Death Stranding

Aksu

Well-Known Member
Huikea biisi, pitkästä aikaa ite odottaa peliä, luotto kojimaan on uskomattoman kova, en pelkää yhtään että peli ois paska!
 
Viimeksi muokattu:

Huliulikopteri

Active Member
Kieltämättä alkanut vaikuttamaan vuoden mielenkiintoisemmalta peliltä, joten kyllä fyysinen versio lähtee ostoon. Kuitenkin takaraivossa on pieni pelko. Kun MGSV oli tosiaan vähän pettymys itselle kuten myös moni muukin peleistä nykyään.
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Näyttää kyllä hyvältä ja konsepti on mielenkiintoinen, mutta odottelen varauksella. Kojiman pelit ovat aina olleet hieman liian "outoja" omaan makuun. Metal Geareissa ongelmat ovat usein olleet jaksotuksessa. Välivideoiden pituus ja määrä. Sitä kautta sitten pelaaminen ja sen laatu.

Tämä onneksi videoiden perusteella on jotain muuta kuin Metal Gear Solid 2.0, joten toivottavasti Kojima on hypännyt ihan reilusti ulos mukavuusalueeltaan. Silti, vähän tästä on edelleen jäänyt fiilis postapokalyptisestä kävelysimulaattorista. Toivon, että olen väärässä.
 

Ippenator

Well-Known Member
Voi jumalauta, jos tämä pitää paikkaansa :D Nyt mennään sellaiselle tyhmyyden asteelle, mikä kolahtaa meikäläisen makuhermoon.
Ja minulle tämä on juuri punainen vaate tämän kaltaiseen erittäin tunnelmalliselta vaikuttavaan peliin. Hyi helvetti miten onnetonta huumoria - erityisesti tämän kaltaiseen peliin. Nämä vastaavat jutut laskivat itselleni roimasti aina kättelyssä myös Metal Gearien immersiota ja tunnelmaa. Hitto soikoon tuon Kojiman idiotismi-huumorin kanssa! Fetissi tuntuu äijällä tällaiseen olevan, valitettavasti.
 

Ippenator

Well-Known Member
Kojiman huumori on aina toiminut täydellisesti enkä usko että se tässäkään pettää.
Omasta mielestäni juuri tuo Kojiman huumori on typerää. Ei naurata pätkääkään, ja vain pilaa hänen peliensä tunnelmaa törkeällä tavalla. Mutta toki itse kukin tykkää mistä tykkää. Minulta kuitenkin ISO peukalo alaspäin tällaiselle.
 

Renebauman

Well-Known Member
Yhdestäkään Kojiman pelistä en ole kauheasti tykännyt, ei vaan jostain syystä ole kolahtaneet.. Tämä vaan näyttää niin sekavalta tapaukselta, että piti ennakkotilata.. Voi olla kova pettymys tai sitten kolahtaa kunnolla, mielenkiinnolla odotan kyllä..
 

Ippenator

Well-Known Member
Kojiman huumori on nimenomaan se syy miksi hänen pelejään rakastetaan niin paljon.
Ja yksi syistä, joiden vuoksi en olekaan pitänyt hänen peleistään. Toki teennäiset juonet ja hahmot ovat olleet kuitenkin se pääsyy, miksi jokainen Kojiman peli ensimmäisen Metal Gear Solidin (joka sekin oli sinänsä erittäin meh-kokemus) jälkeen on jäänyt kesken yleensä muutaman tunnin pelaamisen jälkeen. Tälle pelille oli kuitenkin itselläni (ja on toki vieläkin periaatteessa) kovat odotukset tuon hienosti luodun tunnelmallisen sci-fi-ilmapiirin ja lapsellisten vaklausleikkien jättämisen takia. Nyt vain on alkanut huolestuttavia elementtejä ilmaantumaan monotoniselta vaikuttavan pelirungon sekä nyt tämän typerän Kojima-huumorin jatkumisen suhteen. Kai tämä silti tulee kättelyssä ostettua, kun tuon Kojima-huumorin ulkopuolinen tunnelma vaikuttaa tässä kyllä todella upealta.
 

OK

Well-Known Member
Kojiman huumori on nimenomaan se syy miksi hänen pelejään rakastetaan niin paljon.
Jep. En ole vielä(kään) varma kolahtaako Death Stranding omaan makuhermoon, mutta arvostan että Kojima kulkee omia polkuja. Jos haluaa seurata kuivaa black-ops meininkiä, missä yrmynaamat puhuvat vakavia, niin on aina löytyy Tom Clancy pelit.
 

Aksu

Well-Known Member
Kojiman peleissä on aina se vakava puoli/sanoma, mitä kevennetään pienellä huumorilla.
Vaikkapa tästä julkaisutrailerista ei kyllä löydy huumoria edes suurennuslasilla, vaan tunnelma on jopa hieman epätoivoinen.

 
Ylös Bottom