Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Crysis 2

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja piavo
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Toivottavasti tämä nyt vastaa tähän peliyhteisön jo kuukausia kuuluttamaan totuuteen siitä, miten pleikkariversio on paska sen takia, ettei sitä näytetä. Jälleen ensiluokkainen esimerkki laumahysteriasta.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Ei tuosta pikkuruudusta juuri mitään saanut selvää, mutta yleisesti näytti ihan hyvältä. Kaukana silti vaikka jostain PC:n Crysiksestä. Mutta tuolta se Xbox-versiokin suunnilleen varmasti näyttää, että eivät ainakaan ole ryssineet PS3-versiota. Mutta enpä näe tuota Uncharted 2:ta tai vaikka Killzone 3:a komeampana, en todellakaan. Tais olla vähän mainospuhetta mukana niissä Crytekin jutuissa, että CryEngine 2 vie konsolit äärirajoilleen.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Tiedä sitten pitääkö paikkaansa, kun en itse noista mitään ymmärrä. Mutta ei tuo nyt huonolta minun mielestä näytä.

[video=youtube;m3NqbguEKYA]http://www.youtube.com/watch?v=m3NqbguEKYA[/video]

"Mazinger dude, the well known wizard from Neogaf has found out the resolution for Crysis 2 PS3 and it runs at a resolution of 1024*720. This is really surprising since Cevat Yerli had boasted that the PS3 version will use the SPU’s power a lot."

http://pds21.egloos.com/pds/201102/25/09/a0037809_4d6761095db8d.jpg
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Ne joilta löytyy PC koneesta vähän puhtia ja kiinnostaa moninpelitunnelmat näin etukäteen voi suunnata selaimellaan tuonne lataamaan moninpelidemon. 2 mappia, pari pelimuotoa ja sitä rataa, jotain käsitystä varmaan saa mitä on odotettavissa runsaan kolmen viikon päästä. Toki PS3 versio on vissiin vähän köpösemmän näköinen, mutta so not! Ainakin omasta mielestä se on pelattavuus, online-toimivuus ja pelimuodot jotka mm. ratkaisee asioita toisin kuin pelin ulkonäkö.

Imuroitu ja asennettu, mutta en ole vielä kerennyt tyypittään. Ehkä laitan pari sanaa kun on kokeiltu. Inhoon kylläkin "toimistotuoli pelaamista" ja PS3 versio on Sulo Vileeninä jo tilattuna kun kerta sai halavalla, joten tuskin jaksan ihan hirveesti selkääni kipeyttää PC-demon seurassa. Mutta koitetaan nyt vähäsen ainakin :)

http://www.geforce.com/#/News/articles/crysis-2-demo
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Inhoon kylläkin "toimistotuoli pelaamista" ja PS3 versio on Sulo Vileeninä jo tilattuna kun kerta sai halavalla, joten tuskin jaksan ihan hirveesti selkääni kipeyttää PC-demon seurassa. Mutta koitetaan nyt vähäsen ainakin :)

GeForce.com - Get the Most Out of Your GPU

Hahaaaaa, pystyin välttelemään inhomani kyyristelyn hiirinäppiksen äärellä. Peli tukee suoraan Xbox 360 ohjainta, joten sain myös Dual Shockin tulille käyttämällä "Motion Joy" ajureita. Mikä hauskinta, niin ohjainkontrollit on TOUDELLA hyvät ja hiirinäppispelaajat on mahdollista haastaa ohjaimella ihan ongelmitta. Tietyllä tapaahan tuo liikuskelu ja pomppiminen on varmasti ainakin äkkiseltään helpompaakin ohjaimella kuin hiirinäppiksellä?

Aiheeseen, eli tosiaan muutaman matsi takana ja oon tosiaan noista kontrolleista aika yllättynyt, nimittäin TOIMII. Aikalailla eri puusta veistetty kuin muut pelit tämä kuitenkin on. Melko suoraviivaista ja hektistä menoa. Homma perustuu järkevään liikuskeluun, nopeeseen ampuskeluun ja nanosuit kykyjen käyttöön taktisesti. Noutaja tulee aika herkästi ja aseilla on kiva ampua. Respat löytyy ainakin näistä moodeista jotka demossa. Supersotilaat on NIIIN vahvoja, että rekyyli ei juuri pääse häiritsemään. Jotenkin tulee Halon pelaaminen tästä etäisesti mieleen. Pleikkarille kun ei Haloa ole, niin otan tämän tyyppisen pläjäyksen avosylin vastaan.

