Dead Island: Riptide

The FinGuy

New Member
Kehittäjä/tuottaja: Techland
Julkaisija: Deep Silver
Genre: avoimen maailman selviytymiskauhu toimintaroolipeli
Julkaisupäivämäärä: 26. Huhtikuuta 2013, eli peli on JULKAISTU.
Alustat: PS3, X360, PC
Pelimuodot: Yksinpeli, Co-Op

Näytä liitetiedosto 11171

Peli on siis jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle Dead Island - pelille. Peli jatkuu suoraan siitä, mihin edellinen osa päättyi. Surkeiden sattumusten sarja osuu pelihahmojen kohdalle ja he päätyvät uudelle saarelle, joka on samalla tavalla täynnä zombeja, niin kuin edellisenkin pelin saari.

Mitään uutta pelissä ei jatko-osaksi hirveästi ole. Pelissä on yksi uusi pelattava hahmo ja uusi saari (tietysti). Jos pelin hankkii samalle alustalle, kuin edellisenkin pelin, niin pelihahmon voi syöttää vanhasta tallennuksesta tähän peliin ja kehitys jatkuu siitä levelistä, jonka pelaaja ehti edellisessä pelissä saavuttaa. Edellisessä pelissä ei voinut läpäisyn jälkeen enää hahmoaan kehittää, joten tämä on sinänsä ihan toimiva idea. Tässä teoksessa pelin läpäisyn jälkeen saari on täysin avoimesti pelaajan käytössä ja hahmon kehitystä voi jatkaa loputtomiin.

Co-Oppia tämä muuttaa hiukan. Jos itse aloitat alusta (siis hahmokehityksen) ja pelikaverisi syöttää peliin vanhan hahmonsa, niin silloin kun taistelette samaa zombia vastaan, niin kumpikin näkee tämän saman zombin omaan tasoonsa sopivana.

Pelissä on myös muuttuva sää, ja säällä on vaikutus pelin kulkuun, ainakin kehittäjien mukaan.

Uutena ajoneuvona pelissä on vene. Pelissä on uusia vihollistyyppejä ja osa näistä tyypeistä elää vedessä, ja niitä vastaan taistellaan veneessä/veneestä.
 

Jogi

Well-Known Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Itselläni loppu tämän pelin pelaaminen alkupuolelle kun rupesi co-op peli kaatamaan client koneita...1..5min peliä ja crash.. pelintekijä ei ole tehnyt asialle mitään ja vaiva jatkunut n. pari kuukautta. Pitäisikö palauttaa kauppaan koko peli :mad:
 

pate74

New Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Ai tälle pelille olikin jo olemassa ketju. Ehdin jo muussa ketjussa muistella virheellisesti toista. Pelasin tämän pelin jo julkaisussa ja tuossa Konsolifinin arvostelussa jo todettiinkin oleellinen. Peli on suoraa jatkoa alkuperäiselle, eikä mikään ole muuttunut varsinaisesti siitä. Eli jos nautit ykkösestä, eikä samanlaisuus/toisto häiritse liikaa niin ihan samat hyvät/huonot puolet näkökannasta riippuen tässä pelissä (yksinpelinä). Jos vielä kolmososa tästä tulee, niin vähintään haluaisin, että miljöö/ympäristö muuttuisi radikaalisti toiseksi. Kyllä trooppiset saaret on nyt viimeistään nähty, jokin urbaani kaupunki tms. olisi vähimmäisvaatimus jatkolle. Itse gameplayssa ei ole mitään vikaa mielestäni.

Pelin lopusta:

Eli taas rantauduttiin uuden saaren rantaan, ei lupaavaa mahdollista jatkoa ajatellen.
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Eikös tämän pitänyt alunperin olla dlc, mutta siitä tehtiinkin itsenäinen paketti kun sisältöä tuli niin paljon. Eli tämän ei ole tarkoitus ollaa dead island 2 vaan pikkasen sama homma kuin vaikka AC: brotherhoodin kanssa. Tai noin ainakin luin gamefaqs:sta. Itse en pelin kehitystä seurannut niin en tiedä mitä tekijät ovat puhuneet.

Itse kuitenkin tykkäsin tästä kovasti. Ykkönen tuli pelattua sam b:llä ja loganilla läpi ja tämän aloitin importatulla loganilla. Ekalla kerralla tein kaikki questit niin aikaakin meni likemmäs 30 tuntia. Toisella kerralla pelasin edelleen loganilla joka jo heti alussa sai maksimi tason ja halusin vaan pelata tarina tehtävät läpi vauhdilla niin aikaa meni ehkä kahdeksan tuntia.

