Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Demon's Souls -peliapu

Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Alussa saat valkoisen ja sinisen kiven. Mistäs tuon mustan kiven saa? Wikissä oli että tappamalla black phantomin. Eilen sain ensimmäisen aaveen tapettua, mutta tämä tippui reunalta laavaan. Eipä siitä mitään kiveä herunut. Olisko kivi löytynyt jäänteistä?
Onko tuo hirveä lagi yleistä kun iskut tulee perille vaikka kaveri on 10m päässä?
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Mustan kiven saa ihan joltain NPC:ltä. (Muistaakseni vasta 2 maailmassa) En muista täsmälleen että mistä mutta kummiskaan kiveä ei saada toiselta pelaajalta. Ja lagia en ole itse hirveästi huomannut. Positiivisesti olen yllättynyt yhteistyöpelin ja PvP:n kohdalla. Yhden kerran vain ihmetytti kun iskut tuli suojauksen läpi aivan ihmeelisesti.
Pziuz: Itse en oikeastaan boostinut yhtään ekalla pelikerralla ja aina kun pääsin johonkin uuteen paikkaan niin kyllä sieltä aina löytyi joku ansa tai ihme vihu joka sai mut haamuksi. Tykkäsin pelin haastavuudesta enkä halunnut pilata sitä grindaamalla. En ole koskaan ymmärtänyt sitä kun kaverit grindaa, vaikka final fantasyissa, muutamia tunteja jonka jälkeen pelissä ei ole enää yhtään haastetta ja taas kun tulee joku bossi jolle ei pärjännytkään "massa on voimaa" periaatteella niin taas grindaamaan... Nyt kun peli on vedetty läpi tuskan ja hien kautta niin olen kyllä valmis antamaan täysillä selkään tällä kertaa ja kaverin kanssa grindataan oikein olan takaa. o/
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Itse en tosiaan tykkää noista isommista aseista, niiden hitauden takia. Nyt käytössä Crescent Falchion+1, joka tuntuisi olevan ihan asiallinen.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Positiivisesti olen yllättynyt yhteistyöpelin ja PvP:n kohdalla. Yhden kerran vain ihmetytti kun iskut tuli suojauksen läpi aivan ihmeelisesti.

Pelissä on yksi ase joka lyö kilven ja suojauksen läpi. Tätä käyttää Garl Vinlandin sisko jonka mustan haamuversion tappamalla saa kyseisen aseen. Blind - Wikidsouls
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Tänään ekan kerran peli läpi, ja ilman taikoja! ;) Soul level81.
Nyt uudessa pelissä ajattelin, että voisi keskittyä jo taikojen hankintaan, kun varsinkin tuo soulsucker kuullostaa hyvälle.
Myös armoton sormuksien ja erikoisaseiden metsästys alkaa. Ärsyttää vain kikkailla tuolla world tendencyllä. Olisiko jollain heittää hyviä vinkkejä, millä sen saisi mahd nopeasti muuttumaan suuntaan ja toiseen?
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Ärsyttää vain kikkailla tuolla world tendencyllä. Olisiko jollain heittää hyviä vinkkejä, millä sen saisi mahd nopeasti muuttumaan suuntaan ja toiseen?

Mustaan suuntaan saa helposti niillä henkiinherätyskivillä. Tapat itsesi, herätät henkiin ja tapat uudelleen. Muutaman kuoleman jälkeen maailma on musta. Valkoiseen ei sitten ole kikkoja, joten kannattaa aloittaa siitä.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Siis saako ton hahmon jäätymisen jollain kilvellä,haarniskalla,kivellä,stamina pätsillä jollain pois. Ei paljon naurata kun perus solttu voi yhdellä potkulla viedä kaiken staminan ja siinä pitää vain katsella , kun se saa rauhassa iskeä 80% elkeistä.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Siis saako ton hahmon jäätymisen jollain kilvellä,haarniskalla,kivellä,stamina pätsillä jollain pois. Ei paljon naurata kun perus solttu voi yhdellä potkulla viedä kaiken staminan ja siinä pitää vain katsella , kun se saa rauhassa iskeä 80% elkeistä.

