Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dust 514

Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Ymmärrän, beta on vasta tämäkin. Ihmetyttää vain miksi äänet kin pätkii. Ja magin vetää myös pelanneena voin sanoa että silti se oli sulavampaa

Ja pelaan vielä muutaman matsin että saan rahat kiltaan, nimi ehdotuksia saa laittaa
Käsittääkseni ei ole mitään väliä.

Nyt on sitten kilta, eli ``KonsoliFIN Dust`` K-F-D
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Pitihän tämänkin eilen latailla ja testailla, ainakin 2 slottia meni heti poistoon... Tein nyt ton spolerissa olevan ohjeen mukaan uuden mutta joudunko ostamaan noit dropsuitteja ja aseita yms tavaroita aina varastoon vai saako ne jotenkin samanlaiseks kun ne aloitusaseet etteivät lopu kun kuolee?
Yritin tehdä tankki kuskin itestäni, mutta tuntuu että tarvii pelata paljon että saa edes skillit/rahaa yhteen heavy tankkiin.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Blueprintit taitaa olla pysyviä muotoja aseista sekä tavaroista ylipäätänsä ja ne ostetaan oikealla rahalla, tai tälleen on ymmärtäny asian. Blueprintit pikasella tutkimuksella on vain oikealla rahalla ostettavissa. Korjatkaa jos on väärässä
Kyllä saa hymy leveenä pelata tätä peliä. Pitkästä aikaa ovat tehneet onnistuneen betan. Varsinkin oman hahmon muokkaaminen tempaa nopeesti mukaan.Tällä hetkellä oma suosikki on Recon dropsuit jossa on assaultti taidot ostettu. Pitäs vielä uppia shield extenderiä jotta kestäs ukko iskuja ja keksiä mitä sitten tehdä, mutta mahtavaa juosta ympäri sotakenttää lahtamassa muita ja vallata pisteitä(tai ainakin kova yritys on siinä). Puolustaminen on vähä vaikeempaa kun tulee hevit vastaan ja niiden takana medicit. Vielä en ole mikkiä kokeillu mutta ei ne muutkaan ole. Eiköhän sieltä mikin käyttäjiä tule vastaan mutta siihen asti viileltelen kentillä ansaisemassa ISKejä sekä skill pointteja jotka tuhlaan tulevaan buildiin.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Saatiin oma korporaatio pystyyn ja siihen voi laittaa hakemuksia jos kiinnostaa, corporation valikosta etsitte KonsoliFIN Dust.
Pelattiin muutamat erät täydellä ryhmällä (joka toivottavasti suurenee tulevaisuudessa, neljä on aika vähän) ja äänichatti toimi siinä.
Vielä lopuksi törmättiin bugiin jossa osa sai vain 75SP per matsi, vaikka olisi ollut koko joukkueen paras. Toiset sai normaalisti sen 7000 paikkeille.

edit// niin ja minäkin olen sitä mieltä että nuo blueprintit pitää ostaa sillä oikealla rahalla, mutta ainakin tällähetkellä ISKiä saa sen verran paljon per matsi että ei pitäisi suurta pulaa tulla.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Eipä olekaan bugi tuo 75SP/matsi, vaan tuossa on jonkinlainen päivittäinen raja noiden Skill Pointsien ansaitsemiseen. Tämän rajan jälkeen saa sitten tuo 75 per peli, ihan sama mitä tekee.

Edit: Mitään tarkkoja rajoja en löytänyt pelin foorumeilla olevasta manuaalistakaan, ainoastaan maininnan päivän ensimmäisten pelien runsaammasta SP-määrästä. Melko nopeaa tuo kyllä tuntui tulevan täyteen, koska olen tänään pelannut maksimissaan kolme tuntia ja viimeisen tunnin aikana ei pahemmin pisteitä herunut.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Vähän on nuo valikot kyllä sekavat,mutta pikku hiljaa alkaa löytämään oikeisiin paikkoihin. :D

Yksi asia tosin ihmetyttää. Kun menee katsomaan omaa hahmoa ja sen skillejä,niin sielä on skill points ja unallocated. Niin mihin noita skill pointseja voi käyttää?
Aina kun jonkun skillin leveliä nostaa,pelkästään noita unallocated pisteitä häviää.