Kyllä meitä nyt hemmotellaan näillä hienoilla FPS peleillä tänä keväänä. Tässä ei ole kunnolla kerennyt vielä toipuun KZ3 mahtavuuden tiimoilta, niin sieltä puskee jo seuraavaa peliä niskaan jota on aivan pakko ehtiä jotenkin pelaamaan! :cool:

Demo starttaa nätillä tutorial videolla, tuon katsominen on ihan hyvä tapa päästä edes vähän kartalle että mikä moninpelissä on homman nimi.

PS. Täytyy nyt toivoa, että EA ei jotenkin ryssi online toteutusta ja partyhommia. Pelissähän on järkevän kokoiset kuuden hengen tiimit, eli ihan sopiva tapaus olisi kaveripelaamiselle mikäli EA:n paskaserverisysteemit vaan tule pilaamaan kaikkea tyyliin MoH.

 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]


Tosi hyvä, koska tässä on nimenomaan peli joka tuntuu paljon paremmalta mitä näyttää. Eli jahka pääsee vähän itse puikkoihin vetään munaravia ja pomppimaan siellä, niin saattaa hyvinkin napata. Videoista se fiilis ei todellakaan etukäteen välittynyt ainakaan meikäläiseen yhtään.

Mitä tulee tuohon artikkelin aiheeseen, niin ei tosiaan tähän peliin millään olisi taipunut Move kontrollit riittävän sujuvasti kun täytyy siellä pomppia ja aika montaa nappia tarvii myös koko ajan painella.

Mutta toivotttavasti joskus innostuvat tekemään tuolla moottorilla esimerkiksi jonkin taktisen FPS-pelin Rainbow Six tai SWAT tyyliin, niin sitten onkin ihan eri tilanne ja Move toisi uutta viehätystä varmasti. Killzone 3 sen jo todisti (Ja jopa Modern Combat halpispeli) että Movella mennään erittäin sujuvasti myös FPS peleissä jatkossa.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]


Luin kans, oli aika negatiivis sävytteinen ja siitä videostakaan ei saanut mitään selvää joka liitteenä. Mutta en siitä nyt ainakaan mitään fataaleja frame-rate droppeja spotannut. Lisäksi koko artikkeli on uskottavuudeltaan vähän huono kun kaverilla ei hajuakaan, että mikä buildi alla. Ei uusi demo ainakaan, koska siinä ei ole tuota mappia ja pelimuotoa mukana. Silti käyttää kuitenkin uutta Xbox demoa referenssiä vertailussaan ihan pokkana -> n00b. Kannattaa vissiin tehdä oma arvio tulevalla demolla mielummin kuin niellä purematta tuon tyyppiset mutuilut.

Mulle olisi oikeestaan aika sama miltä näyttää, kunhan frame rate ja kontrollit olisi vain kunnossa. Ja tuossa PC-versiossa pädillä pelatessa todellakin on! Toivotaan nyt kuitenkin, että ei aivan sysiruma olisi mutta vielä enemmän toivosin, että ei oltas lähdetty grafiikalla leuhuttamaan frameraten ja sitä kautta pelattavuuden kustannuksella.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Nyt on noin 250 tapon verran tuossa PC-demossa otettu tuntumaa pieninä annoksina (pädillä) ja ai että kun maistuu vaan kovasti. Pieni liimatähtäin sinne on laiteltu jopa hiirinäppispelaajia helpottamaan, mutta mistään megaliimasta ei onnekis puhuta ja pelaajalle jää itselleenkin tähtäämistyötä. Ja koska kontrollit on hyvät, niin ampuskelu tuntuu hyvältä ja hauskalta. Ei liian vaikeata, mutta ei liian helppoakaan.

Pelin tempo on aika erikoinen, koska se on sitten oma asia että meneekö koko ajan munaravia ympäri kenttää (sprintti kuluttaa energiaa) vaiko pelaako maltillisemmin ja käyttää energiaa nanosuitin toimintoihin. (näkymättömyys, max armor jne) Hauskahan se on sillä puvulla kikkailla ja ihan uutta juttua tässä että kumpi pelaaja (tai kumpi tiimi) vie taistelutilanteita. Pelkästään perinteinen taitava ampuskelu ei enää riitä tilanteiden klaaraamiseen, vaan puvulla voi ja pitää kikkailla sopivasti. Sitten tuossa on aika selvästi sekin jo selvinnyt, että 1 vs 2 tilanteen jälkeen kyllä useimmiten ollaan ruumiina, eli pelkästään ramboilemalla tuskin pärjää yhdessä hyvin pelaavia taistelupareja vastaan. Harmi, että tiimipelaamista ei pääse PC-versiolla testaan kun ei ole peliseuraa + voiceja, mutta toivottavasti PS3 demolla sitten tämä jo onnistuu.