Potku on (ilmeisesti) sellainen hyökkäys, joka horjuttaa kyvyistä ja varusteista huolimatta. Sama kuin niillä punasilmäisillä ritareilla kilvellä lyönti. Tosin hyvän stamina regeneraation omaavat hahmot ehtivät osuman jälkeen vielä väistää.

Kantamahan noissa potkuissa ei ole pitkä, että tarkkana vaan :)
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Ärsyttää vain kikkailla tuolla world tendencyllä. Olisiko jollain heittää hyviä vinkkejä, millä sen saisi mahd nopeasti muuttumaan suuntaan ja toiseen?

Tuossa Celebros jo antoi pientä vinkkiä tuohon World Tendencyn muutteluun, mutta tässä nyt jotain lisää. Nämä vinkit ovat siis suoraan Atluksen oppaasta. Ja sellaisen neuvon antaisin heti ensimmäiseksi että kannattaa pelata WT ja CT eventejä tehdessä aina offline moodissa, koska online moodi voi yllättäen muuttaa ainakin WT:n itsestään neutraaliksi ja muut pelaajat voivat sekoittaa peliä esim. tappamalla Primeval Demonin sinun pelistäsi.

World Tendencyn kaikki eventit ovat mielestäni kaikkein helpoin saada yhdellä pelikierroksella ensin suntaamalla Pure Blackiin ja sen jälkeen Pure Whiteen. Miksi? Koska Pure Blackistä saat jo Black Phantomin ja Primeval Demonin tappamalla WT:n suoraan Almost Whiteen ja tämän jälkeen tapat yhden Major- tai Archdemonin ja WT onkin jo Pure White. Toki Pure Whitesta saat Pure Blackiin WT:n ihan vain itseäsi tappamalla fyysisessä ruumiissa, mutta tämä vie mielestäni turhan paljon Revive Stoneja (en muista oikeaa nimeä tähän hätään, mutta jokainen tietää mitä tuolla tarkoitin). Ja nuo Black Phantom ja Primeval Demon kannattaa jokatapauksessa tappaa joten mielestäni on järkevintä tehdä WT eventit tuossa järjestyksessä.

Eli WT eventit kannattaa yksinkertaistetusti tehdä näin:
1. Alun neutraali WT itsemurhilla Pure Blackiksi
(Muista käydä jokaisen kuoleman välissä kerran Nexuksessa, jotta WT päivittyy ennen uutta kuolemaa tai muuten peli laskee vain yhden kuoleman!)
2. Teet kaikki Pure Black eventit
3. Tapat Black Phantomin, Primeval Demonin ja yhden Major- tai Archdemonin
(Muista tappaa sekä Black Phantom että Primeval Demon ilman että käyt välissä Nexuksessa, jotta WT ei päivity tai Primeval Demon katoaa!)
4. Teet kaikki Pure White eventit

Character Tendencyn eventit taas on mielestäni helpoin tehdä päinvastaisessa järjestyksessä eli ensin Pure White ja sitten Pure Black. Miksi? Neutraalista Pure Whiteksi CT:n saat tappamalla jokaisen maailman Black Phantomin (tarkennettakoon että tässä viestissä olen jokaisella kerralla Black Phantomeista puhuessani tarkoittanut sitä jokaisen maailman uniikkia Black Phantomia, joka ilmestyy WT:n ollessa Pure Black ja WT:n ollessa Pure White sama henkilö ilmestyy joko fyysisessä ruumissaan tai Blue Phantomina) ja tehtyäsi Pure White eventin tapat NPC hahmoja kunnes CT on Pure Black (tähän riittää muunmuassa jokaisen maailman kauppiaan tappaminen, mutta jos jostakin syystä tahdot pitää jonkin kauppiaan hengissä ja päätät tappaa väkeä Nexuksesta niin tarkista keiden pitää olla hengissä, jotta voit suorittaa Pure Black eventin). Jos Pure Whiten hankkiminen Black Phantomeilla epäonnistuu niin ainoa tapa saada Pure White CT on online moodissa tappamalla pelaajien ohjastamia Black Phantomeja.

