Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Dying Light 2

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Tosiaan yllättävän vaisusti maistunut arvostelijoille. Enimmäkseen hahmoja ja tarinaa "haukuttu"? Hieman bugeja myös.

Eipä tuo mitään, en muista että ykköstäkään olisi varsinaisesti ylistetty ja silti upposi täällä erinomaisesti. Tuntuu että pelien kanssa on alkanut olla nykyään vähän sama kuin leffojen: usein ne ylistetyimmät ei oikein aukea itselle mutta keskinkertaiseksi arvioidut sitäkin paremmin.
 
Viimeksi muokattu:
Joo mitä nopeasti katoin niin tarina,bugit ja uusi valinta systeemi ei ole kauhean erikoinen. Mutta varmasti tarjoaa tuttua laatua niille jotka haluavat vain hyppiä katoilla tappaen mörköjä ja keräten tuhottomsti loottia.
 
joo itellä pelin hankinta kyllä siirtyy myöhempään vaiheeseen, sen rewikat vahvasti, Pokemonikin on tossa, vielä VPD postikuoressa, niin tiedä onko sitäkään nyt aikaa pelata, täytyy hommata peli sitten jostain alennusmyynneistä. Todennäköisesti ihmisillä vain oli liian kovat odotukset peliä kohtaan, esim kriitikoilla ja muilla ja se näkyy nyt sit arvosanoissa. Täytyy myöntää että itsekkin odotin pelille semmoista 83-87 metascorea

Edit jaa mitä lueskelin tuossa gamespotin arvostelua, niin jäi vähän semmoinen fiilis että peli olisi julkaista kesken-eräisenä, korona aika, taitaa näkyä myöskin tässä, niin kun tosiaan näkyi Cyberpunkissakin, että ei se helppoa ole muillakaan.
 
Viimeksi muokattu:
Perjantaina itse testaamaan ja toivottavasti ei petä.

Sivutehtävien toisto ja bugit ei nyt ole mikään uusi juttu näissä avoimen maailman peleissä, mutta toivottavasti siellä kuitenkin olisi edes hieman vaihtelua, eikä ole pelkkiä fetch questeja :D
 
Varmaan jatkaa sillä ykkösen linjalla, kuka tykkäsi ekasta osasta varmaan tykkää tästäkin... Luulen.

Eihän ekakaan osaa varsinainen mesteriteos ollut mutta aina tälläiselle Zombie apocalypse fanille menee fanilasit silmille niin kaikki juonet ei haittaa jos ei ole viimeisen päälle mutta pelattavuuden pitää olla hauskaa.

Dying Lightihan parani sitä mukaan kun varusteet parani ja skill puut kehittyi (erityisesti agility) ja jossain välissä jopa uskaltui sitten menemään yöllä seikkailemaan.

Tässä toisin itselleläni pelejä rästissä että tämän pelaaminen menee kevääseen/kesään ja samalla pelintekijät varmaan saaneet liiskattua bugeja.
 



tietääkös joku onko näissä jo tuo Day one patchi? koska tuon rewikan pohjalta peli on aikalailla unplayable jos tosiaan noin pahoja bugeja on, että mennään gamebreaking asteella, että hyvin ymmärtää kyllä arvosanat jos on tosiaan noin buginen, Lattiasta mennään läpi, Stutterointia ja Save file corruptointeja. ei tuo kyllä kovin hyvältä kuulosta.
 
Viimeksi muokattu:
Tuskimpa noissa vielä day one -patchia on. Taitaa tulla ilmoille vasta ylihuomenna, sisältäen luultavasti aika paljon parannuksia. Kehittäjäthän vetosivat pelaajiin että aloittavat vasta perjantaina päivitetyttänä pelin, jolloin kokemus on "sellainen kuin se on tarkoitettu".

Tai sitten se päivitys ei muuta juuri mitään. :D
 
Onko muuten perus konsoli versioita arvosteltu vaiko samanlainen case kuin CP77 vähän yli vuosi sitten?

Ja mitä luin niin:
"No patch can fix the forgettable main plot or the protagonist I couldn’t pick out of a police lineup even after 80 hours in his shoes, but Dying Light 2’s streets tell their own stories."
 
toivotaan tosiaan että Day one patchi korjaa nuo ongelmat, koska tommosessa muodossa mitä tuossa ignnan arvostelussa, niin peli vaikuttaa aikamoiselta Technical Disasterilta, Tosin pitänee vähän katsella noiden streamaajien gameplaytä, kun aloittavat tuossa myöhemmin, heillä kun on aika usein nuo Day one patchatyt versiot yleensä jo ennakkoon. Mutta herää kysymys miksi arvostelijoille on annettu noin buginen versio sitten arvosteltavaksi.
 
Ekan ostin aikoinaan julkaisussa, pidin kovasti, vaikka bugeja löytyikin, mutta tässä tapauksessa vaikuttaisi olevan niin paljon kaatumisia ja savebugeja, että ostan suosiolla myöhemmin.
 