Edit:
Taitaa olla näin... :eek:

Skill points : Kaikki kerätyt pisteet.
Unallocated: Käyttämättä olevat pisteet.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Kokeilin tossa yhden erän ja olihan pelissä potentiaalia, mutta sitten vähän napinaa:

- Peli näyttää suttuselta (jos vertaa ny si vaikka MAGiin)
- Peli nykii ja paukkuu eli ainakin tuossa kyseisessä erässä tuli kauheaa tökkimistä
- Ja kyllä peli näyttää todella huonolta
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Pystyyko oma corporation liittymään samaan peliin publalla ja miten? Toi 4 hengen squadit käy aina välillä liian pieneksi.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Tuo ryhmä-corporaatio homma on todella mystinen. Amppu on ollut 5-11 hengen ryhmissä, eli jotenkin se on mahdollista. Konsolifin dust corporaatiossa me ei olla onnistuttu kuin 4 hengen ryhmiä tekemään, jonka koko loppuu auttamattomasti kesken. Eilenkin jäi yksi epäonninen suomalainen ryhmän ulkopuolelle, kun ei keksitty keinoa viidettä ukkoa siihen saada.

Sitten taas corporaation kautta ei pysty chättäilemään muille klaanilaisille (siis puhumaan, kirjoittamaan kyllä pystyy) ilman, että ostaa oikealla rahalla jotain puhehärdellejä. Tämä ei kyllä hyvältä vaikuta.

Eilen tosiaan pelattiin jo ensimmäin klaanimatsi, maksaa 1 000 000 rahaa ja voittaja saa 1 900 000. Ryhmä oli

minä (sharkonen)
amppu
wildlagi
zeran

Johdettiin peliä aivan suvereenisesti, kunnes peli kaatui. Kaikki pelissä pysähtyi ja sitten peli heitti aloitusruutuun. Rahasumma tuli sentään takaisin corporaatiollemme.
Silti, ei noin voi käydä klaanimatseissa ja pisti ärsyttämään aika lailla.

Paljon pitää tapahtua korjauksia ja muutoksia, ennen kun voi kuvitella, että tätä enemmän kun satunnaisesti pelailisi.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Tästä pelistä ei kyllä ole MAG:n henkiseksi perilliseksi...

Juu, peli on vielä beta vaiheessa. Silti kaikki on vain niiin keskinkertaista tai alta riman ettei tästä hyvää shootteria mikään mahti maailmassa saa enään pelastettua.

Peli on ruma, kankea ja sekava. Krafiikalla ei olisi niin väliä jos pelattavuus olisi hyvä, harmi vaan ettei niin ole.

Jo näillä näytöillä tuomio, ei jatkoon...
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Tästä pelistä ei kyllä ole MAG:n henkiseksi perilliseksi...

Juu, peli on vielä beta vaiheessa. Silti kaikki on vain niiin keskinkertaista tai alta riman ettei tästä hyvää shootteria mikään mahti maailmassa saa enään pelastettua.

Peli on ruma, kankea ja sekava. Krafiikalla ei olisi niin väliä jos pelattavuus olisi hyvä, harmi vaan ettei niin ole.

Jo näillä näytöillä tuomio, ei jatkoon...