Yksinkertaistettuna siis näin:
1. Neutraali CT Pure Whiteksi tappamalla kaikki viisi Black Phantomia
2. Teet Pure White eventin
3. Tapat NPC hahmoja kunnes CT on Pure Black
4. Teet Pure Black eventin
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Mikä mahtaa olla voima/paino -suhde "kevytjalkaisuuteen"? Omalla hahmolla str20, end20, dex20. Haarniska on orkkis mikä tepple knightilla on.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Mikä mahtaa olla voima/paino -suhde "kevytjalkaisuuteen"? Omalla hahmolla str20, end20, dex20. Haarniska on orkkis mikä tepple knightilla on.

kun equip paino on alle puolet maksimista niin hahmo liikkuu nopeampaa. Voi olla myös että hahmo nopeutuu entisestään kun paino tippuu alle 25%

raskaimmilla haarniskoilla ei yleensä voi nopeasti liikkua ellei löydy ring of strenght sormusta joka nostaa tätä maksimia huomattavasti korkeammalle.

Tosin raskaalla haarniskalla ei tee juuri mitään, parempi hakea joku kevyt haarniska sillä viholliset tekevät usein niin paljon vahinkoa että on parempi olla nopea ja väistää kuin yrittää ottaa sitä epätoivoisesti vastaan. Second chance auttaa mukavasti myös hengissä pysymisessä mikäli tähän ryhtyy.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Vinkki jota en laita spoilereihin: Älkää lyökö niitä NPC-hahmoja kaupungissa... Ainakaan montaa kertaa... :D Ei ole hyvä tämä. Saattaa mennä peli lähes pilalle. Onneksi oli vasta kolmisen tuntia mittarissa priestillä.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Ja semmonen vinkki että pitäkää huolta siitä tunarista! Joka pelastetaan jo ekassa paikassa. Jos haluatte erään trophyn ja hyvän esineen elkää antako sen kuolla. Tai jos se kuolee niin ottakaa talteen siltä se esine minkä se tiputtaa. Ite ekalla kerralla menetin sen jo 1-1:ssä aivan tietämättäni kun se lähtee haahuilemaan omin päin ja ei kai sit osaa pitää itsestään huolta vaikka runekilpi ja -miekka löytyy... Ja taas NewGame+:lla se taas pääsi kuolemaan sillä aikaa kun pelastin erään neidon pulasta...
Päädyin siihen että aloitin pelin alusta ja tapoin sen nulikan heti kättelyssä.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Voi pojat että hermoja koeteltiin 1-4:ssa.
Kun viimein sain tapettua ne kolme black phanttomia, joista se towershield -haamu rikkoi kaikki aseet ja haarniskat (iso lasku tuli prkl! :mad:), menin töhöilemään itseni hengiltä niihin punasilmäknighteihin. Noin 30k sielua jäi verilätäkköön kun lähdin niitä hakemaan, mutta eikös samainen punasilmäknight pistänyt ilmat pihalle toistamiseen. Että sinne meni sielut, joita säästelin seuraavaan päivitykseen.
Hajoaako vastustajien varusteet?
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Olen tässä miettinyt vähän aseen päivittämistä/vaihtamista. Olen tähän asti vihtonut ympäriinsä Wandererin aloitusaseella, Falchionilla ja päivittänyt sen +6:en asti. Kris Bladea olen käyttänyt vähän tarpeen mukaan jos vastustajat kestävät reippaasti fyysistä kuritusta, sen damage ei kuitenkaan ole kovinkaan ihmeellinen, eikä sitä kai oikein saa päivitettyäkään.

