Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Crysis 2

Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Laitampa tähän nyt sitten pari sanaa, vaikka oikeastaan tässä ketjussa olen käsitellyt vissiin suurinta osaa mainituista aiheista enemmän tai vähemmän aiemmissa posteissa...

Juuri tällaista tekstiä kaipailin, kiitokset tästä:) Olit toki aiemmin puhunut näistä asioista, mutta aikaisempia viestejäsi tarkastelematta muistelisin, että kuitenkin pintapuolisemmin. Tuo kommentti socomista oli vain "heitto", ei sinänsä pyyntö vertailla näitä kahta. Pahoittelen huonoa ulosantiani.

Ei ole tullut pelattua tutussa porukassa enempiä sitten socom ykkösen ja näin "yksilöpelaajana" arvostankin peleissä sitä, että niissä pystyy myös selviytymään tietyissä pelimuodoissa yksin fiksusti liikkumalla, miettimällä jne. "Pure-moodista" kyselin siksi, että olen kyllästynyt codeissa kaikenmaailman härpäkkeisiin, streakkeihin, perkkeihin sun muihin säliin, ja täten pelannut niissäkin pääasiassa pelkkiä pure-pelimuotoja.

Ei nyt tarvitse tätä sitten mennä ostamaan, vaan odottelen rauhassa socomin betan ilmestymistä...
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Itse olen nyt peliä pelaillut n. 5h ja todellayvä peli kyseessä siis yksinpelin osalta. Päihittää kilpailijat helposti. Nettipeliin en varmaan edes aio koskea, koska aika ei meinaa tällä hetkelläkään riittää kaikkien hyvien pelien pelaamiseen, mutta oli silti hyvä ostos jo pelkän yksinpelin takia.

Nanosuitin kanssa säätäminen on todella hyvin tehty ja peli tuntuu sopivan haastavalta. Hienointa tuossa nanosuitissa on se, että peliä voi pelata sneakkailemalla käyttämällä cloakia ja silenced weaponeita tai sitten ramboilemalla armorin kanssa. Itse olen päätynyt siihen, että ihmisviholliset tulee hoidettua sneakilla ja alienit tapetaan ramboilemalla.

Pelissä on yksi huono puoli. Kesken kovan tulitaistelun kuolo korjaa aika nopeasti, kun jää seuraamaan upeita räjähdyksiä, luotien lentämistä ja upeita maisemia. Peli vaan näyttää todella upealta.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Läpi painelin heti alusta alkaen Supersoldier-vaikeustasolla. Monta mehevää ja taktista tilannetta tuli vastaan, liukutaklaukselle ja tavaroiden heittelylle ei pahemmin ollut käyttöä. Stealth kill ja headshotit ovat alpha ja omega.

Loistava peli, jäi vain hyvät fiilikset!

Pelistatistiikkoja:

  • Campaign playtime: 11hrs 42min 41sec (luultavasti lähemmä 20h edestä peliä kuitenkin kuolemineen)
    Kills: 765
    Headshots: 527
    Accuracy: 40.96%
    Longest life: 45min 24sec
    Suit usage: Armor 7.6%, Stealth 47.50%, Power 44.89%
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Ite tuli alotettua veteraanilla ja vajaat 9h meni läpipeluuseen. Oikeestaan ainoo rasittava juttu täs yksinpelis oli noi checkpointit, jotka joissain kohdissa oli ehkä turhan pitkillä väleillä ja vielä siten et kuolema korjas just ennen sitä pistettä, mikä antoi sellaisen ylimääräisen vitutuslisän ja vaikeimmalla vaikeusasteella uudelleen pelaaminen vähä jännittää et mitä siitä tulee. Moninpeli ei ainakaan supervoimien kanssa tällaiselle old school pelaajalle ollut sitä parasta hupia. Muuten kylläkin toimi ihan ok, mut lagia oli usein häiritsevän paljon(yllätys yllätys) ja se näkyi statseissa radikaalisti. Ja mikä itseäni harmittaa eniten, niin pure moodi aukeaa vasta todella myöhään. Tarkkaa leveliä en muista mut se oli joko 22 tai 28, mutta kuitenkin yli mun sietokyvyn joten se siitä moninpelistä.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

1.02 pätsi jakelussa. Aika pitkä lista korjauksia yksin ja moninpeliin.

