Diablo 2 Resurrected

Mathael

Active Member
Niin ei kait ne ole pelkästään näiden tuomittavien toimien takia WoWia jättänyt, peli nyt on vaan mennyt paljon huonompaan suuntaan niistä loiston ajoista. Toki asiakkaat voi äänestää rahalla ja jättää ostamatta activision-blizzardin pelejä se on hyvä keino muuttaa asioita. Parasta tässä jutussa on kuitenkin että asiat on tullut julkisuuteen. Nämä eettiset asiat on kovin hankalia kuluttajan kannalta esim. vaatteiden osalta sie jossain hikipajoissa lapset tekee meitin länkkärien T-paidat nälkä palkalla, et me saadaan ne sit halvalla jne. Toki tämä blizzardin juttu nyt on vähän eri mut kuitenkin. No rupee meneen vähän ohi aiheen. Onneksi jokaisella pelaajalla on mahku vaikuttaa lompakolla. Itte nyt pelin kuitenkin ostan koska tuskin kaikki blizzyn työntekiät on vastuussa tästä.
 

gherbaru

Well-Known Member
Ihan yleisesti saa nähdä moniko jättää ostamatta kun esimerkiksi myös näitä isoja WOW striimaajia lopettanut sisällön tekemisen


En jaksa uskoa, että monikaan jättää ostamatta peliä tai lopettaa pelin trendaavan tubettajan vuoksi. Muille kuin someaktiiveille firman boikotointi tuskin tuo lisäarvoa. Kotisohvalla kun ei tarvitse mainostaa omaa moraaliaan kenellekään.

Eiköhän tätä samaa juttua kohta leviä muistakin alan firmoista.
 

Doctor Pepper

Well-Known Member
Aiemmin ei tosiaan nuo protestit paljoa vaikuttaneet, mutta nykyään streamaajilla on niin suuri vaikutus, että myynnit voivat laskea. Kohtahan se selviää ja jos nyt tulee takkiin, varmaan painetta muutokseen tulee sitten taas enemmän, joten ostopäätöksellä voi vaikuttaa tilanteeseen minimaalisesti. Itse en kyllä jättäisi mitään ostamatta vaikka en ahdistelusta ja sikailusta pidäkään. Melko monen tuotteen taustalla on jotain epäeettistä ja suurin osa siitä ei tule koskaan julkisuuteen.
 

Mathael

Active Member
Tässä jo pikkusen tutkaillu et millä classilla lähtee sit liikkeelle. Siitä on niin pitkä aika kun on viimeksi peliä pelannut.

 

Miika_-

Well-Known Member
Kaikki alustat paitsi Switch. Jostain syystä Nintendon konsolilla ei päästä ennakkotestailemaan. Vähän tulee mieleen, ettei kannata ostaa ainakaan tuota versiota ennen arvosteluja.

Hyvä huomio, itse ajattelin Switchille tämän ostaa joten ollaan varpaillaan vielä.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Kannattaa tsekata jos harkitsee mille alustalle pelin hommaa, tai oikeastaan millä ohjaustavalla sitä pelaa. Ainakin aikasemmissa testeissä ohjain on ollut paljon parempi vaihtoehto, onko asiaan tullut muutosta se nähdään vkl.

 

DestiZ

Well-Known Member
onkohan tähän luottamista. eli meinasi sitä että katselet jotain streamaajaa jolla dropit niin 2.5h niin saat ilmaisen beta early accessin, olisi kyllä loistava homma jos asia on noin.

To get free Diablo II Resurrected beta key, link your Battle.net account with Twitch to enable Twitch Drop rewards. After that, once the Diablo 2 Resurrected Beta Early Access will start, watch streamers in Diablo II: Resurrected category for at least 2.5 hours to get a free access to the beta.

edit.

näköjään pitää paikkansa. loistava homma! :). tosin koskee vain pc versiota.

 
Viimeksi muokattu:

Frogger

Active Member
Toimiiko jollakin Beta xsx:llä? Kaatuu Login Agreement jälkeen heti mulla.
 
Viimeksi muokattu:

Mathael

Active Member
Ittellä beta kanssa sekoilee series s pelaan. Heti siinä kun servut aukes niin toimi, sit tuli joku 5 gigan päivitys ja nyt ei enään pääse peliin. Pitää aamulla koittaa uudestaan.
 

Huttu

Well-Known Member
Pääsi tossa kokeilemaan PS5:lla, pieniä huomioita:

Käyttöliittymä on todella kökkö, vaikka on Resurrected niin huomaa kyseessä olevan vanha peli kuitenkin.

Peli on niin synkkä ja pohjimmiltaan graafisesti hyvin tasainen niin telkkarini luulee, että ruudulla ei tapahdu mitään ja laittaa tällöin lepotilan/ruudunsäästäjän päälle. Yritin pelin kirkkautta säätää mutta ei auttanut. En haluaisi telkun yleisasetuksia mennä säätämään.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Joo ei tästä kannata odottaa uutta kuin grafiikoiden puolesta ja joitain QoL parannuksia, mutta suurimmaksi osaksi peli on pidetty sellaisena kuin se alunperinkin oli, näin sen pitääkin olla ja jos haluaa modernimpaa niin sitten voi pelata vaikka Diablo 3 tai PoE.

Mutta tuo että Oled telkku oletan ? säätää itsekseen kuvaa niin on vähän huonompi juttu.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Noniin droppi lunastettu ja beta latauksessa, huomenna sitten varmaan testiä. Täytyy sanoa että aika saumaton on tuo Twitchin ja Battlenetin yhteis toiminta, kun painoin Twitchistä lunasta niin sen jälkeen pystyi suoraan installoimaan betan ilman mitään ylimääräistä sähellystä tai edes launcherin uudelleen käynnistystä. :eek:
 

funkkari

Active Member
Kannattaa varmaankin kokeilla telkkarista laittaa päälle se pelitila....itellä kans uusi oled töllö mut en ole vielä pleikalla testaillu sitä mut oletan et peliasetus pitää olla päällä töllöstä....ja kannattaa netistä vilkuilla kyseisen töllön peliasetuksien säätöä vielä....paranee kuulemma huomattavasti..
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom