Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

DSi

Vastaus: DSi

Onko kellään tietoa, jos tuo valkoinenkin XL olisi tulossa Suomen markkinoille, kun en itse ainakaan missään ole kyseistä väriä havainnut?
Jotkut sanovat ettei kyseistä väriä edes olisi, mutta ainakin Ebayssa näkyy pari myynnissä (Yksi niistä)
 
Vastaus: DSi

Valkoinen DSi LL on saatavilla tällä hetkellä vain japanilaisena versiona. Saattaa olla, että se julkaistaan täälläkin joskus myöhemmin.
 
Vastaus: DSi

On se DSi XL:n näyttö hyvä. Nyt kun on ollut lämmin ja aurinko on paistanut niin olen istunut tuossa pihalla ja pelannut Bowser Inside Storyä, jonka ostin aiemmin ja näytön kuva on ihan yhtä hyvä kuin sisällä. Olen tosin istunut varjossa, mutta vanhalla DS:llä riittää että kesäaurinko paistaa viereen niin kuva menee ihan sumeaksi. Muistan kun viime vuonna tähän aikaan vuodesta pelasin GTA Chinatown Warssia niin siitä ei meinannut tulla mitään kun kuvasta ei saanut selvää.

Minulla on alemmassa näytössä Snakebyten DSi XL ruudun suoja ja ylemmässä näytössä ei ole mitään suojaa, mutta en huomaa että ruudun suojalla olisi mitään vaikutusta kuvaan kun vertaa suojaamatonta ruutua suojattuun. Ruudunsuojaa mainostettiin että siinä on heijastussuoja, mutta ilmeisesti sama heijastuksensuoja on sisäänrakennettuna DSi XL:n näyttöihin niin sillä Snakebytellä ei ole heijastusten suhteen vaikutusta.
 
Vastaus: DSi

Kyllä tämän XL:n näyttö menee silloin vähän huonoksi jos auringonvalo paistaa suoraan päin näyttöä, mutta varjossa ollessa on hyvä kuva.
 
Vastaus: DSi

No nyt tuli taloon uusi DSi XL. :) Pirun hieno vehjes, vaikka kooltaan onkin mammutti. Ja mikäli nyt joku ihmettelee että miksi, niin edellisen korjaus meni perseelleen, ja lähes täydellisesti. Ei pitäisi IKINÄ lukea mukana tulevia ohjeita vaan katsoa internetistä tarkemmat ohjeet. Failuroinnin takia jokin komponentti otti naksua ja Lite ei enää käynnistynyt, RIP!
 
Vastaus: DSi

Ajattelin briteistä tilata DSi:n tyttärelle joululahjaksi. Verkkolaitehan niissa lienee vain brittimallinen, joten sellainen pitää hankkia. Onko muuten mitään eroa Suomessa myytäviin?
 
Vastaus: DSi

On ruvennu tuo DSi XL kiinnostamaan. Onko kellään käyttökokemuksia XLstä? Aattelin, että olisi kiva pelata Super Mariota Mitä muita hyviä yksinoikeuspelejä Ds:lle on saatavissa? En oikein tunne hyvin näitä Nintendon pelejä.
 
Vastaus: DSi

On ruvennu tuo DSi XL kiinnostamaan. Onko kellään käyttökokemuksia XLstä? Aattelin, että olisi kiva pelata Super Mariota Mitä muita hyviä yksinoikeuspelejä Ds:lle on saatavissa? En oikein tunne hyvin näitä Nintendon pelejä.

On käyttökokemusta XL:stä, siinä on pirun hyvät näytöt. Kysymys DS:n peleistä menee vähän vaikeaksi. Laite on ollut 5 vuotta myynnissä Euroopassa ja sille on kerennyt ilmestyä jo vaikka mitä pelejä. Jos mainitaan muutama hyvä peli esimerkiksi, niin GTA Chinatown Wars, Chrono Trigger, Dragon Quest IX, Puzzle Quest, Professor Laytonit ja Bowser's Inside Story.
 
Vastaus: DSi

Saksa on kova Nintendo maa ja sikäläisissä kaupoissa on hyvät valikoimat. Tilasin Saksan Amazonista suojakotelon dsi xl:lle.

Hyvää
+ taskut kahdeksalle ds pelikasetille
+ lenkit stylus kynille

Huonoa
- glitteri puhkaisee silmän (kimaltelee välillä paljon kovempaa mitä kuvista voisi päätellä)
- kiinnitysnappi ei mene kunnolla kiinni jos sisus on täynnä tavaraa

En sitten tiedä onko tuosta mitään hyötyä. Tulipahan tilattua kokeeksi tuommoinen.
 
Vastaus: DSi

Tänään tuli napattua XL mukaan kauppareissulta :) Nää isot näytöt on kyllä huipeen näkösiä, mutta pikkusen rupesi mietityttämään koneen yläosan pienoinen heiluminen. Kuuluuko sen näytön liikkua, vaikka se on "lukittuna" yhteen niistä kolmesta asennosta?

Edit. Joo kiitti vaan avusta
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: DSi

Kuuluuko sen näytön liikkua, vaikka se on "lukittuna" yhteen niistä kolmesta asennosta?

Edit. Joo kiitti vaan avusta

Näyttö saattaa heilua vähän esim. töyssyisellä automatkalla, mutta muuten sen pitäisi pysyä melkolailla paikallaan.

Ole hyvä.
 
Ylös Bottom