Destiny: Klaanien haku ja mainostus

Defir

New Member
#21
Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

Hei olemme tuore suomalainen klaani Insomn1a ja rekrytoimassa pelaajia Destiny2 (pc) varten, mutta löytyy meiltä myös ps4 puoli. Tähtäimenä hyvä tiivis porukka jonka kanssa mm. raidata/grindata/pvp huumorillahöystettynä. Tarkoitus olisi myös saada hieman porukkaa kasaan ennen julkaisupäivää ja tutustua toisiimme käyttäen Discordia, joten rohkeasti odotukseen mukaan. https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupId=2093157
 
#22
Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

morjens. viime viikolla perustettu ps4 kaveriporukka klaani jossa melkein kaikki pelaajat kokeneita destinyn pelaajia. nyt olis oiva tilaisuus liittyä seuralliseen joukkoon! pelaajat ovat todella aktiivisia ja auttavia. huumoria ja hauskoja pelihetkiä luvassa :) ikää porukalla on reippaasti yli 20 ja porukka pelaa aamulla päivällä illalla ja yöllä riippuen töistä :)

https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2336081
 
#23
Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

Mo,

41 vuotias Destiny 2 nobo (pelannut pelisarjaa muutaman päivän) etsii klaania. Mikäli joku varttuneempi porukka kelpuuttaa mukaan olisi kiva :).
Pelisarjaa en ole pelannut kuin muutaman päivän niin ymmärrystä klaanilta tarvitaan :). Viestiä voi laittaa pleikalla tai privaa tänne.

Psn hemppa.
 
Ylös Bottom