilmeisesti jotain asentaa, mutta tuo ilmoitus tulee. 1.27 päivitys ladattu kuitenkin.
 
Paskaa koko uusi päivitys, blue screen ja error, ei pääse liittymään kavereiden ryhmään etc. Onneksi treyarch ja raven ottaa vissiin ohjat vastaisuudessa myös codiin, eikä pelkästään BO ja iw ja sledge menee takapenkille. Hyä peliliike, jos huhut pitää paikkaansa. BOCW tuntui paljon paremmalta ja oli alpha vasta.
 
Paskaa koko uusi päivitys, blue screen ja error, ei pääse liittymään kavereiden ryhmään etc. Onneksi treyarch ja raven ottaa vissiin ohjat vastaisuudessa myös codiin, eikä pelkästään BO ja iw ja sledge menee takapenkille. Hyä peliliike, jos huhut pitää paikkaansa. BOCW tuntui paljon paremmalta ja oli alpha vasta.
Eikö noita 2010-luvun alkupuolen codeja ole jo maailma täynnä jos niistä tykkää? BOCW tuntu siltä, että ikäloppu BF4 veis sitä kaikilla osa-alueilla. Epäilen, että saattaa aika moni MWn jälkeen "uuden" Codin ostava hitusen pettyä, jos ei ole tietoinen näistä sarjan erikoisista kuvioista.
 
Onks tääl Warzonen pelaajia? Jos on niin saa lisätä Sebbe#1090126. Vaatimuksena täysikäisyys ja että pelaa crossplayta. Tavallista multiplayeria tulee välillä myös pelailtua.
 
Ylös Bottom