Call of Duty: Vanguard

veltsu73

Active Member
Joo ..ei toimi tuo pelaaja määrien valikko..heittelee miten mitäki porukkaa.
Takticalilla pidin mut pyöri ainoastaan neljä kenttää..ja silti 14 vs 14 möhinää tarjoili.
Alkaa olla pikku kentissä jo liikaa. All:ille laitoin ni näytteli jo muitaki kenttiä.
Joku pätsi tähän tuli toissapäivänäkö oli..mitä lienevät yrittäneet peukaloida.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
LVL 45, endgame alkaa lähestyä. on kyllä aika tuskainen tuo tie maksimi levelille että on kaikki aseet, perkit sun muut auki ja samalla tasolla muiden kanssa. Hauskaa on edelleen ollut vaikka muutaman voitetun rundin jälkeen SBMM muistuttaa aina että oletkin oikeasti ihan vitun paska pelaaja.

Siellä on muuten tupla battlepass exp menossa ekan kauden alkuun asti, kerää kaikki 100 leveliä ja saat ilmaisen battlepassin. :D Ei taida onnistua meikäläiseltä kun haluaa pelata muitakin pelejä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Olipas tänäaamuma ekas kertaa ihan hirveitä matseja. Vastustaja vaan juoksi yli ja päästy edes spawnista pois vaikka kuinka monessa matsissa. Mitähän ihmeen hikihanskoja siellä on ollut liikenteessä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Noniin sieltä pamahti prestige. Täyty sanoa että mitä ylemmäs tasot nousi sitä rasittavammaksi pelaaminen kävi. Koko vastustajan tiimi saattaa tuntea jokaisen paikan missä vartioida jotain tiettyä reittiä että eteneminen on täysin mahdotonta. Domissa ja patrolissa helposti vaan jengi asettuu istumaan johonkin ja sittten ammuskellaan ristiin ja rastiin. Kyllä sieltä hyviäkin rundeja löytyy mutta paljon enemmän pelkureita jotka suojelee E/D ratioo mielummin kun etenisi objektia kohti. Serverit myös olleet alun jälkeen ihan susi paskoja kun tänäänkin varmaan 10 kertaa lentänyt pihalle juuri kun matsi on loppumassa, usein silloin kun on voitolla.

No katsotaan miten paljon tästä eteenpäin jaksaa pelata, kilpailu tässä genressä on kovaa nyt loppuvuodesta ja täytyy olla hereillä jos meinaa vastustajat päihittää.
 

opelmanta71

Member
Toimiiko muilla Codin nettiserverit, eilen päivällä yhteen asti koitin, ei pääsyä ja nyt sama juttu... Mikään kolmesta viimeisimmästä pelistä ei päästä nettiin pelaamaan.
 

opelmanta71

Member
Boxi muuten alustana, netti toimii ja just Wreckfestilla testasin niin ei ongelmaa. Vanguardissa jää tekstiin "Checking for update". Warfaressa ilmoitus "Unable to access online services". Ei vaan yhdistä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Viikonloppuna ilmaista testiä.

Nyt on kova taistelu räiskintöjen herruudesta, Halo tuli ilmaisena super pommina, Battlefield tulee ulos perjantaina ja nyt CoD yrittää houkutella pelaajia.

1637136391315-png.729847
 

Kusimuna

New Member
Free Acces Multiplayer kannattaakin yrittää, eikä vain yrittää vaan kannattaa laittaa koko MP Free to Play, sillä veikkaan et tätä Vanguardin MP:tä ei kovin moni pelaaja enää vuoden kuluttua pelaa, ellei Activision tuo peliin jotain mikä tarjoaa pitkäkestoista viihdettä, sitä se ei todellakaan tällä pelillä nyt MP osalta tarjoa. Sen verran täytyy vielä sanoa että eihän tämä Vanguardin Multiplayer ole mikään WWII kokemus pelistä ei vain välity tunne tai fiilis että tämä on II maailmansota. Battlefield 1 onnistui siinä täydellisesti missä Battlefield V epäonnistui täydellisesti, elikkä luomaan aitoa tunnetta maailmansodasta joka säväyttää ja tuntuu hyvälle, enkä nyt tarkoita mitään realistista sotasimulaatiota. Nyt kun peli on julkaistu, niin voin todeta että edellinen Codin WWII peli vuodelta 2017 onnistuu paremmin luomaan kokemuksen II maailmansodasta, kuin tämä Vanguard mikä on valtava pettymys MP:n osalta. Vanguard on kuin jotain counter strike mättöä nykyaikaisilla grafiikoilla, jota ei kukaan jaksa enää vuoden kuluttua pelata, koska Activision julkaisee uuden Codin joka vuosi tuomatta peliin mitään uutta. En yhtään ihmettele jos tämä uusi Battlefield vie viimeisetkin pelaajat Vanguard pelistä pois.
 