Tuon Falchionin saisi nyt päivitettyä näppärästi Moon Falchioniksi, jossa olisi suht mukavasti niin fyysistä kuin magic -vahinkoakin. Toisena vaihtoehtona harkitsin Winged Spearin päivittelyä johonkin suuntaan. Suurin osa stattipäivityksistä on tähän mennessä tullut käytettyä strenaan, intelligenceen ja magicciin. Strenaa lähinnä että saisi sen Purple Flame Shieldin jossain vaiheessa käyttöön. Samoin niitä isompia miekkoja olisi mukava kokeilla.

Vai pitäisikö vain edetä nykyisellä miekalla ja odotella Rune Swordin tai jonkun vastaavan löytymistä?
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Mitäköhän tossa nyt tapahtui. Olin tuolla 3-2:n "suolla", ja yllättäen yhdestä skorpioniotuksen iskusta meni kaikki varusteet rikki. Osan olin juuri korjannut ja nyt pitäis pierasta jostain 10k sielua että saisi korjattua nuo uudestaan
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Mitäköhän tossa nyt tapahtui. Olin tuolla 3-2:n "suolla", ja yllättäen yhdestä skorpioniotuksen iskusta meni kaikki varusteet rikki. Osan olin juuri korjannut ja nyt pitäis pierasta jostain 10k sielua että saisi korjattua nuo uudestaan

Sieltä kolmosmaailmasta löytyy niitä pallomaisia isoja otuksia (horde of prisoners), joilla on käsiä ja ampuu vissiin soularrowia. Niitä ei pidä mennä koputtelemaan lähietäisyydeltä, sillä nämä veikot korrosoivat varusteesi ---> skorppari tuhosi lopullisesti. Nuolia tai taikoja kehiin, niin näistä selviää.
 
Vastaus: Demon's Souls -peliapu

Omat hyväksi todetut buildit:

Battlemage:
Vitality - 50 (Tämä siksi koska 49 pisteen lisäys antaisi vain säälittävät 400hp lisää)
Intelligence - 18 (Yli 100 manaa second chancen loitsimiseen + cursed weapon *drooooolsss*)
Endurance - 40 (tällä saa 160 staminaa joka on maksimi + riittää hyvin kohtuu panssareihinkin)
Strength - 30 (Tower shield ja Meat cleaver)
Dexterity 24 (White bow + nostaa meat cleaverin lämää)
Magic - 18 (talisman of beast nuff said)
Faith - 18 (Second chance)
Luck - 7 (tää ei oo luckki buildi)

(tämä ei ole 712 sl buidi vaan pvp buildi jonka level cappi on yleensä 120 levelin luokkaa)

Varusteet:
Meat Cleaver
Scraping spear (Babys nail)
Tower shield
Talisman of beast

Sormukset:
Ring of Great Strenght
Cling ring (Vapaa valintainen kehossa)

Silver Coronet
Ancient King set

Testaukset kertovat, että tää totaalisesti ownaa pvp:ssä damage hipoo pilviä ja meat cleaverin voit enchata vielä vapaa valintaisesti cursed, magical tai light weapon taialla sairaanloiseen lämään.
Tower shieldi blockkaa totaalisesti miltei kaiken pelin parhaimmalla hit res arvolla ja kevyt panssari antaa maksimaalisen ketteryyden.

Ps: suosittelen pitämään mukana myös poison cloud taikaa ;)

Taktiikka:
Meat Cleaver on HIDAS turha käyttää lukitusta pvp:ssä yksi backstappi cursed weaponilla enchattuna tappaa KAIKEN näillä leveleillä
Ennen lähitaisteluun siirtymistä loitsi itseesi second chance, cursed weapon ja viholliseen poison cloud tämän jälkeen nosta kilpi ja piikitä vihollisen armorit hajalle keihäällä jonka jälkeen yksi isku meat cleaverillä dual wieldillä hoitaa homman kotiin xD
 
Ylös Bottom