Varmasti vuoden päästä alekorista hyvä ostos. Täyteen hintaan vain, jos ykkösosa kolahti erityisesti ja heti pitää saada lisää. Minulla on vielä ykkönen kesken, joten ei ole kiirettä. Epäilemättä tuo on kuitenkin lopulta parempi kuin mitä nyt arvostelut antaa olettaa.
 
Nyt olisi hyvä jos tulisi sen ekan osan 60 fps päivitys pian niin voisi sitä tahkota kun odottaa 2 korjauksia jos se nyt on niin buginen vielä day 1 patchin jälkeen.
 
En myöskään takertuisi liiaksi bugeihin. IGN ei revikassaan jostain syystä paljoa muusta puhunutkaan, kun taas esim. Gamespotin mukaan bugeja ei tullut paljoa vastaan. Samaa ovat sanoneet monet muutkin jotka jo päässeet peliä aloittamaan, eikä suurin osa muista arvostelijoistakaan ole ainakaan paljoa vaahdonnut bugeista. Vielä jos tuo päivitys perjantaina tasoittaa peliä tästäkin, niin itse en ole huolissani. Tämähän meni monistukseen jo muutama viikko sitten, ja sen jälkeen ovat keskittyneet viilauksiin päivityksen muodossa.

Kyllä meitsi edelleen on innoissaan tästä ja perjantaista, enemmän kuin suurimmasta osasta pelejä nykyisin. :D Gigantin ja kaljakaupan kautta kotiin perjantaina.
 
Kinda Funnylla oli 5 arvostelijaa ja kaikilla paljon bugeja ja dialogien puuttumisia ym. Varsinkin lopputaistelu jumitti.
Ei tosin syytä huoleen, kehittäjät ovat korjanneet ongelman. Arvostelijat todennäköisesti enemmän noista asioista kärsivät ja pelaajat pääsevät pelaamaan hiotumpaa versiota.

Pelaamista kehuttiin, todella hauska peli. Tarina sai isoja moitteita. Kuulostaa ihan siltä mitä Dying Light 2:sta odotettiin.
 
Ykkönen oli gameplayn puolesta mukavaa, mutta tämän kohdalla odotin enemmän, kun tuota tarinaa ja sen erilaisia valintoja mainostettiin jo varsin aikaisessa vaiheessa. Nyt tarinaa on ilmeisesti sitten haukuttu/kritisoitu ja siihen lisäksi vielä bugit ja keskinkertaiset arvostelut. Mietin tuossa, että pitäisikö viikonloppuna kauppareissun yhteydessä hyllystä napata tämä, mutta noiden puheiden mukaan ei kyllä tarvitse.

Alelaarista ehkä sitten joskus. Ja johan se Horizon: Forbidden West ilmestyy reilun kahden viikon päästä ja siitä pari viikkoa eteenpäin Gran Turismo 7. Ikävän keskinkertaiset arvostelut on tämä saanut. Siihen valitukset tarinasta ja bugit, niin ei ainakaan omalla kohdalla ole täyden hinnan arvoinen.
 
Joo vähän pelkäsin tämmöistä vastaanottoa. Mutjoo, eiköhän joskus tule alesta ostettua. Olihan ykkösessä oma charminsa.
 
näyttäisi tosiaan siltä että, tuo Day one patch näyttäisi fixaavan suurimman osan ongelmista mitä nähtiin tuossa IGN:n rewikassa, joten ehkä IGN on sitten saanut pelistä tosiaan jonkun alpha version tai jotain vahingossa, Hieno juttu kumminkin jos peli toimii kunnolla noiden bug fixien jälkeen :).

Tämä oli esim IGN rewikassa ongelmana

- Resolved problems with objects and AI sinking into the ground on a flat surface.

  • Fixed the Broadcast infinite respawn story block
  • Fix for dialogues that block story progression
  • Re-signing to the coop session doesn't fail in case the user is logged in
  • Fixed crash when handling electrical parts to Carlos in Bazaar
  • Fixed problems with temporarily lowering the difficulty level - improved adaptive difficulty for AIs
  • Fixed crash caused by background renderer during the transition between menu and loading screens
  • Increased Wwise overall memory limit - fix for missing sounds and voice-over
  • Resolved problems with objects and AI sinking into the ground on a flat surface.
  • DLSS enabled. Improved default DLSS sharpness.
  • Fix for AI sometimes freezing/becoming immortal when the owner changes during death
  • Fixed the gamepad isn't detected by the game before any movement or action will be conducted using a keyboard or mouse
  • Added protection against potential crashes.
  • Updates for ES, CH; DE intro.
  • Added missing game actions fixing the game's unresponsiveness.
  • Fixed streamer mode option that(was not working properly).
  • Fixed crash on opening the secondary screen.
  • Fixed disconnecting coop sessions after a certain amount of time.
  • And many more...
 
Viimeksi muokattu:
Onko tätä jo joku testannut, kiinnostaisi tietää onko gameplay samanlaista kuin ykkösessä? Tarinalla ei itselle ole mitään merkitystä jos ja kun välivideot voi skipata
Mitä jos ostan digiversion tästä pelistä, sisältääkö se jo day1 patchin vai ladataanko se sitten perjantaina erikseen?
 
Ylös Bottom