Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

CoD4 liigaa?

Vastaus: CoD4 liigaa?

Juu ja meiltä lähtee kanssa klaani mukaan eli Finsanity mut me ei pelattas taas HC:tä. Mut niinkun joku jo sano tuola et jos pelataan vuoro viikoilla tai 2 kertanen liiga niin toisella HC ja toisella normal. Ja pelimuoto ehdottomasti S&D.

Katos Jyrikin KFinissä! :)

Juu, S&D ei HC:nä olisi paras. Mutta nytkö tähän otetaan vain klaaneja mukaan? :(
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Alustavasti olisin mukana jos pelit vain pelataan sopiviin aikoihin. Pelimuodoksi ehdottaisin Hardcore search & destroytä, mutta melkein mikä vain käy paitsi erilaiset deathmatchit. DM nyt vain on niin tavallinen ja tylsä pelimuoto.
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

DM nyt vain on niin tavallinen ja tylsä pelimuoto.

Höpöhöpö....

Mutta joo, pitänee harjoitella search&destroyta varmaan, jos se kerta on oletettu pelimuoto. Perustettiin tuossa [KOK] klaani minkä kautta luultavasti nelisen henkeä voisi(en tiedä varmasti, en ole kysynyt) osallistua liigailuun(Patroll, CaptDjob, Snydenthur, Sorrowbringer).

Tämä pitäisi potkaista vain liikkeelle ja asettaa joku "deadline" ilmoittautumiselle. Jos ei tule porukkaa tarpeeksi, niin sitten ei tule.

edit. Ja tokihan tämä liiga pitäisi olla kaikille avoin. Klaanit voi toimia joukkueen ytimenä ja yksinäisillä susilla täydennetään joukkueet. Tai jos iso osa yksinäisiä susia, niin sitten ne muodostavat joukkueita. Saataisiin vain nyt jotain aikaiseksi. Neljästä joukkueestakin saisi jo lohkon....
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Itse meinasin, että kopsataan Turnaus suoraan tuolta PS3 -puolelta.

Toinen CoD4-liiga starttaamassa siis KonsoliFINillä ja ilmoittautumiset alkavat nyt.
Ilmoittautumiset päättyvät ??.?.2008 sunnuntaina ja liiga alkaa sitä seuraavalla viikolla. Tähän ketjuun mielellään kirjoitusta vain tiimien kapteeneilta, ettei mene koko ketju lukukelvottomaksi, ja lisäksi on helpompi seurata tilannetta. Eli jokainen tiimi valitsee kapteenin, kuka ilmoittaa tiiminsä nimen ja osallistujat tänne. Jos tiimi on vielä hakusessa, peliseura-osiossa voi tehdä ketjua ja aloitella kasaamaan joukkuetta.

Liiga pelataan Normaalilla pelisäännöstöllä, ellei kumpakin tiimi halua pelata HC:ta. Jos siis molemmat haluavat pelata matsin HC:na, se on sallittua. Tiimien maksimipelaajamäärä on 10 henkilöä ja matsit pelataan minimissään 6v6, joten sen pienemmillä tiimeillä ei voi osallistua. Jos kumpakin tiimi haluaa, matsin saa pelata myös 7v7 tai 8v8. Sama pelaaja ei saa olla kahdessa joukkueessa samaan aikaan. Samasta klaanista voi kuitenkin muodostaa monta eri tiimiä.

Pelimuotoina on TDM, Domination ja S&D. Pelimuodot ja mapit arvotaan viikoittain ja jokainen matsi sillä kyseisellä viikolla pelataan annetuilla mapeilla ja pelimuodoilla. Kaikki matsit pelataan niin, että friendly fire on päällä ja grenade launcherit on kiellettyjä. Grenade launcherikin on sallittu, jos kumpakin tiimi niin haluaa.

Matsit pelataan niin, että joka viikko arvotaan 3 mappia ja pelimuotoa. Aina yhdessä mapissa pitää saada vähintään 2 kokonaista rundivoittoa koko mapin voittoon. Tiimi joka selviytyy voittamaan 2 kokonaista mappia, on matsin voittaja. Semifinaaleissa pätee tämä sama systeemi, mutta finaali pelataan 5 mapin pituisena.

Pääpiirteittäin systeemi siis tässä selostettuna ja tarkat säännöstöt tulevat kun liiga starttaa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: CoD4 liigaa?

