Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Diablo Immortal

Täysin mahdoton ajatus itselleni periaatteellisesti, että koskaan pelaisin Diablo Immortalia. Kammottava bisnesideologia kun on siinä taustalla, kuten toki lähes kaikessa muussakin mobiilipelaamisessa. Siksi ne ovatkin minulle saatanasta. Tai siis vielä saatanasta alaspäin.
Tämä niin saatanasti ja isolla. Ihan turha pelaajien valittaa miten peliala menee alamäkeä, tulee rahanahneita mikromaksuja yms. muuallekin jos annetaan hiljainen hyväksyntä mobiilipelien kautta.
 
Niin ei kyllä mikään muu mobiilipeli ole saanut näin paljon negatiivista julkisuutta kuin tämä. Metacritc arvosana on kait kaikki huonoin siis pelaajien arvioissa ja youtube on täynnä sitä kuinka sikamaista toimintaa tämä rahanteko tässä pelissä on. Silti iltasella serverit paukkuu ja pelaajia tuntuu riittävän. Toki voihan sitä näin yksilötasolla jättää pelin pelaamatta, mutta eipä sillä hirveetä vaikutusta ole. Kyllä näitä pelejä pitää ihan valtioiden toimesta säädellä ainoa ratkaisu. Se että tulee konsolifinille kertoon mielipiteensä niin sillä ei ole kärpäsenpaskan vertaa väliä. Ehkä sillä saa omaan moraaliin pikku buustin siinä se.
 
https://dimi777.github.io/diablo-rift-simulator/

jaahas joku on väsäilly tämmösenkin :D, siitä voi sitten kokeilla jos tähtäimenä on 5 star gem, että paljon rahaa sen hankkimiseen tulee menemään :) nuo 25$ dollarin rift runit olivat juuri niitä joita tuota Quin veteli. hänhän lopulta sai sen ekan 5 star gemin, mutta sit kävi näin :D, todennäköisesti häntä ei haittaa, että tarkoitus lopettaa peli tuon operaation jälkeen muutenkin.



 
Varmaan joku reilut 100 tuntia peliä takana ja peli pitää edelleen otteessaan. Toki nyt rupee huomaan että kuinka iso ero on kun joku heittää pelii paljon rahaa eli esim. pvp en pelaa ollenkaan, taas toisaalta pve puolella tämä on ihan sama, eli hyvä vaan jos dungeonissa on valas mukana niin menee dunkku jouheesti ;) Itte näissä kohutuissa gemmeissä keskittynyt vain 1-2 tähden gemmeihin ja niiden rankkien nostamiseen, koska rahaa en käytä tässä seasonissa kuin sen minkä olen jo laittanut eli 7 euroa. Paragon leveli on nyt 33 munkilla ja koitin hell II tasoa mutta ei vielä riitä hahmossa voima.
Pelistä siis pystyy nauttimaan vaikka sitä rahaa ei paljoa käytä tai ei ollenkaan. Kolmella classilla pelailen eli varmaan vie toiset 100 tuntii saa peliin kuluun.
Toki tietenkin olisivat voineet jättää mun puolesta tämän pelin tekemättä ja olisivat keskittyneet Diablo 4 että oltas se peli saatu Immortalin tilalle ehkä jo tänä vuonna.
 
Pitäiskö Diablo Immortalille tehdä oma topic, hämmentävää yrittää lukea tätä ketjua kun porukka ei mainitse edes peliä mistä puhuu
 
Pitäiskö Diablo Immortalille tehdä oma topic, hämmentävää yrittää lukea tätä ketjua kun porukka ei mainitse edes peliä mistä puhuu
Ei taida olla tällä foorumilla peli niin suosittu että omaa topiccia kantsii tehä. Mutta tästä lähtien kirjoitan aina pelin nimen mukaan et tietää missä mennään.
 
