Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

CMR4 hype

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja dragon
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jenssode
Jokos tänään pääsee Colistelemaan? ainakin Playstation.fi sivuilla tänään ois julkaisu...?

Eikös julkaisu ole vasta huomenna? en oo kyllä varma, mut tämmönen muistikuva mulla ois. Voin olla kyllä väärässäkin.

Tosiaan, kun joku hankkii ton, niin pistäkääpä kommenttia, kiinnostais tietää onko siitä mihinkään..?
 
Codemastersin press release


"Colin McRae Rally 04 roars onto PlayStation 2 and Xbox this Friday, September 19th - 16th September 2003
PlayStation 2 | Xbox (+Live)
www.codemasters.co.uk/colinmcrae04

This Friday, September 19, Colin McRae Rally 04 launches for PlayStation 2 and Xbox and takes rallying a stage further than any other game.

Already critically acclaimed as the world's greatest rally game, Colin McRae Rally 04 is the major game launch of the month. Can't wait to see it in action? Check the dedicated website at www.codemasters.co.uk/colinmcrae04 and see the latest movies showing the in-car action in all its breath-taking, heart-pounding, pulse-racing detail.

In Colin McRae Rally 04, the 6-million series' gear?grinding rallying is more intense than ever. Instinctive car handling combines with new championships, custom rallies, new single and multiplayer gaming modes, and unique car part testing challenges to win advanced technology for your car.

With stunningly detailed visuals for both the cars and the thrill-packed international stages, players can choose from over 20 rally cars and the championships to compete in.

Exhilarating rally challenges include 4-wheel drive and 2-wheel drive Championships (both with normal or advanced skill levels), Rallies (compete in country-specific rallies and create a Custom Rally), Stages, a Group B Championship featuring classic powerful rally cars and, for the professional, an Expert Championship, which demands the best performance from the most die-hard rally fan.

Colin McRae Rally 04's multiplayer modes has players racing competitively or co-operatively. Xbox players can even complete for best stage times, uploading their personal best times onto leagues via Xbox Live.

Experience the rally game reinvented by the people who invented the rally game this Friday, September 19, when Colin McRae Rally 04 is published by Codemasters for PlayStation 2 and Xbox (RRP £39.99). For all the latest screens and movies and to join petrol-heads on the game's forums, visit the website at www.codemasters.co.uk/colinmcrae04 "
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan mlappi
Ajo on nyt kuulemaa paremman tuntuista. Pian toi nähdään :)

En tosiaankaan ole mikään ajopeli expertti. Mutta CM3 oli huono tuntumaltaan minun mielestä. Nyt taas tuo CM4 demo kyllä tuntui hyvältä.

Tosin vain alkumatkan taivalta, kun sitten rengas puhkesi ja köröttelin ilman kummia loppumatkan. Kipinät sinkoili, mutta periksi ei annettu.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan XShava
En tosiaankaan ole mikään ajopeli expertti. Mutta CM3 oli huono tuntumaltaan minun mielestä. Nyt taas tuo CM4 demo kyllä tuntui hyvältä.

Tosin vain alkumatkan taivalta, kun sitten rengas puhkesi ja köröttelin ilman kummia loppumatkan. Kipinät sinkoili, mutta periksi ei annettu.

Heh, CMR3:sta olen samaa mieltä, mutta CMR4 ei imho ollut paljoakaan parempi. Tai no... En minä CMR3:a paljoa ole pelannut, mutta ei CMR4 mitenkään nautittava ollut. Edelleen odotan ensimmäistä todella hyvää rallipeliä :p

(ei, ei vaikuta tuohon se, että törmäsin parhaimmillaan kahdesti puuhun samassa mutkassa... :rolleyes: )
 
Näytti peli olevan jo hyllyssä, joten kysymys teille, jotka olette pelanneet: Onko tuki momolle ja saako vaihteet määriteltyä viiksille? Codemastersin sivuilla näin vihjattiin, mutta haluan olla varma ennen ostopäätöstä. Cmr3:n aiheuttamaa pettymystä kun ei kovin mielellään uusisi.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan -JKHH-
Näytti peli olevan jo hyllyssä, joten kysymys teille, jotka olette pelanneet: Onko tuki momolle ja saako vaihteet määriteltyä viiksille? Codemastersin sivuilla näin vihjattiin, mutta haluan olla varma ennen ostopäätöstä. Cmr3:n aiheuttamaa pettymystä kun ei kovin mielellään uusisi.

Vaikka virallinen myyntipäivä on huomenna.... nooh, sainhan minäkin omani jo tänään... ;)

Manuaali ei puhu Momosta mitään, vain Logitech Driving Force ja GT Force -ratit on mainittu. Eli kannattaa päästä itse testaamaan ennen ostoa tai sitten joku muu tältä forumilta osaa kertoa asian laidan.

Nyt tarvis odottaa iltaan asti, että pääsee tahkoamaan CMR04:sta 70" valkokankaalle ratin kanssa ja äänet tietenkin surround-laitteista! CMR04:ssa on laajakuvatuki ja DPLII-tuki! :D
 
Tulipa ostettua ja tovin testailtua niin tuntuu kivalta peliltä! varsinkin äänet on aika muhkeat! ainoa pettymys toistaiseksi on kuvakulmien vähyys, varsinkin kun "konepellin päältä" kulma puuttuu... ja ohjaamo kuvakulma on merkillisen englantilainen versio...
 
Joo, tuo konepeltikuvakulman puuttuminen ihmetyttää aika kovasti, se on nimittäin on ollut yleensä käyttökelpoisin. Varsin typerää jättää se pois.
 
No mitenkäs ajotuntumat ja grafiikat? kannattaako hommata vai onko taas semonen "hohhoijaa" versio.
 
Konepeltikuvakulman puuttuminen ei parin pelisession jälkeen enää harmita, nimittäin sisäkuvakulma (siis ratin takaa) toimii kuin tauti!

Sekä Dualshockilla että ratilla rymistely onnistuu hienosti ja ajotuntuma on ainakin mun mielestä selvästi parempi kuin CMR3:ssa tai muissa rallipeleissä.

Graffat ovat komistuneet huomattavasti verrattuna CMR3:een. Äänissäkin on paljon enemmän munaa ja surround toimii hienosti.

CMR04 on ehdottamasti sitä mitä CMR3:n olisi pitänyt olla!
 
Pistäkääs jo ihan CMR4 topic tonne ja kertokaa faktaa ASAP. Pitää tehdä ostopäätös iltapäivään mennessä :)

Eli ajettavuus, graffat, äänet, kuvakulmat, vauriomallinnus, ajomallinnuus (fysiikka), jne, jne.

Kertokaa, kertokaa :)
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom