Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DiRT Rally

Vastaus: DiRT Rally

Netissä kaikilla levyversion omistajilla sama ongelma, että ei voi päivittää siihen vr versioon.
Ei auta muu kuin odottaa, että korjaus tulee tähän lataus ongelmaan.
 
Vastaus: DiRT Rally



Jaahas, enää tunti töitä ja sitten viikonlopun viettoon dirtin ääreen ☺️

Tuskin maltan odottaa ensitestejä. En aikanaan ostanut Driveclub VR ja se harmitti, kun oli vielä tarjouksessa. Nyt tämä Dirt Rally VR paikkaa hyvin. Laitetaan illalla testiin.
 
Vastaus: DiRT Rally

PSVR versio tukee samalla PS4 Prota, mutta tuliko myös normaaliin Dirt Rallyyn mitään PS4 Pro tukea?
 
Vastaus: DiRT Rally

Ilmeisesti vain VR:n osalta tuetaan PRO:ta.

Onko joku testannut sitä kartturi hommaa?
 
Vastaus: DiRT Rally

Kokeilin VR laseilla ja olipahan elämys. Grafiikka ei päätä huimaa mutta muuten on kyllä melkoinen fiilis ajella kapeita sorateitä. Itse en ole koskaan ollut simupelien ystävä, mutta kyllä tämä hyvä on.

Harmi kun omenanraato myi lasinsa, tämä lienee lähellä juuri sellaista VR autopeliä mitä alunperin hait VR:lle.
 
Harmi kun omenanraato myi lasinsa, tämä lienee lähellä juuri sellaista VR autopeliä mitä alunperin hait VR:lle.
Niin oli, mutta muiden kokemukset netissä on vahvistanut vain sen, että olisin pystynyt yhden sprintti pätkän ajamaan ja oksennus olisi tullut.

Kerrankin olin fiksu ja otin rahat Switchin lisävarusteisiin myymällä ja jätin tuhlaamatta tähän VR lisäriin, kun olisi mennyt haaskoon.
 
Vastaus: DiRT Rally

Itelläni huomattavasti helpompi /nopeampi ajaa laseilla kuin perus tellulta. Tuntuu todella että istuu auton ohjaamossa ja ajo sujuu hyvin :)
 
Vastaus: DiRT Rally

Ajan yleensä konepelti-kuvakulmasta. Nyt lasien kanssa ohjaamon sisältä. Kurvit hahmotan paremmin, samoin korkeuserot. Luontevampi kuin parista metristä lasiruutua tarkastellessa. Nyt istutaan todella ohjaamossa. Se etäisyyden säädin mahdollisimman lähelle rattia. Grafiikan tasossa selvä karsinta, jotta jaksaa pyörittää.
 
Vastaus: DiRT Rally

On kyllä hyvä! Itsekin huomasin heti että ajan kyllä vr:ssä paremmin kun ruudulla. Koska immersio on todella vahva.
Hieman vaan meinaa tulla huono olo välillä. Mutta ehkä tuo tuosta paranee kun ei ole tullut muutenkaan paljoa laseja käytettyä viime aikoina.
Olisiko noissa vr asetuksissa mitään mitä kannattaa laittaa päälle? Saiko nuo kädet ratilla menemään jotenkin täysin samaan tahtiin kuin omat kädet? Ratilla siis pelaan.
Grafiikka hieman karua paikoitellen, mutta menettelee.
Onkohan hajua kuinka paljon on eroa perus ps4 ja pro versiolla? Itsellä siis ihan perus ps4.
 
Vastaus: DiRT Rally

Tunti ajettu, toimii! Ei tule onneksi mitään oloja kuten ei driveclubistakaan. Ajan kyllä huomattavasti paremmin VR:llä, jotenkin radan hahmottaa paremmin vaikka graafisesti iskua ottaakin. Todella luonnollisen tuntuista.

Rallycross autoihin on varmaan pakko laittaa vähän eri säädöt. ABS:ää oli pakko rukata lisää ja ei meinaa 2-3 riittää kun todella epäluonnollisen herkät nuo jarrut, tuntuu kun vaihtoehtona on että vauhti ei hidastu ollenkaan tai jarrujen lukkiutuminen. Pitäisi varmaan kaivaa jostain hyvät säädöt, ralliautoissa on nyt jo hyvät säädöt (G29)
 
Vastaus: DiRT Rally

Eli mites tämä toimii? Onko pelissä oma puoli VR:lle? Pystyykö ajamaan esim päivähaasteita VR:ää käyttäen? Onko autojen ajettavuus samanlainen kuin ilman VR:ää?
 
Vastaus: DiRT Rally

VVV tyyppi testaili ja on sitä mieltä että ajomallia on helpotettu huomattavasti.

[video=youtube;lllAujL8YCw]https://www.youtube.com/watch?v=lllAujL8YCw[/video]
 
Vastaus: DiRT Rally

Ite oon ainakin ollu siinä uskossa, että pcllä vr on vain ns. kuvakulma. Eli ei vaikuta fysikkoihin ja täysin samoja pelimuotoja voi pelata lasit päässä. Olis kyl aika uskomatonta paskaa, jos pleikkarilla ei ole samanlailla.
 
Vastaus: DiRT Rally

Onko joku saanut tuota kartturi hommaa toimiin? Nyt kun kaverin kanssa koitettiin niin valittaa jotain ettei ohjain ole kytketty? Ratilla pelataan. Toimiiko tuo vain kahdella perus ohjaimella?
 
Vastaus: DiRT Rally

Mikä olisi syynä siihen, että ajomallia helpotettaisiin psvr:lle? Ei kai niin tehdä pc:lläkään dirtin vr-versiossa. Todella kumma ratkaisu olisi.
 
Vastaus: DiRT Rally

T500 tuellekin tapahtunut jotain kun noita on perjantaina ajettu.Ei nimittäin tunnistanu mun rattia enää, täytyypä tutkia onko muualla havaittu samaa.
 
Ylös Bottom