Diablo Immortalista lisää. Kannattaa säästää kaikki matkan varrella(1-60lv) kerätyt hiltit sinne endgameen, koska niitä ei käytänössä tarvitse/kannata käyttää vasta kun endgamessa esim. reforge stoneihin. Siis hiltit on niitä mitä kertyy pelatessa eli ilmaisia. Munkilla niitä olen käyttänyt jo matkanvarrella 1-60lv ja nyt vähän ketuttaa kun niitä ei ole riittävästi ja niille olis todella tarvetta. Onneksi demon huntterilla olen säästänyt kaikki niitä on jo yli 4000 ja leveli on 41. Hilt vendoori myy niitä reforge stoneja joita todellakin tarvitsee endgamessa.

Alla olevassa videossa pikku niskipirkkaa charmeihin ja reforgeen, eli legendary kamojen bonus attributien muuttamiseen/lisäämiseen.

 
Viimeksi muokattu:
Sain droppina Demon Huntterille legendaari shoulderit jossa rain of vengeance skilli muuttuu niin että tulee isoja lepakoita jotka pudottaa pommeja vihujen niskaan ja se mikä upeinta ääni on kuin pommikoneesta tippuu pommeja.

Konsolifinin podcastissä oli pelistä hyviä pohdiskeluja. Tosiaan podcastisäkin mainittu tämä kiina juttu. Kiinassa peli ainakin myöhästyy mutta se ei ole mistään micromaksuista kiinni vaan pelin väkivallasta tai vastuksista eli esim. Diablo 3 versio kiinassa on aikalailla eri kuin se on täällä, myöskin siinä on paytowin elementti mukana ;)

 
Kaikkia classeja tullu testailtua PC:llä. Classien buildien tekeminen on sidottu aikalailla siihen mitä legendaari kamoja on sattunut luuttina tuleen. Tykkään tästä systeemistä se on vähän tyyliin kerää ne kaikki että voi sit essence transferilla niitä buildeja vaihdella, kunhan niitä on ensin alkanut löytään. Ainakin PC:llä ohjaimella(xbox) ranged classeilla pelatessa, jos esim. bossissa tulee adeja niin auto targetti vaihtuu niihin en tie onko ominaisuus vai bugittaako auto targetti, mutta tämä on todella ärsyttävää eikä meinaa millään saada sitä targettia takaisin bossiin. Väliin magella tai negromancerilla hukkaa targetin kokonaan heittää taikoja ihan mihin sattuu. Melee claseilla tätä ongelmaa ei ole. Munkki tuntus olevan kaikki parhaassa iskussa ohjaimella pelatessa, siis kaikki mitä ohjaimesta painat niin toimii täydellisesti tyyliin diablo 3. PC versioon nyt varmaan tulee päivityksissä myöskin toivottavasti enemmän säätö mahdollisuuksia.
Ainakin Rhykkerin mukaan toi kiina tapaus ei välttämättä ole niin ongelmaton meinaan tencentille kävi ihan sama eli päivää ennen pelin julkasua homma blokattiin ja peliä ei ole vieläkään julkaistu kiinassa ja tästä on jo 2 vuotta aikaa. No tässä se video kyseisestä asiasta juttu löytyy 10 minuutin kohdalla.

 
Tää kuulostaa pahasti peliltä jota ei kannata pelata ellei pankissa ole vähintään 6 numeroista summaa rahaa. Eipä sekään s..tana riitä. :rolleyes:


Terveisin köyhä opiskelija jonka rahat menee iRacingiin. :p
Yhden hahmon maksimi tasolle saanti ei maksa 100k dollaria, vaan yli puoli miljoonaa.
 
Kiina homma on saanut uusia huhuja alleen eli tämä delay kiinassa oliskin ollut Blizzzardin työntekiän twiitistä kiinni joka siis kohdistui kiinan presidentiin.



Tämä kaveri on pelannut täysin freetoplay sai PvP rankin legendiin huh.

