Destiny: Klaanien haku ja mainostus

Keskustelu osiossa 'Destiny' , aloittajana Foeman, 06.09.2014.

 1. Defir

  Defir New Member

  Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

  Hei olemme tuore suomalainen klaani Insomn1a ja rekrytoimassa pelaajia Destiny2 (pc) varten, mutta löytyy meiltä myös ps4 puoli. Tähtäimenä hyvä tiivis porukka jonka kanssa mm. raidata/grindata/pvp huumorillahöystettynä. Tarkoitus olisi myös saada hieman porukkaa kasaan ennen julkaisupäivää ja tutustua toisiimme käyttäen Discordia, joten rohkeasti odotukseen mukaan. https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupId=2093157
   
 2. JormaOch

  JormaOch New Member

  PSN:
  Jorma
  Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

  morjens. viime viikolla perustettu ps4 kaveriporukka klaani jossa melkein kaikki pelaajat kokeneita destinyn pelaajia. nyt olis oiva tilaisuus liittyä seuralliseen joukkoon! pelaajat ovat todella aktiivisia ja auttavia. huumoria ja hauskoja pelihetkiä luvassa :) ikää porukalla on reippaasti yli 20 ja porukka pelaa aamulla päivällä illalla ja yöllä riippuen töistä :)

  https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2336081
   
 3. Hemppamies

  Hemppamies New Member

  PSN:
  hemppa
  Vastaus: Destiny: Klaanien haku ja mainostus

  Mo,

  41 vuotias Destiny 2 nobo (pelannut pelisarjaa muutaman päivän) etsii klaania. Mikäli joku varttuneempi porukka kelpuuttaa mukaan olisi kiva :).
  Pelisarjaa en ole pelannut kuin muutaman päivän niin ymmärrystä klaanilta tarvitaan :). Viestiä voi laittaa pleikalla tai privaa tänne.

  Psn hemppa.
   

Jaa tämä sivu