Diablo 3

Nyt kun Diablo Immortalin myötä innostuin kannettavasta Diablosta niin hommasin tämän Switchille.

Pelit tuntuu aika samalta pelata muuten mutta Diablo 3 on yksi valtava etu. Legendary dropit tuntuu legendaryiltä. Diablo Immortalissa alkaa hahmo lähestyä maksimi tasoa ja kaikki 6 pää slottia on legendaryjä. Silti se kombat tuntuu aivan samalta kuin silloin lvl 1, joo on uusia liikkeitä ja vanhatkin tekee enemmän asioita mutta en tunne hahmoani sen voimakkaammaksi suhteessa vihollisiin kuin lvl 1.

Diablo 3 aloitin sillä hardista seuraavalla tasolla ja se tuntui vähän turhan hitaalta, joten vaihdoin hardiin missä vihut kuoli selkeästi nopeammin mutta silti ei ollut mikään läpihuuto juttu. No tämän jälkeen sain droppina legendary aseen ja vihut alkoi kaatumaan pelkästään sillä että niitä katsoi ja teki mieli jo mennä nostamaan vaikeustaso takaisin sinne mistä aloitin.

Diablo 3 lootti vaikuttaa paljon, Diablo Immortalissa se on vain kosmeettista. Tämä on aika merkittävä ongelma Immortalissa kun otetaan huomioon miten paljon peli pyörii lootin ympärillä.
Tähän on erittäin hyvä syy. Diablo 3 on tehty pelattavaksi läpi. Diablo immortal tarkoitus on rahastaa sinua joka käänteessä, eikä sinun ole tarkoitus päästä pelissä eteenpäin pelkästään pelaamalla. Jos halua hahmolle parhaat kamat niin voit ostaa joko ne, tai vaihtoehtoisesti hienon kivitalon perheellesi.
 
Season 27 alkaa perjantaina. Alla pikkusen juttua tulevasta seasonista. Huhuja ollut että Noitatohtori saattas olla kova alotus classi, mikä on hyvä kun on mun lemppari classi Diablo 3

 
kuulin aiemmin että tähän seuraavaan seasoniin Blizzard tulee panostamaan aikalailla kun se on Diablo 3 jäähyväis season kolmoselle ennenkö siirrytään neloseen.ja kyllähän tuo hyvältä kuulostaa. tulee kyllä testattua seasonia ja voi olla että, tulee mahdollisesti myös testattua jopa tuota PTR:ää mikä alkaa 31 päivä. 
Ens perjantaina alkaa Tämäkin, mitä katsellut videoita niin tässä seasonissa on kovin powercreep koskaan Diablo 3 historiassa, eli tässä todellakin herkutellaan damagella ja season sisältää paljon overpower mekaniikkoja.

tuossa vielä määritelmä mitä powercreep tarkoittaa.

power creep (uncountable) (collectible games, video games, role-playing games) The gradual unbalancing of a game due to successive releases of new content, leaving the older ones underpowered

Season 28: Rites of Sanctuary, goes live on February 24 at
 
Tulipa tämäkin nyt vedettyä vielä kertaalleen tarinan osalta läpi ennen 4 julkaisua ja ei kyllä ollut läheskään niin hauskaa kun D2R kanssa.

Ääninäyttely ensinnäkin cg cutscenejen ulkopuolella on aika kuraa. Graafinen tyyli on niin karkkinen että alkuun ihan etoi pelata peliä, tosin kyllä siihen jotenkin tottui ympäristöjen osalta mutta hahmot oli kun suoraan jostain lasten piirretystä.

Kaksi ensimmäistä chapteria on todella tylsiä pelata, onneksi kaksi viimeistä sitten paransi ja Reaper on Souls tarjoaa helposti parasta mitä D3 kampanjalla on antaa. Malthael on kyllä aika heikko pahis verratuna D2 laajennus pomoon Baaliin.

Kaikkein eniten nautin pelistä sen jälkeen kun oli tarinan päässyt läpi ja kulki vaan tappamassa mötöjä satapäin.
 
Vaikka tarina ei maistunut niin sen jälkeen on maistunut kyllä. Tuli kaikki perus season tehtävät vedettyä. On muuten wizardille hyvä setti kun tykkään käyttää hydraa ja tämä setti boostaa sen damagen ihan järjettömiin sfääreihin. Torment 4 oli jo suht haastava omalle ukolle joten GR 20 meni aika rimaa hipomalla läpi. Sen jälkeen kun sai tuon koko setin käyttöön niin hydra tekee 4000% damagee per pää ja niitähän on 5 kappaletta joten heitin pelin torment 7 ja kaikki vaan sulaa kun pistää hydran kentälle. Ihan hauskaa että noista season seteistä saa noin kovaa boostia.
 
Itse pidin D3 tarinasta, oli mukava jutella kaikille pelimaailman hahmoille ja muutenkin peli oli ihan hauskaa pelattavaa ohjaimella. Vähän pelaillut tässä myös D2 Remakea ja se on kyllä todella laadukas peli, mutta ei oikein itselle kolahda.

D4 betassa taas sivuhahmojen ääninäyttely oli ihmeen hidasta ja selkeä puheista, jotenkin ei toiminut ollenkaan niin hyvin mitä itse päätarina sekä välianimaatiot. Ja voisi sanoa, että musiikit puuttuivat, kun ne olivat niin mitään sanottamat. Eipä muistu yhtä vaisuja musiikkeja mistään isomman luokan pelistä.

Pelattavuudelta D4 on ehkä itselle juuri sopiva hybridi D2 ja D3:sta. Kaikkihan ne on hyvin tehty, vaikka aavistuksen erillasia. D3 lienee monelle liian casuaali, mutta toisaalta se oli juuri se syy minkä takia itse olen nyt hieman innostunut ARPG-peleistä.

P.S. Grim Dawnissa on kätevä, kun kameraa voi zoomata ja pyörittää oikeasta tatista. Ei taida vaan sopia Diablon suunnitelmiin, pelimaailma on niin "tarkkaan suunniteltu".
 
Mistä sais tehokkaat aseet noihin bossien lyömiseen?

Ollu aika paljon vaikeuksia voittaa nyt noita kun level on joku vajaa 40..Act IV kai menossa
 
Mistä sais tehokkaat aseet noihin bossien lyömiseen?

Ollu aika paljon vaikeuksia voittaa nyt noita kun level on joku vajaa 40..Act IV kai menossa
Voi olla että olet hieman liian alhaisella levelillä. Yritä koluta mestoja levelien ja parempien kamojen toivossa. Oletko nostanut vaikeustasoa?
 
En oo nostanu..kuin?
Jospa vastaan tähän, vaikka kysymys ei mulle ollutkaan.

Alussa on hyvä mennä suht matalalla levelillä, mutta huomaat kyllä, kun on aika nostaa vaikeustasoa. Jos puikoissa on kokenut diabloilija, niin haastavampi Tier on hyvä valinta nopeampaa levelöintiä ajatellen. Tällöin pitää kuitenkin osata tietyt perusjutut kunnolla.

En tiedä, millä hahmolla pelaat, mutta sillä pitäisi olla ainakin yksi kyky, jolla teet yksittäiseen monsteriin paljon vahinkoa. Tarkoitan lähinnä tankkeja, eliittivihollisia ja bosseja. Kyvyissä pitää myös olla ns. crowd control -hyökkäyksiä, joilla saa nopeasti kypsytettyä isompaa laumaa.

Suosituksena yksi puolustusta vahvistava skilli, joka varjelee cooldownien aikana. Näiden tueksi sitten ultimate-taito huonon hetken varalle tai oman maun mukaan lisää hyökkäystä tai puolustusta.

Loput ovat sitten vain varusteista ja itsestäsi kiinni. Taktiikat ovat niin erilaisia viiden valittavissa olevan hahmon kesken.

Muista kerätä tupladamage-esineitä (ne valkoiset pallurat) toiminnan keskellä, auttavat paljon. Saat 20 sekuntia tuplavahinkoa lisää jokaisesta, ajan voi paisuttaa helposti jopa useisiin minuutteihin.

Ja muista hyödyntää apuria, anna sille varusteet ja ase. Templar ja Enchantress ehkä helpoimpia aloittelijan kannalta.
 
itse olin siinä käsityksessä että kun Diablo 4 julkaistiin että keskittyvät täysillä siihen ja diablo 3 on kuopattu mutta näyttäisi tosiaan siltä että diablo 3:n on tulossa uusi season tässä välissä, alkaa ilmeisesti 15.9 saas nähdä miten tämä tulee menestymään.

 
Olipa tullut missattua tuo että tämä uusin season alkoikin jo. Tämä on kyllä niin hyvää aivotonta grindaamista että oksat pois.

En ollut mitään tästä seasonista myöskään lukenut niin Kanai's Cubea hakiessa aukesi yllättäen joku sininen portaali. Noh tottakai sinne mennään sisään katsomaan mikä meno ja siellä odottikin 4 bossia ja kuolinkin sitten yhteen iskuun. Onneksi ei tule hardcorella pelailtua.

Oli tullut nyt myös joku solo moodi? Olen aina pelaillut tätä yksin niin samapa se oli aloittaa sillä, mutta ainakaan alun perusteella siinä ei ole pahemmin mitään eroja. Hahmonluonti valikko siis kertoi että solo moodista saa jotain erikoispalkintoja.
 
Ylös Bottom