No niin niin! Nyt nopsaa joukkuelistaa vaan tähän ketjuun ym. tähän asti ilmottautuneista ja ankara fooruminsisäinen mainostus turnauksesta käyntiin! Sunnuntaina sitten viimeiset mukaan, ensi viikolla ekat pelit. Pelimuoto siis S&D tai HC -sellainen.

Enää sitten "kapteenit". Vai tuleeko moisia?? Kun nyt saisi tiimit tietää, jotka minun puolesta saavat olla vaikkapa satunnaisesti koottuja. Aktiivisuutta aktiivisuutta, josko päästäisi toteuttamaankin tämä sessiokimppu! :cool:
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Myös tuota ilmoittautumispäivää myöten? Eli viisi päivää aikaa ilmota? Jos näin, niin oliko jotain virallista paikkaa vain tähän triidin vain laittelee?
Kapu

Juu ei nyt ihan näin hätäseen, malliksi tuon vaan lainasin tänne.
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Tuli sitten tämäkin peli myytyä ja nyt harmittaa.
No hankin uuden. :D

E: Eli lähinnä tarkoitan että jos kerkeen hankkia tämän niin olen mukana, jos en niin... :(
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Minä sitten varmaankin skippaan tämän turnauksen, kun liveaika loppuu 25. päivä tätä kuuta ja raha tilanne on mitä on. :rolleyes:
 
Vastaus: CoD4 liigaa?


Muuten kuulostas hyvältä, mut tuo TDM ei oikein tunnu toimivan, varsinkaan HC:ssä. Otetaan nyt esimerkiksi Crash, siellä helppo ahdistaa toinen joukkue S&D:n hyökkääjien kulmaan. Ehdottaisin että kyseinen pelimuoto poistettaisiin, koska siinä on myös nurkissa kykkimisen suuri todennäköisyys, S&D:ssä on selvää, että toinen puoli hyökkää ja toinen puolustaa, mutta puolenvaihto joka rundilla tekisi tästäkin paremman. Eikä se puolustuksessa pakko ole istua, joskus saa vihun yllätettyä kun rynnäsee syliin ja vie mukanaan 3-5 kaveria tiimistä :)
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Kyllä se TDM olisi kuitenkin mukava olla siellä vaihtoehdoissa.

Yksi joukkue ilmoittautuu 100% varmuudella täältä. Osanottajat ilmoitan sitten kun aika koittaa.

Joukkue: Korpikilta [KoK]
Kapteeni: CaptHanDjob (tag: CaptDjob)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: CoD4 liigaa?

Jurraako tämä asia nyt paikallaan? Vetääkö kukaan tätä hommaa eteenpäin? Kiinostusta ainakin jonkun verran näyttäisi olevan mutta kukaan ei vaan jaksa tönäistä pyörää liikkumaan vai? Sitä vain että jos ei kukaan ala hommaa kunnolla hoitamaan niin kai se sitten itse pitää :)
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Jurraako tämä asia nyt paikallaan? Vetääkö kukaan tätä hommaa eteenpäin? Kiinostusta ainakin jonkun verran näyttäisi olevan mutta kukaan ei vaan jaksa tönäistä pyörää liikkumaan vai? Sitä vain että jos ei kukaan ala hommaa kunnolla hoitamaan niin kai se sitten itse pitää :)

No hieno homma että joku tarjoutuu! :)
Jossei KFinin ylläpidolta nyt ainakaan tänään mitään erikoisohjetta tule, niin etkös voisi avata ihan uuden ketjun, ja aloitusviestiin ilmottautuneita ym.?

Niistä jotka ilmottautuvat yksin(jos "saa" :p), voisi muodostaa vaikka ihan arpomalla joukkueet. Ja joku vastuullinen pelaaja sitten ilmoittautuu tiiminsä kapteeniksi. Ja valmiit joukkueet kuten Kapu Käsityöllä sitten ihan erikseen :)

Ihan vaan ehdotuksina nämä :rolleyes:
Hienoa jos alkaisi puskemaan viimein eteenpäin 360-turnauskin!!
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Liigaa ollaan työstämässä ylläpidon toimesta ja ensi viikon aikana tulee lisää infoa asiasta.
 
Vastaus: CoD4 liigaa?

Ok, no hienoa. Aattelin vaan kun mitään kunnon ohjeitä/aikataulua ynnä muuta "virallista" ole tullut niin kukaan ei hoida asiaa mutta hyvä että se on työn alla :)
 
Ylös Bottom