Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo 4

Rob 2628 on ihan mehuissaan kun saadaan peliin uutta verta Diablo 4 tullessa gamepassiin. On muuten todella positiivinen kaveri tämä Rob niin ja hänen kanavaltaan löytyy hyviä build videoita ja muuta diablo 4 liittyvää. Kantsii tuota heppua seurata jos nyt satutte peliin koukahtaan kun peli tuonne passiin saapuu.

 
Itseäni lainaten eikai tässä ole mitään pakotettua sosiaalista paskaa, muita ihmispelaajia tms? Ihmiset pilaa videopelin
Pelissä ei tarvitse pelata hetkeäkään muiden pelaajien kanssa jos ei halua. Toki kannattaa pelata esim. worldbossit ja legion jutut, mutta näissäkin riittää kun menee sinne alueelle missä nuo spawnaa. Eli mitää partyjä muiden kanssa ei tarvitse tehdä. Nykyään pyörii timerikin mapissa worldbossii ja muihin. Pelin voi pelata alusta loppuun ihan yksin, toki muita näkee ohimennen tai kaupungeissa.
 
Uhhuh, kylläpä tulikin taas innostuttua. Tämän seasonin druidi on nyt 100 levulla, season pass tehty&ostettu sekä seasonal journey tehty. Pari uniikkia itemiä vielä kaipaisin buildiani varten, mutta ei kyllä jaksa enempää.

Täytyy sanoa että viime seasonilla käyttänäni Sorcerer ei vain napannut. Sillä sai nopeasti tapettua kaikkea, mutta en jotenkin pitänyt sillä pelaamisesta. Druidi selkeästi sopii itselle kun season 1&3 ovat ainoat jolla season pass ja journey on tullut tehtyä ja niillä seasoneilla pelasin Druidilla.

Nytkun pääsin 100 levulle, päätin myös kokeilla echo of Lilithiä ja onpa kyllä tappelu kerrassaan. Sen verran nopeasti tulee ne one-hit-kill iskut ettei oikein ehdi edes reagoimaan. Noh, nytkun on hahmo, jolla sitä voi yrittää, voi joskus myöhemmin jatkaa vaikka eternalin puolella yrittämistä.
 
Uhhuh, kylläpä tulikin taas innostuttua. Tämän seasonin druidi on nyt 100 levulla, season pass tehty&ostettu sekä seasonal journey tehty. Pari uniikkia itemiä vielä kaipaisin buildiani varten, mutta ei kyllä jaksa enempää.

Täytyy sanoa että viime seasonilla käyttänäni Sorcerer ei vain napannut. Sillä sai nopeasti tapettua kaikkea, mutta en jotenkin pitänyt sillä pelaamisesta. Druidi selkeästi sopii itselle kun season 1&3 ovat ainoat jolla season pass ja journey on tullut tehtyä ja niillä seasoneilla pelasin Druidilla.

Nytkun pääsin 100 levulle, päätin myös kokeilla echo of Lilithiä ja onpa kyllä tappelu kerrassaan. Sen verran nopeasti tulee ne one-hit-kill iskut ettei oikein ehdi edes reagoimaan. Noh, nytkun on hahmo, jolla sitä voi yrittää, voi joskus myöhemmin jatkaa vaikka eternalin puolella yrittämistä.
Itsekin olin barbaarilla samassa tilanteessa ja ajattelin siirtyä väliin muihin peleihin, mutta niin vaan veri veti takaisin ja roguella mennään 51lv.
Itse tykänny season 3 varsinkin tuon companion on siisti. Joskin tuo alkaa toimiin hyvin kun saa sen support skillit nostettua sinne 7-8 levelille. Itsellä tuo viipottaa nyt healerina mun roguen perässä. Myöskin tämän kauden questi line on hyvä tuon parissa saa meneen 2- 3 tuntia. Toivottavasti tuo companion jäisi elämään ihan kokonaisuudessa koko peliin ettei jäisi vain season 3.
 
Leaderboardsit tekee tuloaan peliin ja myös Season 2 tutut vampyyri skillit tekee paluun tähän season 3. 29.2 tulee myös campfire chat dev striimi.

Alla barbaari no uber unique build

 
Eilisessä leirituli striimissä saatiin hyvin tietoa tulevasta. Gauntlet paremmuusjärjestys tilastot saapuu 5.3. päivityksessä, eli tuolloin voi mennä koittaan miten tuolla omalla uber buildilla pärjäilee muiden kanssapelaajien buildeihin nähden. 1000 parasta jokaisesta hahmoluokasta pääsee tilastoihin. Parhaat noista taas pääsee hall of fameen. Kyseessä on aina viikottain vaihtuva dungeon ja tilastot. Hyviä classi buffeja saadaan myös päivitykseen mukaan ja 6 vampyyri skilliä saadaan aspecteina mukaan. PTR Testiserverit saapuvat ennen season 4 peliin ja tietenkin item rework ja paljon muuta.

Alla leiritulesta poimintoja.