Demon pelimuodot on siis TDM ja "Crashsite" joka taas periaatteessa on verrattavissa vaikka Halon "Team King of the Hill" pelimuotoon. (tietyllä rajatulla alueella enemmän hengaava tiimi voittaa, alue siirtyilee randomisti eri kohtiin mappia)

Onhan nämäkin hauskoja pelimuotoja, jopa pelkkä TDM koska se eroaa aika selkeesti peruskaurasta nanosuit käytön takia. Veikkaisin, että jostain muista pelimuodoista tulee oma suosikki loppupeleistä. Niistä ei vaan taida olla tarkkaa tietoa vielä, mutta toivottavasti löytyy hyökkäys/puolustus vuorotellen asetelma.

Alunperin muuten olin aika varma, että ei paljon nappaa ja lähinnä vain ärsyttää tollaset supervoimat. Nyt kuitenkin kun päässyt testaan, niin on ääni kellossa muuttunut: aprovaan pukuhommat täysin koska ne tuo uutta juttua pelaamiseen. Tämä peli vetää rehellisesti aika överiksi noiden pukuvoimiensa kanssa, mutta mitä sen sitten väliä on jos vaan on hauskaa pelatessa ja peli muutoin maistuilee!
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Jeps. Jos tänää pääsis latailee ton demon sitte :) Katoin kans et miks hitos ei eile tullu psn storee, mut se oliki jenkkiläs 15. päivä ja euroopas 16. päivä :D
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Jenkkilän storesta tosiaan löytyy, kokoa 1451 MB. Hitaasti soljuu, mutta eiköhän tässä kohta päästä testaamaan ja antamaan kommenttia.

Näyttävät lupaavan demossa olevan Strength, Agility ja Stealth -kyvyt, kaksi 6 vs. 6 karttaa, kaksi pelimoodia, viisi classia (hahmoluokkaa ilmeisesti), kymmenen rankia ja riittävästi aseita. Mukavaa että MP-demoon on panostettu sen suhteen, että karttoja on enemmän kuin yksi. Kooltaan tuskin ovat mitään kovin isoja, jos kerran 12 pelaajaa on maksimissaan.

Edit: PSN:n infossa mainittiin viisi hahmoluokkaa, mutta alkuintrossa taas puhutaan neljästä. Vaikea sanoa vielä mitään, kymmenen minuutin odottelun jälkeen ei löytynyt yhtään pelaajia. Koitetaanpa myöhemmin päivällä uudestaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Pari matsia vedellyt ja eniten ketuttaa se että peli ei pyöri sulavasti. Sillon kyllä kun olet jossain kentän reunassa yksiksesi, mutta kun vähänkin tulee actioniä niin rupeaa tahmaamaan. Vaikka muuten moninpeli vaikuttaakin ihan mukiin menevältä ja yksinpeli kun taas ei kiinnosta pätkääkään, niin mä taidan passata. Ps3 versio kun tuntuu aina olevan vasemmalla kädellä tehty kun puhu on multiplattereista. Eikä tarvi tulla huuteleen että tää oli vasta demo/vanhaa buildia. En vaan usko että se iloks muutuis kokoversiossakaan.

Ja se on 4 classia ja 1 custom class.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

KillingBox pääsit oikee pelaa vai? En ite ainakaa pääse, junnaa tos ja sit pienen ajan pääst tulee connection lost. Jenkkien puolel.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Juu, itsekkin pääsin pelailee, mutta ruudunpäivitys on suorastaa pyllystä! Ei sitä voi edes pelata.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

Samoilla linjoilla muiden kanssa. Ruudunpäivitys kauheaa ja grafiikka.... No sanotaanko näin että tästä ja killzone 3 ei voi puhua samana päivänä. Saisi Crytek hävetä, niiden hehkutus puheiden jälkeen:(
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3 Hype]

GamersMint on kerännyt pienen vikalistan koskien demoa.

* Framerates drops lower than 30 on many occassions.
* The server’s are unstable and laggy
* HUD bobbles a lot.
* The PS3 version runs at the resolution of 1024×720 which is sub-HD and looks poor.
* Some sequences causes temporary freezing issues.
* Hit detection has issues and do not register sometimes
* Broken Melee system
* Matchmaking issues, troublesome to find games.

GamersMint
 
Ylös Bottom