Aloitin vielä johnilla ihan vaan testatakseni millainen se on ja tuli heti pelattua likemmäs kolme tuntia kun se potkiminen oli niin hauskaa.
Jos jotain kiinnostaa niin cdonista lähtee zombie bait edition n.55e hintaan ja ilmaiset postikulut myös. Itse tykästyin tuohon patsaaseen vaikka paikoitellen veri onkin liian kirkkaan punaista, mutta muuten kyllä mukavan kärsineen näköinen torso ja sai siitä pari kivaa kuvaakin otettua jotka siis on tämän videon lopussa:
Lyhyt dead island riptide video sekä kuvia zombie bait patsaasta. - YouTube

Soolona siis olen pelannut joten co-op bugeista en osaa sanoa mitään. Soolona peli tuntuu toimivan kuten pitää. Itse tykkäsin tästä jopa niin paljon, että kunhan goty äänestys tulee niin koitan tämän johonkin kategoriaan ujuttaa.
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Hauska tarjous verkkokauppa.comissa!

Dead Island Riptiden (alustasta tai pelin versiosta riippumatta) tilaajalle kaupan päälle Dead Island Riptide T-paita! Tilauksen yhteydessä tulee syöttää T-paidan tuotenumero, joka on näkyvissä pelin tuotetiedoissa. Koko L.
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Tuttua ja turvallista menoa :D

Pelin PC-versiota olen pelannut ja 5 päivän jälkeen kellossa on jo 18h. Eipä tässä sairaslomilla kauheasti muutakaan ole. No mitä näihin tunteihin on sisältynyt?

Pelin seikkailuympäristöistä menossa on jo neljäs. Aluksi oli tulvan valtaama viidakko, toiseksi tunnelit, tunneleista päästiin ymmärtääkseni jonkilaiseen vankilaan, josta lautta vei selviytyjät Henderson - nimiseen kaupunkiin.
Viidakko oli mukava ja nitroilla varustetuilla veneillä oli helppo liikkua ympäriinsä. Autoja tietenkään unohtamatta.
Tunnelit olivat aivan perseestä, koska eteensä ei nähnyt ilman taskulamppua, ja eihän siinäkään nyt loputtomasti ole virtaa. (tarkoitan siis, että paristojen pitää antaa latautua)
Vankilakaan ei nyt ollut myöskään mikään ihmeellinen. Ensin tapettiin vangit, sitten puolustettiin aluetta zombi-aalloilta.
Mutta Hendersoniin saapumisen jälkeen on ollutkin tuskaan ympäristöjen sokkeloisuuden takia. Karttakin on, kuin jokin Picasson maalaus! :D Kyseinen asia nyt ei sinänsä ole niin suuri ongelma itsessään, mutta kun siihen lisätään addiktio löytää ja suorittaa jokainen sivu questi, niin ei ole enää niin hauskaa! :D

Questit ovat muutamia poikkeuksia lukuunottamatta olleet esineiden noutamista ja saarrettujen ihmisten pelastamista. Mukaan on onnistunut ujuttautumaan muutama zombi-aaltotehtävä ja pari erikoisempaa tehtävää.

John on hahmona aivan mahtava pelattava! Erikoisliikkeitä löytyvät taklaus, juoksupotku, uppercut (eli vasen yläkoukku), zombin päälle hyppääminen ylemmältä tasolta, sekä kiss of the dragon (eli päiden tallominen onnistuu loikkimalla, joka on monta kertaa nopeampaa kuin normaali tallominen). Näiden liikkeiden käyttö tuo nyrkkeilyyn runsaasti lisähupia!

Aseita löytyy tästä pelistä paljon aiempaa monipuolisemmin ja niiden modaaminen on myös monipuolisempaa. Ehdottomat uutuussuosikkini ovat Wolverine-kynnet ja MOOTTORISAHA, johon ei tarvitse löytää erillistä bensaa. Benchissä painat Repair niin tankki on täynnä.

Juonta nyt en ole oikeastaan sen erityisemmin seurannut, koska tiivistettyä se menee kutakuinkin näin: ''Henkilöt joutuvat saarelle, jossa on zombeja. He yrittävät päästä pois ja mukaan tarttuu lisää selviytyjiä.''
Jos joidenkin henkilöiden välille syntyy jotain jännitettä tai jms, niin menee täysin kuuroille korville ja sokeille silmille. Minä haluan mättää zombeja hullunkurisilla tavoilla!

Päätarinasta olen edennyt 67% ja suht suurella luotolla voin sanoa, että kaikki vastaantulleet sivutehtävät on suoritettu.