Viimeksi muokattu:

Kiukku111

Member
Tosiaan nyt on tämä viikonloppu pelattu ilmaiskokeilua tästä pelistä ja betaversio on vanha huono muisto vaan.

Kyllä on maistunut taas ”casuaali, tuttu ja turvallinen COD” esimerkiksi Hell Let Loosin rinnalle. Kivan nopea tempoista ja tappaminen tuntuu hyvältä.

Lisäksi en edes muistanut kuinka kiva on pelata peliä missä pitää ja pystyy kehittämään aseita.
Jotenkin kiva lähteä pelaamaan kun tiedät että vaikka lvl 20 tms tulee uusi palikka aseeseen.

Harmi että toisen maailmansota on jo kulunut loppuun, okei eihän tässä ole ihan hirveästi siitä mitään, mutta silti.

En peliä osta tälläerää, mutta tuli silti hyvät fiilikset onlinestä.
 

janneus

Well-Known Member
Siis mitä hele eikö tätä trialia voi pelata kaverin kanssa? :oops: Aina kun ollaan samassa lobbyssa ja laitetaan peli hakuun niin toinen tippuu ja tulee ilmoitus "this content is only available in the full game". Yksin pystyy etsimään peliä.

Joo, näin näyttää todellakin olevan. Sehän oli hyvä kokeiluviikonloppu sitten :mad: Mitä ihmeen happoja siellä on vedelty jos on ajteltu että näin saadaan ihmiset innostumaan heidän uudesta pelistään. En tiedä kertooko kiinnostuksen määrästä sekin jotain, ettei tästä pikku ominaisuudesta ole hirveästi uutisoitu missään. Muutaman vähälle huomiolle jääneen reddit postauksen löysin. Soolona sitten kun menin södöä pelaamaan, niin koko pelin ajan oli 3v4 vaikka oli 6v6 haku käynnissä. Ei hirveästi herätä luottoa jos ei pari viikkoa vanhaan peliin saa täyttä lobbya.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Well-Known Member
Viikonlopun kokoontumisessa yritettiin pelata porukkachätissä ja samaa huuteli täysversiosta. Ääliömäinen veto.
 

lake79

Well-Known Member
Redditistä olin lukevinani että pitäisi toimia jos hosti on se joka omistaa sen koko version. Silti, ei hyvä.
No ei kellään ollut ja joo sama todettiin itsekin. Kukaan ei ostanut ja pelaamatta jäi ja peli vaihtui Battlefieldiin, jossa toimi ja hauskaa oli.
 

IlpoNuokko

Well-Known Member
Tulipa tässä viikonlopun aikana hakattua PS5:lla ilmaisversiota. Äkkiseltään testattuna en tule ostamaan Vanguardia. Pelaan pääasiassa HC Team Deathmatchia. Kaikki pelaamani ottelut olivat tyyliin 12 vs. 12 -matseja. Aivan järjetöntä sähellystä ja rytinää. Ei meinaa enää wanha pysyä perässä. Henki lähti jatkuvalla syötöllä ennen kuin kerkesi edes huomata vihollista. Alkoi olla hieman liikaa porukkaa pienissä mapeissa omaan makuun.

Pystyykö tässä valitsemaan esimerkiksi pelkästään 6 vs. 6 -matseja?

Olen sentään ostanut jokaisen Call of Dutyn julkaisussa (tai viimeistään hieman sen jälkeen) nettipelaamista silmälläpitäen vuodesta 2007 lähtien. Nyt taitaa jäädä ostamatta. Pitänee pelata edellistä osaa toinenkin vuosi.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pystyy vaihtamaan että on 6v6. Sielltä mistä sai valita mitä pelimuotoja se pyörittää, nii pystyi myös valitsemaan että monenko pelaajan otteluita haluaa pelata. Tactical oli muistaakseni se 6v6.

Mutta kun se ei aina anna sitä tactical matsia, hakee mitä sattuu. Tosin pistää sen etusijalle mutta ei tarkoita että se 100% on juuri se pelaajamäärä.
 
Ylös Bottom