Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dordogne

JTahti

Well-Known Member
Dordogne%201.jpg


Nimi: Dordogne
Kehittäjä: UN JE NE SAIS QUOI, UMANIMATION
Julkaisija: Focus Entertainment
Alustat: Steam (Win), Switch, PS4, PS5, Xone, XSX
Lajityyppi: Tarinapeli
Julkaisu: 13.6.2023
Kotisivut
KonsoliFIN Pelisivu

Julkaisupäivän paljastus traileri:

Trailerilla on 1,6 mijoonaa katsojaa! Tuleeko tästä seuraava indie sensaatio!? Toisaalta jos käyttää foorumin hakua niin minä olen ainoa joka on puhunut tästä. :p Täytyy laittaa tämä ennakkotilaukseen ja pelataan sitten kun Zeldalta kerkeää.
 
Viimeksi muokattu:
Läpi meni Switchilä!

Dorgogne on vesivärimaalattu tarinapeli, joka muistuttaa aiemmin tänä vuonna ilmestynyttä Seasonia. Seasonista poiketen Dordogne on enemmän tiukka putki, joka kertoo söpön tarinan, mutta jossa on Seasonista lainattu valokuvaaminen ja ympäristön äänien nauhoittaminen.

Dordognen ikäraja on 3, joten aika hyvänmielen peli on kyseessä. Pelissä Mimi yrittää muistaa lapsuuttaan, kun oli viimeistä kertaa mummolassa. Mimi pyörii mummo vainaan perintötalossa ja aina välillä muistot palautuvat rakkaaseen kesälomaan mummolassa.

Pelissä ei ole juuri pulmia. Peli näyttää aina mitä esinettä pitää käyttää ja sitten näytetään miten pitää vatkata peliohjainta seuraavaksi.

Pelin vesivärimaalatut grafiikat ovat hienot ja peli näyttää liikkuvalta maalaukselta. Peli on lyhyt, joten 20 eurolla ei saa hirveästi pelattavaa, jos välittää raha/peliaika suhteesta. Lopputekstit olivat aika pitkät, saakohan pelinkehittäjät rahansa tästä takaisin että saa palkat maksettua? Ainakin Ranskan kulttuuriministeriö oli sponsorina, joten tappioista viis. Arvosana: 5/5. (pisteissä ei huomioida raha/peliaika suhdetta)

Omia kuvakaappauksia:
 
Ylös Bottom