Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

CT Special Forces

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja ShereKhan
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

ShereKhan

New Member
Onko kenelläkään tietoa saako peliä jostain kaupasta Suomesta?

Ilmeisesti peli on julkaistu vain Euroopassa ja on hieman Metal Slug-pelin tapainen, joten pakko tämä on hankkia jos tielle osuu.
 
Täh? Kerran vielä:

Peliä saa ainakin briteistä netin mukaan, mutta Suomessa en ole nähnyt. PITÄISI siis kaupoista täälläkin löytyä, mutta kun en ole missään nähnyt. Eikä se mua auta, vaikka koko muu Eurooppa pelaa sitä tälläkin hetkellä.

Eurooppa-julkaisun totesin eri kappaleessa, tietona että peli on vain Euroopan markkinoilla ja sitä suuremmalla syyllä pitäisi löytyä meidän putiikeista. Peli on siis aika hiljaisuudessa ilmestynyt.
 
Löysin pari päivää sitten aivan sattumalta yhden kappaleen. Todella vähän tästä kuulee missään, mutta ennakkoluulottomasti täytyi peli kokeilla kun kehuja on saanut.

Metal Slugilta on otettu vaikutteita, pelin kehittäjä on ranskalainen LSPgames. Näistä voi vielä kuulua myöhemminkin jotain, peli on kuitenkin ensimmäisiksi peleiksi sen verran hyvä. Haastetta löytyy ja eteenpäin ei voi vain päättömästi juosta, pitää vähän miettiä mitä tekee. Battery save puuttuu ja salasanojakin jaetaan vain kolmen levelin välein, joka lisää vaikeutta ja vähän myös hämää. Järki on kuitenkin pidetty päässä vaikeutta säädettäessä, eikä kyse ole mistään Super Ghouls 'n' Ghosts tyyppisestä haasteesta.

Ehkä tätä jossain kehuttiin vähän liikaakin, mutta GBA:lla ehdottomasti 2D-räiskinnän eliittiä.
 
Ylös Bottom