Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dust 514

Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Onko mitään toimivaa tapaa löytynyt päästä isommalla porukalla samaan peliin ja samalle puolelle? Yleensä iltaisin kuitenkin vähintään se 5-7 kaveria pelaamassa ja ainut tapa päästä samaan peliin tuntuu olevan laittaa pelihaku molemmilla squadeilla samaan aikaan. Joskus toimii joskus ei, toivottavasti tähän tulee toimiva systeemi tai jos semmoinen on niin olisi edes aavistuksen yksinkertaisempi kun nyt ei olla sitä löydetty.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Nyt ite muutamana iltana koettanu tota open betaa pelata, ja täytyy sanoo että välillä peli jopa vaikuttaa mukavalta pelata. Sitten taas välillä peli lagaa niin jumalattoman paljon, ettei kontin takaa pääse pois kun ehkä kolmannella kerralla. Myös vihollisiin osuminen lagaa välillä aika paljon, ja usein hitmarkkia tulee vielä senkin jälkeen kun ruutuun on lävähtänyt teksti kill +50. Kuitenkin peleissä jossa lagia ei ole ihan niin paljon niin saanu ihan ok scoreja, ja k/d ollu tyylii 16/3 yms. Eilen sai pari spawn träppääjääki opetuksen, olivat siinä kahestaa suoraa nenän eessä kun spawnasin ampumassa toista meidän puolulaista joka vissiin kans just spawnas, niin ei muutakun nappi pohjaan ja ensimmäinen jätkä kumoo rynkyllä, ja sit pikanen vaihto pislaa jolla tippu toinenki jätkä.

Pelin sisälle pääsy tuottaa kans aikamoisia vaikeuksia, jonkunlainen selkee tutoriaali ois ihan kiva ollu noista kaikista kyvyistä yms. et miten ne niiku kannattaa sijottaa. Ja eilen pelkästään matsiin pääsy tuotti vaikeuksia, tuli vaa aina viesti et you are not a squad leader... eikä sit squadista päässy pois vaikka painoin monta kertaa et leave squad.

Ite rupesin kokeilee tota näppis+hiiri yhistelmää kerta sellanenki tässä on mukana, ja tuo toimii pääasiassa aika hyvin. Hiiren kanssa vaan välillä vähän ongelmaa jos pitäisi tähätintä saada muutama milli liikutettua, sillä ei tunnu niin tarkalta tuo hiiriohjaus kumminkaan, tiiä sitten onko tarkotuksella ettei hiirellä sais hirvittävää etua pädiin nähden. Tiiä sitten kuuluuko tuokin tuohon yleiseen lagiin mitä pelissä on aika paljonkin. Kuitenkin jos tuon lagin saisi pois, peli vaikuttaa sellaselta jota vois pelatakkin kuhan sais porukkaa.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

eilen latasi jotain päivityksiä dustiin jahuomasin että aseen ääneen oli tullut muutoksia. huomasin myös että äänet bugittivat jokaisessa matsissa niin että omat aseen äänet hävisivät satunnaisesti ja tulivat takaisin milloin sattuu. myös grafiikat sekoilivat reippaanlaisesti esim oma käsi hävisi jolloin ruudussa pelkkä ase leijumassa ja LAV kutsyttaessa renkaiden toiseltapuolelta puuttui tekstuurit ja siitä näki kivasti läpi, muuten peli rullasi normaaliin tapaansa
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

eilen latasi jotain päivityksiä dustiin jahuomasin että aseen ääneen oli tullut muutoksia. huomasin myös että äänet bugittivat jokaisessa matsissa niin että omat aseen äänet hävisivät satunnaisesti ja tulivat takaisin milloin sattuu. myös grafiikat sekoilivat reippaanlaisesti esim oma käsi hävisi jolloin ruudussa pelkkä ase leijumassa ja LAV kutsyttaessa renkaiden toiseltapuolelta puuttui tekstuurit ja siitä näki kivasti läpi, muuten peli rullasi normaaliin tapaansa

Omituista, itsellä ei ollut äänien kanssa mitään. Tosin pelasin vain ehkä vähän alle parituntia Ambushia joten voinee olla että missasin vaan.

Peli tosin taitaa latailla tekstuureja, karttoja yms. melkolailla verkosta lennossa joten voisi kuvitella että hitailla yhteyksillä ja verkkoviiveellä on paikoitellen melko merkitäväkin vaikutus pelinautintoon.