 
Tässä onkin hyvä pähkinä pohdiskeltavaksi, eli jos nyt tämä kiinan julkaisu menee jotenkin ihan puihin niin mitäs sitten tapahtuu. Meinaan peli on suunniteltu täysin kiinan markkinoille, eli peliä oltas tuskin edes tehty ainakaan tässä muodossa ilman kiinaa. Nyt rupee oleen aika kun porukka länsimaissa rupee olemaan endgamessa ja tulee huomaan sen että ilman oikeata rahaa hahmon progsessio on todella hidasta ja tämän myötä rupee iskeen turhautumista, eli freetoplay pelaajat rupee siirtyyn muihin peleihin ainakin PC puolella. Peli kuitenkin tarvitsee paljon freetoplay pelaajia tai jotka vaan käyttää vähän rahaa peliin, koska nämä valaat tarvii tämän että ne kokee saavansa rahoilleen vastinetta eli olla voimakkaita suhteessa esim. freetoplay pelaajiin. Joutuuko Blizzard miettiin pelin ansaintimallia uudestaan jos kiinan julkaisu menee reisille, koska länsimaissa tämä paytowin ei ole oikein koskaan menestynyt ainakaan vs Kiina.

PS. se 24 miljoonaa dollaria oli vain mobiilipuolen tulot PC puolesta ei ole tietoa.
 
En ollutkaan tätä ketjua huomannut. Hyvin kasuaalisti olen tätä pelaillut ja 35 level tällä hetkellä. Penniäkään en aio tähän moraalittomaan tuotokseen käyttää, mutta tarinan ajattelin pelata läpi.

Tähän asti peli on ollut ihan viihdyttävä ja jopa yllättävän laadukas mobiilipeliksi. En tosin kovin paljon ole mobiilipelejä pelannut, mutta tämä toimii kyllä oikein hyvin ja yllättävää on tosiaan ollut se miten hyvät grafiikat/pelattavuus tässä on. Harkitsin jopa jonkin lisälaitteen ostamista, jolla puhelimen voisi iskeä kiinni ständiin, jossa on tatit ja näppäimet mutta en tiedä olisiko se sen arvoista, kun ei puhelimella tule niin paljoa pelailtua.
 
Diablo Immortalin kuukauden tulot on 49 miljonaa. Toki jälleen tästä yhtälöstä puuttuu PC puolen tulot myöskään Kiinassa peliä ei ole vielä julkaistu ja osassa aasiaa.
 
Rupee olemaan season 2 ihan hilkulla tässä kaikkien aikojen röyhkeimmässä paytowin pelissä ;) Tietenkin PC:lle on tulossa patchiä jota todellakin kaivataan.

Tässä vähän mitä on tuloillaan season 2

 
Nyt rupeaa tuleen vastaan se tosiasia omalle kohdalle, Monkilla combat rating on noin 1300 eli nyt classin progressio rupeaa olemaan todella hidasta vaikka ostin vielä tämän season 2 passin joka makso sen 4.99e ei sekään paljoa auta. Eli debit korttia olis pakko ruveta vinguttaan mitä en tee. Käytännössä siis pelin lopetus on edessä, koska en suostu muusta maksaan kuin season passista, toki tämä oli odotettavissa jossain kohden endgamea. Mutta peli oli todella hyvää viihdettä tähän asti. No onneksi Diablo 3 season 27 rupee olemaan lähellä niin siihen sitten paluu.
 
Peli on nyt kiinan julkaisun jälkeen ladattu 20 miljoonaa kertaa. Kävin piruuttaan pitkästä aikaa pelissä loggaan niin sai tästä 20 miljoonan pelin lataus kerran rikkomisesta yhden legendary crestin :D Suurin kohu on pelin ympäriltä laantunut niin silti ainakin omalla servulla pyörii porukkaa edelleen jo näin aamusta ihmeen paljon.
 
Ylös Bottom