Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: Modern Warfare II - moderni sota jatkuu

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
1653465773530.png

Nimi: Call of Duty Modern Warfare II
Kehittäjä: Infinity Ward
Julkaisija: Activision
Alustat: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC
Lajityyppi: FPS
Julkaisu: 28.10.2022

Peliä ei pidä sekoittaa vuonna 2009 julkaistuun saman nimiseen Call of Duty -peliin. Tämä uusin on jatkoa vuoden 2019 Call of Duty: Modern Warfarelle.

DigitalTrends on koonnut varsin kattavan artikkelin peliin liittyen:

 
Here we go again. Joka vuosi vannon etten osta uutta Cod:ia ja joka vuosi se tulee ostettua. Tämä tietysti kiinnostaa normaalia enemmän koska Modern Warfare, näyttää siltä että vanha poppoo on kasassa. Toivottavasti Ghostin tarina ei pääty samanlailla.
Joo, nämä Modern Warfaret ovat olleet ihan selvästi parasta CODia. Niin nyt, kuin silloin 2010 luvun taitteessa.
 
Joo varsinkin Cod 4 ja MW2 jäivät kyllä mieleen. Vaikka aikalailla niiden jälkeen tulleet Codit ovat olleet vähän meh, niin se 2019 MW oli iloinen yllätys. Tätäkin siis odotan kyllä innolla.
 
Ei ole kyllä suurta luottoa moninpeliin kun katsoo kuka on tekijänä. Nämä samat sankarit jotka keksi tuoda paskoja ominaisuuksia moninpeliin edellisessä Codissaan. Omalla kohdallani on kolme asiaa mitkä pitää loistaa poissa olollaan moninpelistä jotta sen hankkisin ja ne ovat tactical sprint, avattavat ja suljettavat ovet sekä ampumalla hajoavat esteet/seinät ja nämä ovat ehdottomia vaikka vain yksi noista olisi pelissä niin jää ostamatta puhumattakaan kaikista kolmesta. Odotukset on nollissa tällä hetkellä niin surkeita tekeleitä on Infinity Ward puskenut markkinoille sen alkuperäisen MW 2:n jälkeen. MW 3:sta ei riitä sanat kertomaan miten piece of shit se jo oli ja huonompaan suuntaan on menty jatkuvasti sen jälkeenkin IW:n toimesta.
 
Ja minä kun luulin ettei kukaan voi olla huonompi nimeämään uusia tuotteitaan mitä nintendo eri ds ja 3ds varianttiensa kanssa.
Eilen vielä luulin tämän olevan taas yksi uusi remaster.
 
Ja minä kun luulin ettei kukaan voi olla huonompi nimeämään uusia tuotteitaan mitä nintendo eri ds ja 3ds varianttiensa kanssa.
Eilen vielä luulin tämän olevan taas yksi uusi remaster.
Parasta on se, että alkuperäisestä Call of Duty: Modern Warfare 2:sta on olemassa myös remaster. :D

Tämä on siis periaatteessa kolmas saman niminen Call of Duty -sarjan peli.
 
Ylös Bottom