Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Crackdown 2

Vastaus: Crackdown 2

Uusimmassa Pelaaja-lehdessä on arvostelussa Crackdown 2. Voiskos joku lehden lukenut laittaa arvosanan ja pähkinänkuoren kaikkien kummasteltavaksi tähän ketjuun.
 
Vastaus: Crackdown 2

Uusimmassa Pelaaja-lehdessä on arvostelussa Crackdown 2. Voiskos joku lehden lukenut laittaa arvosanan ja pähkinänkuoren kaikkien kummasteltavaksi tähän ketjuun.

7/10
Miikka Lehtonen
...näkee jo unta kolmososasta. Nälkä kasvaa syödessä!

Sain ylimääräisen koodin jolla voi ladata peliin ainutlaatuiset neljä Agency-issue -haarniskaa (Gold, Gunmetal, Black, Green), koodi lähtee nopeimmalle.

K2X2W-2PX2W-DY4F2-MQRW7-HF2KY
 
Vastaus: Crackdown 2

Nyt olisi "Toy Box" -DLC ladattavissa. Kahta versiota tarjoavat, ilmaista ja maksullista. Maksullisessa versioissa on enemmän tavaraa kuten uusia acheja, uusia värejä. Eroista voi lukaista vaikka täältä:

Grab The Keys To The City In Crackdown 2

Itse latasin tuon ilmaisen makupalan ja noin 10 minuuttia ennätin pelleillä. Lyhyesti, hauskaa oli kuten oletin.
 
Vastaus: Crackdown 2

Juuri vasta hommannut pelin ja muutama tunti takana. Kyllä on hyvä peli, ykköstä tuli pelattua jonkun verran ja voi sanoa ettei tämä aiheuttanut pettymystä todellakaan.

Vielä vaan kun saa vähän porukkaa pelailemaan hyvällä meiningillä niin avot.
 
Vastaus: Crackdown 2

Itsekin poistin itselleni kappaleen Zavvin "pelihyllystä" kun oli tarjouksessa ja nappailee todellakin.

Ostin jonkin aikaa sitten Crackdownin Gigantista about 9,90 euron hintaan ja sitä aiemmin Crackdown-kokemukset olivat pelkästään demosta. Demokin oli aikoinaan ihan ok, muttei jostain syystä säväyttänyt. Pelin kokoversio kuitenkin iski mukavan rennon otteensa ja hauskan hiekkalaatikon ansiosta lujaa. Päätin siltä istumalta, että heti kun Crackdown 2:n saa noin 20 eurolla, niin pistän tilauksen vetämään ja muutaman viikon päästä kakkonen olikin tosiaan Zavvissa tarjouksessa.

Vaikka ykköstä en ehtinytkään läpi pelaamaan, niin sen parissa tuli vietettyä lukuisia tunteja -- muutamia myös co-oppina. Tulipa Toy Boxiakin kokeiltua. Peli tuli siis nähtyä aika perinpohjaisesti. Tästä huolimatta kakkonen maistuu erinomaiselle juurikin samoista syistä, mutta tässä kaikkea on vielä viilailtu entisestään. Käsirysyt toteutettu paremmin (muistuttaa etäisesti Arkham Asylumin mätkintää), lähes kaikkea kadulta löytyvää voi käyttää melee- ja heittoaseina sekä agentilla on entistä enemmän leluja! Nyt kun Toy Box -dlc:kin on julkaistu, niin hyvä paketti koossa.

Crackdownissa on jotain, joka miellyttää tällaisen leikkisän elämyspelaajan mieltä. Sopivan kieli poskessa tehty meininki pitää pelaamisen rentona ja stressiä lievittävänä, mutta haastettakin löytyy. Pelistä löytyy lähes jatkuvalla syötöllä joitain uusia kikkailuja suhteellisen hyvän pelimoottorin ansiosta.

Jotain tällaista siellä pikku-Anssin pään sisällä täytyi liikkua juniorina oikealla hiekkalaatikolla leikkiessä... ;)
 
Vastaus: Crackdown 2

onkos kukaan nyt ostanut ton maksullisen toy boxin? että onko 560pisteen arvoinen?
 
Vastaus: Crackdown 2

onkos kukaan nyt ostanut ton maksullisen toy boxin? että onko 560pisteen arvoinen?

Itse sen verran vähän aikaan pelaillu, ettei koko sisältöä ole päässyt kokemaan, mutta ainakin panssariajoneuvo ja helikopteri on hyvää pelailtavaa. Suihkumoottoripuku on kanssa ihan mukava lisä :p Jossain kohtaa pitäis kokeilla varmaan ajoneuvohippaa, suomalaisia pelaajia tuntuu olevan vaan aika vähän.
 
Vastaus: Crackdown 2

Ei se ollenkaan huono peli ollut. Vähän vaan puutteellinen. "Tehtävät" oli tosi yksitoikkoisia. Luulin aluks, että niitten juttujen kytkeminen ja alueiden valtaus oli jotain sivu juttuja mitä voi tehdä sitten kun huvittaa. Mut se olikin sitten se koko pelin tarina siinä..
 
Vastaus: Crackdown 2

Minusta Crackdown 2 oli erittäin ristiriitainen peli. Pidin demosta todella paljon ja peli oli minulle pakkohankinta kun kunnon tarjoukset tulisi. Sitten kun peliä pelaili eteenpäin niin henk koht alkoi monet pienet asiat tekemään pelistä työlään.

Suurimpana ongelmana waypointtien puute, kartalle ei voinut merkitä suuntaa mitenkään. Sitten sitä opeteltiin suuntaa ulkoa yms, joka alkoi pelin loppupuolella ärsyttämään. Hyppely oli minusta myös välillä vähän kankeaa, kun täysin logiikan vastaisesti tiettyyn reunaan pystyi ottamaan kiinni, toiseen ei. Tekijöiden kiire näkyi kyllä myös siinä, että ruudunpäivitys takkuili ajoittain erittäin pahasti, joka ei muissa peleissä olisi mitenkään haitannut, mutta tämän nopeatempoisissa taisteluissa oli aika suuri asia.

Kuitenkin pelin loppuun pelasin, mutten noita loppuja orbeja jaksanut alkaa kerätä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen. Ehkä sitten 3. osa saa enemmän aikaa ja se hiotaan klassikkoainekseksi. Minun fiilikset pelistä kun tiivisti jonkun arvostelijan sanat "I'd rather be in Panau" :)
 
Vastaus: Crackdown 2

Delugea ja Toy Boxia jakoon tänne myös.

9JD9F-R3TJG-3JDHJ-FKWP7-F?D2Z
MXPPK-9W3?Q-T4F77-3PGD3-H9YVZ
 
Vastaus: Crackdown 2

Delugea ja Toy Boxia jakoon tänne myös.

-R3TJG-3JDHJ-FKWP7-F?D2Z
-9W3?Q-T4F77-3PGD3-H9YVZ

Molemmat mennyt jo, en saanut kumpaakaan. Saaadface
Forza3 koodi on mennyt myös jo, porukka voisi laittaa viestin jos on jo koodin käyttänyt niinkuin Peck4 tuossa yllä hienosti teki, säästää arvaajien aikaa kun tietää että se on viety jo, ugh.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crackdown 2

Kaivoin pelin taas pelattavaksi. Tulkaas mukaan tauhkaamaan! Voisi noita neljän pelaajan achievementteja katsella.

Liveen saa lisätä vapaasti: Peck4

E: Itselläni on siis Toy Boxin ja Delugen maksulliset versiot.
 
Ylös Bottom