Laitampa samalla vaivalla pari sanaa noista moninpelin pelimuodoista kun tullut jo hieman käsitystä. Aika erityylisiä juttuja. Pelkkä tappo ja lipunryöstö on siellä, mutta ne nyt on niin peruskauraa ettei siitä sitten sen enempää. Crashsite on takuuvarma valinta, ei voi kertakaikkiaan tulla tylsää kun kaikki 6-12 sotilasta taistelee pienen pisteen hallinnasta. Piste siirtyilee randomisti eri puolille karttaa niin on vähän vaihtelua. Tiimipelaamisellekin löytyy vähän tilaa eli joku taho voi jäädä taaemmaksi suojaamaan ja ampuun vihuja vaikka snipalla tai Grendelillä (3 bursteja ampuva kivääri) samaan aikaan kun toinen tiimiläinen änkee vaikka konepistoolin tai haulikon turvin koko ajan ringille. Respat on tässä aina päällä.

Assault on hauska. Nanosuit äijät koittaa päästä hengaamaan data terminaalien viereen joita mapissa on about 5 kappaletta jos en väärin muista. Aseena vaan sattuu olemaan pelkät pistoolit. Puolustavalla tiimillä on kunnon aseet mutta ei nanosuitteja jolloin liikkuminen on hitaampaa ja vähemmän reittejä tietenkin käytössä. Sellaista kissahiiri leikkiähän tuo. Hyökkäyksessä pistoolilla tosi hyvästä paikasta pystyy haastaan puolustajan aseineen varsinkin jos lyö perään tai ruuvaa vaikka päätä ympäri stealth tapolla. Normaalisti kuitenkin hyökkääjien kannattaa pitää matalaa profiilia ja vältellä pakkeja, koska naamaan tulee 1 v 1 tilanteessa yleensä. Kannattaa vaan sluibailla nanosuitin turvin haxaileen niitä koneita ja varsinkin useampaa jos samaan aikaan pääsee vetämään niin oikein hyvä homma. Pitää sitten vaan vaihtaa maisemaa hyvän sään aikana tai ottaa riski ja koittaa yllättää paikalle saapuva vartija.

Extraction vaikutti hyvältä, mutta respat päällä ei ihan hirveesti napannut noin äkkiseltään se muoto. Siinä pitää hakea pakkien basesta pisteestä A tai B joku juttu ja viedä omaan baseen. Respat voi olla päällä tai pois, saattaa olla että toimii paremmin ilman respoja? Pitää kattoo sitten kun se aukee, vaatii ihan tajuttoman levelin ennen kun pääsee testaan. Aika erikoinen ratkaisu pihdata sitä noin.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Miten paljon on pelaajia crysis2 multiplayerissä? löytyykö matsi nopeasti?

Pelaajamääristä ei tietoo. Omalla huimalla parin tunnin kokemuksella ei paljoa odottelua ole tarvittu. Lisäksi peleissä oli paljon suomalaista porukkaa. Yhden hostin vaihdon tähän mennessä kokenut, joten pelit pysyneet kasassa hyvin. Kokemusta tosin vain New Recruit ( Vai mikä se nobo-moodi olika? ) - peleistä. Seuraavalla pelikerralla sitten vuorossa muut pelimuodot & enemmän peliä pelanneet vastustajat. Jännä nähä mitä siitäkin sitten tulee.

Joku kokeneempi Crysis2 pellooja varmaan osaa paremmin vastata noihin pelaajamääriin ja matsihakuun. Tuossa nyt oli vaan nopeasti omat kokemukset asiasta.

MuiSi
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Melko outoa, että kun mulla on Nat tyyppi 2. Niin CoD bops ja mw2 nat type näyttää "Open" ja sitte Crysis 2 näyttää "Moderate".. Käytän siis dmz tällä hetkellä et se pysyis auki.

En sit tiedä vaikuttaako paljonki pelaamisee. Muuta kun et välillä on todella vaikeaa löytää peliä.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Pitkästä aikaa räiskyttelyssä on sitä jotain, kaiketi vanha kunnon alien vs predator (vanhan liiton pc muinaispeli)huokuu ainakin stealth moodilla läpi:) Mutta tuo nettipeli tuntuu niin pirun hankalalta. Kaiketi lagaa kun tuntuu, että pitää ampua scarilla niin mahdottomasti. Melko nuhapyssy. Koitin sitten haulikkoa, että juma nyt lähtee ukkoa tippumaan ja v****t. Räiskin pitkin seiniä ja vaikka mielestäni osuin niin eihän ne mihinkään kaatunut. Pisteitä tuntuu saavan aika nihkeästi ja hahmon kehitys ei nyt kovin nopeaa ole. Itse tasolla 7 ja tuntuu,että porukoilla on jo kaiken maailman moodeja päällä ja torrakot on parempia kuin itsellä. Vissiin pelaavat 7/24.. Armorista ei hirmuista hyötyä tunnu olevan. Porukat vetää stealthilla pääsääntöisesti. No pitää koittaa parantaa. Kaatunut ei ole kertaakaan.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Paras peli pitkää aikaa konsolille. Monimpeli aika surkee mut onneks yksinpeli pelastaa.Ostakaa suosittele..
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