Mitään pelikokemusta pilaavia bugeja en ole kohdannut. Yksi raivostuttava asia kuitenkin on. Sammutan siis tietokoneen joka kerta, kun en sitä enää käytä. Kuitenkin tietokoneen käynnistyksen jälkeen minun on käynnistettävä peli aina kahdesti, koska ensimmäisellä kerralla peli kaatuu aina. Pääsen pelaamaan, kun käynnistän pelin uudelleen. Kuitenkin, jos siis en pelikerran jälkeen sammuta tietokonettani ja alan pelaamaan, niin peli käynnistyy juuri niin kuin pitääkin. En tiedä onko asennuksessa Steam tehnyt jonkun kämmin, mutta en jaksa välittää. Menee tämä näinkin.

Tuota pikkuseikkaa lukuunottamatta pelikokemus on ollut hupaisa. Tässä pelissä mätkitään zombeja ja se on toteutettu loistavasti! :)
 

pate74

New Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Aseita löytyy tästä pelistä paljon aiempaa monipuolisemmin ja niiden modaaminen on myös monipuolisempaa. Ehdottomat uutuussuosikkini ovat Wolverine-kynnet ja MOOTTORISAHA, johon ei tarvitse löytää erillistä bensaa. Benchissä painat Repair niin tankki on täynnä.
Ah, omassa läpipeluussa ihmettelinkin, miten moottorisaha vaikutti niin hyödyttömältä. Eli sitä olisi pitänyt ladata benchissä. Noh, kun lisäsi katana-miekkaan sähköt, niin sillä rellisti ongelmitta pelin loppuun saakka :D
 

The FinGuy

New Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Ah, omassa läpipeluussa ihmettelinkin, miten moottorisaha vaikutti niin hyödyttömältä. Eli sitä olisi pitänyt ladata benchissä. Noh, kun lisäsi katana-miekkaan sähköt, niin sillä rellisti ongelmitta pelin loppuun saakka :D

Tästä syystä näitä foorumeita löytyy. :D

Pistän sen verran vielä omasta peluusta päivitystä, että tänään onnistuin löytämään tuon pulttilukkoisen tarkkuuskiväärin ja se nousi heti omaksi suosikiksi! Sinänsä harmi tuossa, että lipasta ei ole. Aseeseen lykätään yksi luoti, se ammutaan ja ladataan uusi kuti sisään. Mutta se fiilis, kun nappaat korkeasta tornista zombi-headshotin, ei ole parempaa! Tietty hieman vahvemman tyypin zombit kestävät useamman osuman myös päähän, mutta Infectedit ja Walkerit kokevat kuoleman yhdestä osumasta.

Voin pistää spoileriin tämän sijainnin.

Tunneleiden jälkeen siirrytään alueelle, josta päästään lautalla Hendersoniin. Täällä kyseisellä alueella Prisonerit käyvät pelaajan kimppuun. Kun pelaaja on tappanut Prisonerit alkaa Area Defence - tehtävä. Tämän puolustettavan rakennuksen vieressä on pylväs/torni, jonka nokassa on lava-auto. Tikkaat pylvään nokkaan löytyvät pylvään takaa. Kivääri on auton lavalla.

Tarinasta en edennyt tänään lainkaan. Kahden tunnin aikana ehdin suorittaa loput auki olevat sivutehtävät loppuun. Tällä hetkellä siis 40 sivutehtävää suoritettuna + 67% tarinasta. Tarkoitus olisi seuraavaksi siirtyä Military Baseen.
 

Jogi

Well-Known Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Tästäkin tulossa nyt lähipäivinä remasterointi ja vähän aikaa sitten oli mielessä että josko nyt tulisi pelattua Riptide läpi kun edellisessä yrityksessä homma kaatu teknisiin ongelmiin.
Mutta sitten... https://twitter.com/deadislandgame/status/735563936150528001

Eli julkaiseevat ps4 version siten että kokoelman Riptide on vain DL koodi eli fyysistä kopiota on turha yrittää myydä pelin pelaamisen jälkeen :( että se siitä sitten ellei levy versiota saa parilla kympillä. Diginä ennakkohinta näyttää olevan 40€ mutta eipä tuosta tulisi muuta kuin Riptideä pelattua niin tulee aika hintavaksi..
 

Miika_-

Well-Known Member
Vastaus: Dead Island: Riptide

Näyttää siltä että sieltä on tulossa semmonen 30fps Remasterointi, tämä kyllä houkutteli eka mutta nyt kun on selvinnyt että ei saatu 60fps Remasterointia niin jää hommaamatta:

[video=youtube;6nQ1OajkMn8]https://www.youtube.com/watch?v=6nQ1OajkMn8[/video]
 
Ylös Bottom