Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Counter-Strike

Slipknot

New Member
Counter strike

Onko missään ollu tietoa, että saako tässä countterissa 4 pelaajan jaetut kuvaruudut.
 
menee aika arvailuksi mutta, luulisi että livessä samalla koneella voisi itsensä lisäksi kolme kaveria ottaa mukaan...!?
teknisesti se ainakin on täysin mahdollinen...
 
Nykyään alkaa tuntua, että xboxin moninpeli alkaa sijoittua kokoajan enemmän liveen (esim Soldier of fortune2).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Slipknot
Nykyään alkaa tuntua, että xboxin moninpeli alkaa sijoittua kokoajan enemmän liveen (esim Soldier of fortune2).

Se on sitä kehitystä, joskus vanhemmat asiat joutuvat sivummalle uusien edestä
 
Pelissä on mukana Live ja system link tuki, jaetun ruudun moninpelistä ei ole ollut puhetta missään.
 
Jaa-a. Mitäköhän tästä nyt sanoisi. Pari tuntia jaksoin pelata, joten ensivaikutelmiahan nämä ovat. Laatikkomainen ja uskomattoman könö grafiikka pistivät ensimmäisenä silmään, samoin jotenkin puolitiehen jäänyt toteutus yleisestikin. Ruumiit jäävät ilmaan roikkumaan ja menevät seinien läpi. Kyllähän ammuskelu aina hauskaa on, mutta kyllä tästä sellainen tusinatavarafiilis jäi. Livestä ei löytynyt seuraa, joten laitoin botit peliin. Botit eivät vaikuttaneet ihmeellisiltä, mutta viholliset tuntuivat ainakin osuvan hyvin, kuten yleensä. Verkkopelihän tämä on, joten yksinpeli on väkisinkin tylsää.

Räjähdyksillä ja ammuskelulla ei ole mitään vaikutusta ympäristöön. Bensatynnyrit eivät räjähdä eivätkä autot tuhoudu. Hohhoijaa.
 
Periaatteessa näin. Työskentelen ihmisten kanssa, jotka ovat tekemisissä pelien kanssa. Itse olen kuitenkin suuntautunut enemmänkin noihin tietokonejärjestelmiin.
 
No tukiko jaetun ruudun moninpeliä?
(Ainut asia mikä voisi pelastaa tämän vielä selityksesi perusteella.)
 
Ei löydy jaetun ruudun peliä. En kyllä usko, että se toisi pelastusta tällä kertaa. Kyllä rujolta tuntuisi tästä täysi hinta maksaa. Live on tosin vielä testaamatta, mutta silti.
 
Onko siinä sitä yksinpeliä (tehtäviä). Kun tuolla xbox.com:missa on, että jossain viidakoissa jne. seikkailaan ja oisko se kaksin pelinä niin kuin halossa?
 
Tottakai on, senhän takia tämä tehtiin. Melkein suora "kopiohan" tämä on Condition Zerosta.
 
Ign lukijat antanu 8.9 ja gamespy 4/5. Ei se ihan paska voi olla...Kyllä toi ostaa pitää. Sais tänne tulla hyvissä ajoin arvostelua pelistä.

Nyt on arvostelu ign:issä

Arvostelu
Aika keskinkertaset pisteet, mutta onhan ign ennenkin erehtynyt :) Jos mulla ois vaan live. Mennään sit pelaan tietokoneelle :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom