Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Murokeisari
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

En jaksa millään oottaa Tenkaichi 3!
:)
Buibui1, taidetaan olla muutes kavereita/tuntea toisemme...
 
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

Murokeisari sanoi:
No monet on alottanu iha tosta Budokai 3. Sehän on sellanen tekkenin tapanen sivulta päin kuvattu ja siinä pääsee siellä maailamssa lentelemään. Tenkaichi 1 kuvakulma on muuttunu takaapäin kuvatuks ja maailma on 3-D, mutta minusta tenkaichi 1 on aika kökkö ja aivan surkea dbz peli eikä siinä pääse siellä maailamassa lentelemään.
Tenkaichi 2 on kyllä paras Dbz mitä on tähän mennessä tullut. Siinä pääsee maailamassa lenteleen ja hahmoja ihan mukavasti. Liikketkin ovat paljon sujuvampia ja paljon enemmän uusia liikkeitä ja isommat kentät mitä oli Tenkaichi 1. Eli suosittelen joko Budokai 3 taikka Tenkaichi 2. Riippuu kumman tyylisestä pelistä pidät. Listaan vielä kaikki PS2 dbz pelit.

Dragonball Z Budokai
Dragonball Z Budokai 2
Dragonball Z Budokai 3
Dragonball Z Sagas (Ei ole koskaan tullut suomeen asti !)
Dragonball Z Budokai Tenkaichi
Dragonball Z Budokai Tenkaichi 2
Super Dragonball Z

Mustaki Tenkaichi 2 on paras tällä hetkellä ja Shin Budokai 2 (PSP) :D
 
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

Juu-u onhan tää parempi sentään 161 hahmoo ja 30 kenttää on varmistettu ja parempi grafiikka ja tehosteet pakko ostos. :D
 
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

Eilen otin ensimmäiset kontaktit pelin jpn versioon.. kieli vähän häiristsi mutta innokkaimmille voin luvata, että jonkun verran parannuksia kakkoseen löytyy ;) näistä esimerkkinä näyttävämmät erikoishyökkäykset, vaikeammat AI vastustajat ja muutamat muut seikat.. Itse odotan innolla pelin USA-tai Euro-versiota jossa juoneen pääsee vähän paremmin kiinnii.
 
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

osaiskohan joku täällä valaista asiaa että onkos se nyt 14.11 vai 09.11 kun se julkaistaan? Kyselen kun Atarin oma sivu ainakin viimeks ku vilkaisin sanoo et 09.11 mut nuo puoletkuut sun muut sanoo et 14.11.
 
Vastaus: Dragonball Z Budokai Tenkaichi 3

Mitenkäs tämän pelin kanssa. Onko paljonkin eroja kakkososaan verrattuna. Siis varsinkin tarinamoodin osalta, eli mitä kaikkia sarjoja ja sagoja peli kattaasekä onko pelissä kunnollisia välianimaatioita?
 
Ylös Bottom