Ovat muuten melko onnettomaksi muokanneet tuon Tactical AR:n, enne se oli melko pätevä Anti-snipu ase ja dominoi aika vahvasti vähän pidemmillä kantomatkoilla. Mutta nyt ei ole käytännössä juuri mitään järkeä käyttää tacticalia burstin sijasta.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

omituista kyllä, sillä parilla muullakin henkilöllä oli samoja oireita äänien ja häviävän käden kanssa. muuten peli rullasi normi tyyliin ja pelit oli tiukkoja vääntöjä.
aiemmin minulla pätki ne äänet välillä, mutta nyt ne häviää kokonaan :-D
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Miksei voice-chat toimi? Chatti on päällä ja samassa squadissa ollaan. Push to talk on molemmilla pois päältä.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Mitä voisi tehä ku tuon dustin asennus jämähti tuohon 22% kohdalle? Ollut siinä kohta jo yli 20 min.
 
Dust 514 [PS3 Hype]

Mitä voisi tehä ku tuon dustin asennus jämähti tuohon 22% kohdalle?
Odottaa kärsivällisesti. Jos se on vielä huomennakin samassa tilanteessa, paina ensin konsolin etupaneelissa olevaa Power-nappia ihan normaalisti.

Jos konsoli ei siitä kiltisti sammu, paina Power-nappia uudestaan, ja pidä sitä painettuna niin pitkään, että konsoli sammuu. Siinä menee noin 10 sekuntia tai jopa enemmän.

Missään nimessä älä sammuta konsolia päävirtakytkimestä tai irrota virtajohtoa.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Pitäisikös vaikka perjantaina(8pvä) koittaa tätä useamman pelaajan voimin?

Edit:Mikäs olisi alotus aika? Klo19? Noihin aikoihin ajattelin itte eksyä kentän suuntaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

Vieläkö tätä joku pelaa?

Juu kyllähän tätä, aamulla viimeksi tuli vedettyä muutama melko onnistunut matsi.
Vähän silti laskee motivaatiota tuo SP:n melko hidas kerääntyminen yms. päivittäiset rajoitukset aktiivisen SP:n saannissa.

Lisääntyy tulitaisteluista selviytyminen muuten melko merkittävästi kun laittaa niskaan tuon Assault Dropsuit 2:n. Sen verran paljon shieldiä tuossa, ettei se tipahda nolliin joka tulitaistelussa ja säästyy armori.

Nyt säästelen tuohon Assault rifle profiencyn vitos tasoon jolloin saat nuo poikkeuksellisen ärhäkkäät Duvolle AR:t käyttöön. Sen verran tehokkaita (ja kalliita) vempeleitä, että niillä voi käytännössä pistää noita Tier-1 dropsuiteissa juoksevia tyyppejä kumoon pelkästään osoittamalla niitä kohti. Hintaa tosin löytyy joten turhia kuolemia noilla ei kyllä kannata ottaa.
 
Vastaus: Dust 514 [PS3 Hype]

päivittäiset rajoitukset aktiivisen SP:n saannissa.

Parin päivän tauko takana dustista mutta eikä tuo muutettu päivittäisestä viikottaiseen. Eli enää ei olisi päivärajoitusta vaan viikkorajoitus joka on noin 190k SP ilman buustereita jonka jälkeen pelistä saa maksimissaan 1k ilman buustereita. Tuo on suoraan verrannollinen pelin war pointseihin tuohon rajaan asti eli esim pelissä 340 WP niin ilman buustereita tulisi tuo 340 SP.
 
Vastaus: Dust 514

This Friday, March 8th, starting at 14:00 GMT you will find multiple contracts issued in the "Mercenary" tab of the battle finder between the Ostrakon Agency (Attackers) and Federal Intelligence Office (Defenders). The matches will continue to 22:00 GMT. Fight either for freedom of information and liberty or the rule of law, privacy, and safety!

Everyone who participates in one of these matches will receive the limited availability Black Eagles Scout Dropsuit as a reward after the downtime on March 12!
 
Vastaus: Dust 514

28.2 asti tätä vaivannut ärsyttävä bugi: tapot/kuolemat ja WP pisteet ei tallennu, jos pelaa skirmish pelimuotoa ja emoalus tuhoutuu (meilkein joka peli päättyy yleensä siihen). Statsit säilyy jos peli päättyy cloonien loppumiseen.Onneksi kuitenkin SP ja ISK tulevat normaalisti. Toivottavasti korjaavat asian pian. Jotenkin loistava peli... jäänyt ihan koukkuun :D
 
Vastaus: Dust 514

Tuossa kun vähän kokeilin niin huomasin että musiikkia voi soittaa samaan aikaan pleikalla kun pelaa. Peliin on vaikea päästä sisään kun valikot on hankalat joten olen vedellyt vaan startteri luokilla, että mitä kannattaisi näin alkuun laitella ukkelille?

Myös "ohjauksen" tahmaus syö immersiota. Esim. kranun heitto tapahtuu parin sekunnin viiveellä napin painalluksesta samoin aseen lataus.
 
Ylös Bottom