 
Huomenna 5.3. päivityksessä saapuvan Gauntletin virallinen infopaketti. Onhan tämä hienoa, että Diablo 4 saa tasaisesti päivityksiä ja tulevaan season 4 saadaan vielä isompaa päivitystä lootti- ja itemi muutoksiin. Niin ja varmaan sitten suurimmat endgame-lisäykset tulee sit loppuvuodesta lisälevyssä + tietenkin uusi classi. Niin ja toki tarina puolikin etenee joka jäi niin kutkuttavaan kohtaan, että onhan tässä odotettavaa. Diablo 3 nousi juurikin lisälevyn myötä ihan uudelle tasolle ja kun Diablo 4 on jo nyt loistava niin voi poijjaat mitä sieltä vielä tulee. No joo ehkä nyt vielä hypet voi jättää sit sinne loppuvuoteen ;)



PS. Hyvä nimihän tuo gauntlet on tälle leaderboardsille meinaan jos muistatte tuon arcade koneen 80 luvulta.
 
Isoja muutoksia tulossa Season 4. Voisiko jopa kutsua peliä jo Diablo 4.5.

Craftaus muuttuu täysin, itemit saa ihan uuden merkityksen. Uutta endgamea.

Alla eilinen campfire chat tiivistettynä

 
Tuli vilkuiltua joitain pätkiä leirinuotiosta ja hyvältähän nuo muutokset vaikuttaa. Tulee olemaan hyvin erilaista koko pelaaminen Season 4:sta eteenpäin.

Harmi että alkupäivä siirtyi kuukaudella, mutta eipä tässä mikään kiire ole mihinkään.
 
Olen tuon eilisen devien campfire chatin katsonut tänään vielä uudelleen niin onhan nuo tulevat uudistukset aivan loistavia. Pelkkää asiaa mahtui tuohon striimiin joka kesti kuitenkin 2 tuntia 30 minuuttia. Myöskin itse devi tiimi tuntui olevan innoissaan näistä uudistuksista, eli olisko löytynyt tuo yhtenen punainen lanka pelin tulevaisuuden suhteen. Tämä ei varmaan ole ihan helppoa kun puhutaan AAA kokoluokan peleistä yleisesti. Pitkästä aikaa myös pelin vihaajat eli nämä ``PoE andyt`` ja muut ovat olleet todella hiljaa internetin syövereissä. Kyllä nuo kriittiset katseet voidaan heittää PoE 2 ja Last Epochin suuntaan jotka ovat päässeet melko helpolla tässä kriittisessä ilmapiirissä ARPG pelien suhteen, kun Diablo 4 on ollut tuo sylkykuppi. Saa meinaan PoE 2 olla todella valmis julkaisunsa aikaan voi tulla aikalailla ryöppyä jos hommat eivät menekään niin hyvin kuin pelaajien odotukset ovat olleet, voi niinsanotusti kolahtaa omaan nilkkaan.

Pistetääs tuo koko campfire chat asmongoldin reacoinnilla höystettynä,




PS. Kiitos muuten Last Epochille hyvistä ideoista ;) Blizzard on meinaan parhaimmillaan kun se hakee vähän innovaatioo muiden peleistä:cool:
 
Viimeksi muokattu:
Huh huh miten hienoja muutoksia luvassa! :eek: Ite kuulun siihen porukkaan kuka uskonut alusta asti että kyllä se blizzard oikeesti on kyvykäs hiomaan pelin timantiksi. Nyt on myös tavallaan hauska että voi sanoa pelanneensa peliä alusta asti aktiivisesti kun näkee miten peli muuttuu kokoajan paremmaksi. :) Kieltämättä vähän jopa jännitti tämä iso livestriimi koska sen ympärille oli muodostunut niin massiivia odotuksia/ennakkoluuloja...ja kyllä tämä omalla kohdalla ne odotukset ehdottomasti täytti! Yksi erityisen hieno asia on tradingin laajentuminen..se oli niin iso osa esim diablo 2. Tämä auttaa myös pelin social features osassa mitä toivottavasti on vielä lisää tulossa. Voisikin tuon s3 hahmon lvlata sinne 100 tässä odottaessa uutta diablo 4 tulemista.
 
Eilen saatiin RT päivitys joka tuli myös Series X ja PS5 joskin vain 30 fps moodilla, eli kannattaa edelleen pelata ilman RT kun on tuo tasainen 60 fps.

Aloitusopas uusille pelaajille. Tosin peli nyt ei ole vaikea eli tätä nyt ei tarvitse katsoa että tätä peliä osaa pelata, mutta laitan nyt kuitenkin kun on sisällön tuottaja nähnyt vaivaa tälläisen tekemiseen.

 
tuli ladattua gamepassin kautta läppärille ja mukava huomata että 500€ outlet läppärilläkin tämä pyörii nätisti 60 fps med/high asetuksilla dlss päällä
 
Eilen alkoi tuo viikon kestävä 2.4-9.4 PTR eli public test realm. Kyllä näyttää hyvälle ! vois jopa sanoa että pelin perus ydin on nyt valmis ja tämän ympärille on sitten hyvä alkaa rakentamaan season mekaniikkoja ja muuta.

Alla tuo item rework ja muut tulevat jutut tiivistettynä.




PS. Nämä uudistukset tulevat kaikille season 4
 
Joku voisi myös sanoa, että näiden asioiden pitäisi olla kunnossa ennen pelin julkaisua :D.
Toki näinkin, mutta mikäs kiire tässä nyt on. Meinaan pelille on kuitenkin ainakin 5 vuoden suunnitelmat ennen uutta Diabloa. Itse viihtynyt pelin parissa melkein vuoden ja tuosta peli vie paranee alkaen 14.5. siis season 4. Näen että suunta on juurikin oikea kun on kyse liveservice pelistä. Niin ja nämä pelin isot päivitykset kun ei maksa mitään niin tämähän on vaan pelkkää plussaa.



 
Ylös Bottom