onko crysis2:sta netti peliksi? minkä tasoiseksi luokittelisitte multiplayerin 4-10 asteikolla? jos CoD4 ja BC2 noin 10-luokkaa? arvosteluita katsellut jo monelta sivulta, mutta ei ole tullut mitään suoraa vastausta. olisi hyvä löytää kesäksi joku nettipeli kunnes sitten syksyllä/talvella tulee bf3 ja monet muut.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Mulla ei ainakaan riitä kiinnostusta pelata netissä, kun framerate on täyttä paskaa. Muuten kyllä online puoli on kunnossa ei siinä mitään. Mutta tuo framerate onnistuu latistaan koko fiiliksen siitä.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

onko crysis2:sta netti peliksi? minkä tasoiseksi luokittelisitte multiplayerin 4-10 asteikolla? jos CoD4 ja BC2 noin 10-luokkaa? arvosteluita katsellut jo monelta sivulta, mutta ei ole tullut mitään suoraa vastausta. olisi hyvä löytää kesäksi joku nettipeli kunnes sitten syksyllä/talvella tulee bf3 ja monet muut.

Jos johonkin peliin crysistä vertaisin niin se olisi ehkä halo3. Reachia kun en ole ikinä pelannut.

Mutta vauhti on ehkä vähän kovempi kuin aikaisemmissa haloissa. Tämä eroaa halostelusta lähinnä tuon hahmokehityksen ja mappien osalta. Hahmonkehtys on todella kattava ja avattavaa tuntuu riittävän hyvinkin pitkäksi aikaa ainakin itselleni.

Nämä kyvyt ovat aika suuressa osassa ja osaltaan määrittelevät pelityyliä. Jostain syystä tuntuu että peli on ruvennut pyörimään paremmin mutta voi olla että on tottumiskysymys. Tosin snipan-scopella tai agocilla katsoessa hyytymistä tulee varsinkin jos on cloaked. Ei hyvä juttu ollenkaan mutta jos peli pyörisi kokoajan jouheesti niin voisin suositella jos tykkää halomaisesta menosta. Nyt kaipaisi vielä vähän remonttia. Muuten mielestäni peli ei töki niin pahasti etteikö olisi pelattava. Mua ainakin häiritsee eniten tuo agoc -ja muiden scopien tökkiminen.

Monari arvosana tasan 8.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Omasta mielestäni peli oli tosi pettymys. Grafiikkaa niin hehkutettiin ennen julkkaria ja odotukset oli muutenkin kovat, mutta ei. Ihan tusinaräiskintää jos multa kysytään, ja viimenenkin ilo pilataan sillä että mukaan laitetaan jotain alieneita, joita ilman peli olisi saanut arvosanaksi 7. Nyt saa vain 5.
Peli vaihtuu Socomiin heti kun se julkaistaan.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Olenko ainut, jolla aseiden erot todella tuntuu, vai johtuuko se nettiyhteyksistä? Jokatapauksessa, vaikka olisi armor lock päällä, tuntuu MK. 60 panokset menevän läpi (joka kerta kuollut 2 ammuksesta), ja kun itse yritän SCAR:illa vastaan, menee yli 20 ammusta, eli ihan kuin aseeni ammusten matkaan kuluisi useita minuutteja. Lisäksi hitboxit tuntuu ehkä liian pieniltä, ja kranaatit turhilta... Tuntuu kuin pelihahmojen healt menisi vuoristorataa, joskus pitää lyödä kahdesti, joskus kolmesti ennen kuin vihollinen kaatuu.

Ei tän peluusta tule yhtään mitään ku omien ammusten matkaan kuluu 5 vuotta ja menee ohi, kun toiset taas ampuvat 2 ammusta jollain über aseella jota en voi avata...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Aivan mainio korvike jo tylsäksi käyneelle Black Opsille. Vähän erilaista räiskintää, ja mikä parasta, tässä pelissä ei kämppiä pysty. Hetkiksikin jos laitat munat turpeeseen niin joku spottaa ja pistää kylmäksi. Juuri oikean nopeatempoinen mulle.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Eipähän oo hetkee tullu törmättyä näinkin surkeaan multiplayer peliin. MP ystäville ei voi suositella ja singlekin mediocre. Pretty though.
 
Vastaus: Crysis 2 [PS3]

Onko muiden mielestä tuo kokoversio edelleenkin hiukan suttuisen oloinen? Itsellä asennettu 1.03 päivitys ja ainakin omasta mielestä kuva vaikuttaa todella blurratulta. Eikö pleikassa riitä tehot blurraamattoman kuvan pyörittämiseen vai onko efekti tuossa tarkoituksella?
 
Ylös Bottom