Harmi jos näin on.. Oli kovat odotukset tälle :(
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Siis peli näyttää oikeasti rumalta teille muillekkin ? Mä jo luulin, että mun plekessä tai vahvarissa on jotain vikaa.... Kummasti peli vaan näytti hyvältä videoilla :p (ja kyllä tiedän että ei niihin voi luottaa)
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Ite pelaaminen oli hauskaa, pikku lagit ja bugit n.2000h MAGeilun ja bäfäilyn jälkeen ei tuntunu miltään, ainoa mistä en välitä on toi armoton valikkojen määrä -_- Saattaa vieä muuttua mukavammaks kuhan oppii vähän karttoja, ettei mee 5min jo pelkästään spawnista ulos pääsyy pelin alussa puhumattakaan siitä et miten sinne kohteelle eksyis nopeiten :D
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Meh... Jokasella kierroksella mitä testasin varsinaista sotailua oli ekat 5 min ja sitten toinen joukkue jäi jumiin baseen ja sniput käteen. Aseet on myös tosi tehottomia ja osuminen on aivan törkeen vaikeeta BF3 verrattuna vaikka on aim assist päällä.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Eihän tämä mitään silmäkarkkia ole, mutta se ei minua niin vaivaa. Kyllä tälläisissä peleissä pitää olla liikkuvuus ja yleinen sulavuus se ensimmäinen asia kunnossa, tässä asiassa ollaan vieläkin hakusessa.
Miten joko tästä saa julkaista videoita? Voisin nauhoitella jotain.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Nyt kun open betasta on kulunut viikko. Vois kasata ajatuksia tänne foorumille. (Älkää huoliko en tee tätä varmaan tän jälkeen :))
Grafiikalla peli ei juhli mutta tunnelma on pelissä kohdillaan. Kloonit ja shieldit tekevät ainakin itselleni vivahteen unreal tournamentin tunnelmasta. Staminaahan kaikki juoksut hypyt etc. kuluttaa mutta kyllä sitä taitoo sekä regeniä saa nostettua ylöspäin nii pystyy hyppimään enemmän kuin 2 kertaa. Healthin ja shieldin uusiutuminen tuo peliin mukavan strategisen lähestymisen 1vs1 tilanteisiin sekä pisteiden valloituksiin. Yleensä tulee tehtyä tosi paljon Hit-and-Run taktiikkaa eli käyn sorkkimassa viholisen pesää ja lähen karkuun ja palaan paremmasta kulmasta. Joten mukava "uudistus" cod pelien jälkeen.
Oman kloonin kokoonpanoon kuuluu scoutin type-1 dropsuit sekä aseeksi valikoin Tactical assault rifle ja Militia SMG. Equimentinksi valikoitui Nanohive (aina ne kranut loppuu kesken) Low powered modulissa on Militia armor plates sekä Militia armor repairer. Viimeiseksi High powered moduleen laitan Basic Shield Extender. Tällä kokoonpanolla pärjään yllättävän hyvin ja tällä pystyn tekemään hit-and-runia yllättävän vapaasti. Skill pointeeja en ole valtavasti edes tuhlaillut. Vielä tosin on opiskeltavaa pelissä mutta parhaaksi näen omalle pelityylille scoutin kokoonpanon.
Pitää muuten antaa propsit CCP:lle jotka ovat antaneet pelaajille mahdollisuuden testata dropsuitteja, aseita ja tarvikkeite ilman että niihin tarvitsisi tuhlata skill pointteja. Eilen kokeilin Ligistics dropsuittia ja valittevasti täytyy myöntää etten osannut pelata sillä oikein vaikkakin siinä on mahdollista laitaa useampi equipment, joten päätin pysyä scoutin asusteessa. Onneksi ei tarvinnut tuhlata 48k skill pointteja nähdäkseni tuon.
Jos jotakin kiinnostaa peliseura tai on kysyttävää lisätkee halukkaat minut kontaktehin. Dustin ign on Unreal Hitman. Yleensä idlaan paljon koska sillä saa ilmasia skill pointteja mutta aina välillä sitä tulee pelattua muutama peli.
Oma näkemys pelistä on että tässä on ainesta jopa GOTY:n saajaksi. Ei ainakaan vielä mikään ole suuremmin tästä pelistä jäänyt hampaan koloon. Pelaajiakin on uutisen mukaan ylittynyt 600,000 joten seuraa riittää :D

Ps. WildLag pelattiin peli eilen samalla puolella, harmi vaan että itellä meni se testailuihin nii ei peli tilanteet itessään kiinnostanut, ihan pakko oli leikkiä Repair toolilla ja Nanite injectorilla ekaa kertaa. Tätä saa ihan vapaasti laittaa youtubeen. Linkki foorumille -> https://forums.dust514.com/default.aspx?g=posts&m=482389
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Tässä olisi elävää kuvaa minun yrityksestäni olla lääkintämies ja miltä se peli näyttää kun pelataan normi deathmatchia

[video=youtube;g8w95fUq0B4]http://www.youtube.com/watch?v=g8w95fUq0B4[/video]
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

KEQin johtajat on pariin kertaan kyselleet liittoutumista meidän kanssa. Itse en oo viel niin perehtynyt koko peliin, kun se edelleenkin näyttää ja tuntuu aika hirveeltä. Mut nyt kun meillä on tää Corporaatio pystyssä, niin kun aikanaan haluatte miettiä liittoutumisia ym. niin mä voin ottaa sinne päin yhteyttä. Niillä näyttäys olevan yli 200 jäsentä tällä hetkellä.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Minulle käy mainiosti liittouma, kunhan vain tietää kuinka se tehdään. Olen tehnyt useammasta henkilöstä directorin, eli niin sanotun ceo:n oikean käden jotta hekin voivat hyväksyä korporaatio hakemuksia. nyt meidän henkilö kapasiteetti on max 30 ja taidon päivittämseen menee jonkin aikaa, eli jos jollakin on ylimääräisiä hahmoja mukana ja henkilörajoitus paukkuu toivon että omaalotteisesti otetaan ylimääräiset pois siksi aikaa että saan päivitettyä korporaatio hallintaa
 
Ylös Bottom